No puf vaan

En oo kovinkaan tyytyväinen näihin meidän puf-puffeihin. Ehkä pari kertaa kissa on saanut melko varmaan tarpeellisen määrän suttua sisäänsä. Voi huoh. No eiku treenataan lisää sitten…

Lekuri kirjoitti ja kysyi, miten meillä menee näitten juttujen suhteen. Arvostan.

Mainokset
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. Kiva, ettei lekuri hylkää kotihoidon osalta.

  Nyt vaan Puf the magic dragon soimaan ja pössyttelemään, Harmaa. Saisko sitä huurua kissanmintulla maustettuna?

  Tykkää

 2. Hienoa, että lääkäri välittää! Tsemppiä puffeihin. Ellalta mainiot ohjeet :-D

  Tykkää

 3. Mahtavaa että eläinlääkäri erikseen kysyy kuulumisia! Ei ”tavalliset” eläinlääkärit vaan.

  Tsemppiä puffeihin. Ehkä näissä on samalla lailla kuin silmätipoissa, että ohjemäärä on joku, mutta pienempikin määrä riittää?

  Tykkää

 4. Tämänaamuiseen olen taas jotenkin tyytyväinen. Ensin Harmaa vain kehräsi muoviin, mutta sitten se alkoi vingertää itseään irti kainalostani, joten hengityskin muuttui kunnolla. Jessss. Johan läpätkin liikkui enemmän! Kelpaa.

  Tykkää

 5. Kyllä se siitä kun pikkuhiljaa alkaa löytyä oikea tekniikka! :)

  Tykkää

 6. Kävin hakemassa pissiliuskoja lisää apteekista. En ymmärrä purkista enkä selityksistä mitään. Hermo kuumenee. Pitää marssia takas apteekkiin ja pyytää näyttämään, miten. (Nää on erilaisia liuskoja mitä sain Felinasta.)

  Tykkää

  • Liuskoista puheen ollen. Mitä liuskoja ne on? Mitataanko niillä pelkästään sokeria vai jotakin muutakin?

   Tykkää

   • On mahdollista mitata protskuja ja glukoosia. Olikos se niin, että protskujen seuraamisesta ois hyötyä munuaisten vajaatoiminnassa? Tätäkin pitää kysyy aputeekista.

    Tykkää

    • Ok. Olenkin nähnyt apteekissa liuskoja proteiinien ja sokerien testaukseen (eri liuskat siis, ei samassa paketissa). Kysyin siksi, kun meidän vakioklinikan eläintenhoitaja väitti, että on yleisesti saatavana niitä Multistix-liuskoja, joita eläinlääkäritkin käyttää ja joilla voi testata kaikenlaisia asioita yhdestä näytteestä. Ei kumminkaan esim. Yliopiston apteekin nettisivut tunteneet moisia, vaikka voisi kuvitella sieltä löytyvän ”kaikkea”. Olen vähän taipuvainen epäilemään ettei niitä niin vain saa. Vaikka samapa tuo. Uteliaisuuttani kysyin.

     Tykkää

     • On Yliopiston apteekissa näitä Uristix-liuskoja joilla voi kattoo ainakin proteiinin ja glukoosin, samassa liuskassa. Just kävin tenttaamassa käyttöohjeita yksinkertaisemmin apteekissa, ku paperinen käyttöohje vain sekoittaa pään.

      Felinasta saaduissa oli vielä kolmaskin tyyny, ehkä ne on niitä multi-

      Tykkää

 7. Harjoitus tekee mestarin! Minä olen kerran ostanut apteekista pissiliuskoja ja olivat kyllä tosi hankalia. Se sävyero mihin piti liuskaa verrata purkin kyljessä…. Mahdotonta.

  Tykkää

  • Niin.. kun nä Felinasta saadut on vaan ”katso muuttuuko reunimmainen vihreämmäksi”, no hyvin helppo.

   Tykkää

 8. johanna ja Pomo-kissa

   /  joulukuu 16, 2014

  Tykkää

%d bloggers like this: