Puf-puf! Hengittelyharjoittelua

Onneksi herra Harmaa on hyvin suopea vanh.. keski-ikäinen kissahenkilö, hänen kanssa nää uudenlaiset hengitysharjoituksetkin sujuu aika mukavasti.

Ekan kerran kokeiltiin kortisonisumua ja babyhaleria eilen illalla. Kissa kehräsi koko ajan (joten se hengitti kortisonia, rroight? Toivottavasti!) mutta en nähnyt halerin läppien liikkuvan. Iik paniikki. Aamulla uusi yritys. Tällä kertaa herra pisti hieman hanttiin, eli hengitti myös raskaammin. Ja vualaa, ainakin alempi läpistä liikkui selvästi! Annoin hengittää noin 10 kertaa.

Nyt on aika voittajaolo. Blogikamujen hyvillä neuvoilla ja muilla avuilla pääsee hienosti eteenpäin jutuissa! Kiitos teille, tiiätte keitä ootte!

(Kortisonipillerii jatketaan 5 mg jokatoinen päivä, ja insuliinia otetaan yksi viiva joka päivä. Hengitykset aamu ja ilta, yksi painallus.)

Ommmmm

Ommmmm

Mainokset
Edellinen artikkeli

15 kommenttia

 1. Hyvä että sujuu! Onnea ja menestystä jatkolääkintään myös. Kiltti Harmaa <3

  Tykkää

 2. Jihuu! Hienoa, että lääkitys on lähtenyt hyvin käyntiin. Herra on niin gentleman että uskon sen sujuvan jatkossakin hyvin.

  Tykkää

 3. johanna ja Pomo-kissa

   /  joulukuu 11, 2014

  Kissat meditoi jatkuvasti ne tietää kaiken hengityksestäkin kai. Herrakin on niin peace with the world.

  Tykkää

 4. Nää ihmisjutut menee koko ajan oudommiksi, mutta ihan sama – kun ei satu, niin senkun touhutaan. Ketä kiinnostaa… ei mua!

  Tykkää

 5. Herra Harsku on yhteydessä maailmankaikkeuden ytimeen.

  Tykkää

 6. Pauliina & Naava

   /  joulukuu 11, 2014

  Hyvä hyvä, puf-puf!

  Tykkää

 7. Puff-puff..purrrrrrpurrrrrrrr

  Tykkää

 8. No, ei menny mitenkään loistavasti tää kolmas kerta, mutta jospa sieltä ois jotain nuuskinut kumminkin. Onhan tässä aikaa harjoitella. Joka ilta, joka aamu…

  Tykkää

 9. Viime yönä (11.-12.12.) oli ihan hiljaista! Mulla ei ollut edes korvatulppia ja silti ei kuulunut kenenkään kuorsausta. Mutta nyt taas.. tuolla nuo nukkuu keskenään aamupäiväunosia ja herra kuorsaa kuin ennenkin. Huoh. Olin jo ihan toiveikas.

  Tykkää

 10. Treenaus, treenaus, treenaus ja sitten te ottekin ihan jo ammattilaisia :)

  Tykkää

%d bloggers like this: