Miesihminen ja peloton Ilona

(Harmaa) Oon vähän seuraillut ton pimun elikkäs assarin kehitystä normikissaksi. Nyt tämänpäiväisten jälkeen pitää viimeistään sanoa, että kyl on edistynyt. KYLLÄ on hyvin edistyksellinen neiti meillä!

No, ekana kävi toi Naukulan Mamma, mut sehän me jo tiedetään, että sen kans voi Ilonakin olla ihan esillä ja peippailla tuossa ja elellä niin kuin kissa kotonaan elelee.

Mutta. Sit päästään semmoiseen mitä ei ookaan tapahtunut ennen.

Tänne tuli pariskunta, ihmisnainen ja ihmismies. MIES. Ilona ei ole ikinä näyttänyt naamaansa, jos täällä kuuluu miehen ääni. Ikinä! Siellä nököttää sängyn alla vaikka neljä tuntii jos tarvii. Mutta eipä enää! Tää olikin eka mies, jota Iltsu ei pelännyt yhtään. Tietysti piipahteli sängyn alla, mutta enimmäkseen leikki vieraiden kaa ja puri miestä isojarpaasta. (En muistanut opettaa, ettei vieraita oo fiksuu purra. Hups.) Ja leikki sen naisen jalalla kans.

Nyt sanon. Että. Ollaan koettu ihme. JES.

Ilonalle on tilattu pari miespuolista ääntelevää ihmistä tänne myös ensi viikolla yheksi illaksi. Ne voipi olla meluisampia kuin tää yksi mies, mutta siinäpä typykkä totuttelee. On ihan mahdollista, että niitäkään ei tarvi paeta sängyn alle, kun nyt tää mieskeikka meni jo näin hyvin!

(Ilona) Olen aikuinen, täytin jo vuoden enkä enää vietä kuukausisynttäreitä. Aikuiset kissanaiset osaa.

Pidän päästäs kii

Pidän päästäs kii

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Hyvä Ilona! Mutta kyllä kissaosaavia henkilöitä voi purra isojarpaasta. Vähän. Mieshenkilöiden (ja muidenkin) kanssa kannattaa kuitenkin olla varuillaan ennenkuin on todettu ne kunnollisiksi!

  Tykkää

 2. Ilona on tainnut huomata, että viehätysvoimaa riittää miestenkin hurmaamiseen, tai etenkin niiden? Ja sitten saa läpertelyä ja lässytystä ja leikittämistä jne. kivaa. Voi myös olla, että miesväen varpaat on maukkaampia.

  Tykkää

 3. Hienoa Ilona! Kyllä Harmaa on opettanut tytön hyvin (vaikka pari yksityiskohtaa onkin unohtunut mainita) :)

  Tykkää

 4. Sofia, Olga ja palvelija

   /  joulukuu 14, 2014

  Loistavaa Ilona (niin ja hyvä ope Harmaa)!
  Miesihmiset voi oikeesti olla ihan yhtä hyviä kissaihmisiä kuin kissamammatkin. Sanokaa teidän ihmiselle että pitää vaan valita tarkkaan ketkä on kelvollisia kissasetiä.

  Tykkää

 5. Hienoa Ilona!

  Tykkää

 6. Ilona

   /  joulukuu 14, 2014

  Ffffff, mitäs tuosta…. Aika aikaa kutakin!

  Tykkää

 7. Ilona, oot tosi reipas tyttö! Ja Herra Harmaa – yhtä gentleman kuin aina ja ihmiselle on kuvia ladattuna.

  Tykkää

 8. johanna ja Pomo-kissa

   /  joulukuu 15, 2014

  Ihmisiä kannattaa aina makutestata jos on epäilyttävä. Sillainhan haitkin tekee? Silti ihmiset niistäkin tykkää.

  Möreä-ääniset on vähän pelottavia paitsi meidän kollille joka viihtyy yksinomaan niiden sylissä ja seurassa. Kimeä-ääniset on siitä hieman rasittavia kuulemma.

  Tykkää

 9. Hyvä Ilona! Kyllä niitä miehiä voi joskus vähän purrakin, mutta kannattaa varmistaa ensin, että ne varpaat on pesty – pesemättömät miesvarpaat haisee ja maistuu pahalle!

  Tykkää

 10. Jee, hienoa Ilona! ♥

  Tykkää

 11. Semmoiset vieraat on hyviä, jos ne silittelee ja rapsuttelee tarvittaessa. Ihminen ei saa olla liian omatoiminen, mut sitten jos kissa tarjoo kylkeensä silitettäväksi, tarjous pitää ottaa vastaan ja keskittyä kissaan. Varpaita voi kans purra, se on ihmisistä kissamaista ja söpöä!
  – Pipsu –

  Tykkää

 12. Mua nyt alkoi vähän jännittää ko tänne tulee kuulemma niitä toisii miehii ja ne taas on enemmän ihmisihmisii kuin kissaihmisii… No mut en nyt etukäteen huolehdi siitä, mulla on aina tilaa sängyn alla jos tarvii!

  Oho, meiän hittimittari ohitti neljäsataamiljoonaa ilman että huomattiin. Joku lukee!

  Tykkää

%d bloggers like this: