Vieraita

(Ilona) Mullapa on uusi hammashoitostudio! Tommonen riks-raks-valkoinen juttu. Sain sen eilen, ja olen tänään jyrsinyt jo melkein puoliväliin. Hehe! Mutta onpa puhtaat hampaatkin.

hammashoito

Meil kävi vieras. Pau-liina toi Harmaalle semmosen, millä hengitetään kortislääkettä. Nyt Dumbosta puuttuis enää korvat, kärsä on jo. Haha!

Vähän kurkistelin kun tuli tää vieras, sitten kohta keikistelin ja veikistelin ja kiepuin tuossa matolla. Ujon kissan idn…indi…-teettini taitaa olla menossa katkolle? Panta rhei, pandat hei!

Toinen kissatätivieras on tulossa illalla. Se meinaa jäädä yöksi. Nyt puhutaan niin uudesta asiasta, etten osaa ees kuvitella. Meille huomiseen saakka? Nukkuu täällä? Rupee jänskättämään heti kun ajattelenkin. Pääasia, ettei mee meidän ruokakupeille!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

18 kommenttia

 1. Jotenkin vois kuvitella, että hammasharjalla ois helpompi ja nopeempi hoitaa toi hampaitten putsaus, mutta kukin tyylillään…
  Pidät vaan Ilona huolen siitä, että se yövieras ei saa nukkua paria minuuttia pidempään yhtäjaksoisesti, niin se muistaa sitten aina miten ihana yökaveri sä olet. :D

  Tykkää

  • Oli kyllä jännää. Nukuttiin vuorotellen vieraan petissä, Iltsu ja mä. Meiän oma ihminen kutsui meitä jollain ihan uudella nimellä, mikäs se nyt oli. Nuori? Nuora? Joku sen tapainen. Kuulemma sellainen joka viihtyy vieraitten peteissä paremmin kuin oman ihmisen petissä.

   Tykkää

 2. On siinä Ilonalla ollut työmaa! :D Tsemppiä yövieraan kanssa, ehkä kokemus poikii muutaman ekstranamin ja muunlaista kivaa huomiota! :)

  Tykkää

  • Ihan ok oli kyllä, läpsin vierasta pehmotassulla muutamaan kertaan. Ei tarvinnu sen suurempaa kuria pitää.

   Tykkää

 3. Ai teille on muuttanut Dumbo! Se on yksi meidän emännän lemppari piirroshahmoista.

  Tykkää

 4. Ei se varmaankaan mene sun ruokakupille. Meidän vieraat ei ainakaan mene koskaan. Mutta jos pyytäisitte sitä täyttämään teidän ruokakupit, niin täyttäisiköhän se?

  Hyvää työtä laatikon kanssa! Meillä ei tuolleen kyllä ole tapana, mutta tyylinsä kullakin!

  Tykkää

 5. On sulla hieno ikioma hammashoitola :)

  Tykkää

  • Samaa mieltä! Valitettavasti se katoaa aina yön tunneiksi, just kun olis hyvä miettiä syntyjä syviä ja raksutella.

   Tykkää

 6. Näyttää pahasti siltä, että susta Ilona on kuoriutumassa aikamoinen huomionkipeä pikku prinsessa! Se ei ole ollenkaan paha juttu. Useampi ihminen yökylässä merkitsee useampien nenien pureskelumahdollisuutta, huomauttaa Ransu.

  Tykkää

 7. Ilona, oot kyllä lahjakas silppuri! Ootko pyytänyt semmoista aloittamatonta talouspaperirullaa kokeiltavaksi – sen kun potkii ja hammastelee ( niin kuin meidän Tirre- täti, me ei jostain syystä saada kokeilla), niin saa lumikinosfiiliksen sisätiloihin. Oisko kiva?
  – Pipsu ja Miiru –

  Tykkää

  • Oikeesti? Ikinä mistään talouspaperista kuullutkaan! Ois ehkä tosi hienoo… Puhukaa ihmiselle! Sillä on lompakko!

   Tykkää

 8. Pauliina & Naava

   /  joulukuu 6, 2014

  Oli kiva fanitapaaminen :) Sulka oli melko jännä ja namit maistuivat. Tsemppiä pössyttelyyn!

  Tykkää

%d bloggers like this: