Asiahiirut!

(Ilona ja Harmaa) Hyvät Ihmiset. Täällä on nuita maailman hullaannuttavimpia hiiruja. Joulu on tulossa. Tehnette yhteenlaskun ihan itse! Kiitos ja kuulemiin.

(Harmaa) PS. Ja Ilonan eka ihmisäiskä Laura, sehän näitä tänne toi Iltsun synttäreille. Kiitos hälle, innostavia on olleet!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. No kylläpä vaikutti kivalta hiirulta. :) Ihanat äänet.

  Tykkää

 2. Sille valeriaanahiirulle karjuin kunnolla! Toihan on nyt vain tommosta ininää…

  Tykkää

 3. Hyvä pointti! Musti seuraili tapahtumia tässä ihan vieressä eikä korvaansa lotkauttanut Harmaan ääntelylle. Ihan normimeininkiä, ilmeisesti Mustin mielestä.

  Tykkää

  • En mäkään noista huumaannu, vaik mainostelen. Kiva niitä on kanniskella, koska kilinä! Mut siis – aromit? Mitkä aromit?

   Tykkää

 4. Kyllä minä vähän kuuntelin että Harmaa selvästi tykkää hiirusta.

  Tykkää

 5. Kurrr vaan herralle <3

  Tykkää

 6. Meillä oli kans tommosia virkattuja hiiriä pussillinen, tai siis ei meillä mut henkilökunnalla, mut se vei ne tohon naapuriin Hesylle, kun meikämauno repii aina kaikki. Sanoi että on parempia siellä hesyläisillä kissoilla, tai ties vaikka pistävät kirpparille myyntiin, ei voi tietää. Sinne meni kuitenkin iso säkki.

  Tykkää

  • Niin, Hesyhän onkin nykyään teidän lähellä. Hiirut on hyvä asia, menipä hesykissoille tai myyntiin :)

   Tykkää

 7. Tiikeri siellä taas ääntelee. :) Meillä ei taida olla koskaan ollut muuta kuin kissanminttua ja syreeniä, pitääpö joskus kokeilla valerianaa.

  Tykkää

%d bloggers like this: