Muodon vuoksi

(Harmaa ja Ilona) Me ei kyllä niinkään pipareista – eikä ihminenkään – mut tämmösiä toi yks teki. Muodon vuoksi, kuulemma. Kissamuodon. Nelijalkainen kissa on uusi, muut on vanhoi.

Kissapipareita Miu mau miu mau miu mau miu!

Miu mau miu mau miu mau miu!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

22 kommenttia

  1. Näyttääpä hyvältä! Mä aloin laiskaks tänä vuonna ja ostin kaupasta valmistaikinaa, leipoa aion sitte vasta lähempänä aattoa… Mulla ei oo kyllä noin hienoja muotteja ollenkaan…

    Tykkää

    Vastaus
  2. Ruska: Ha-haa. Meilläkin on toi nelijalkainen kissa. Kukas sen just toikaan? Teidän ihminen. Emäntä teki niitä just tänään. Teil on vaik mitä muita, kahta lajia istuvaa, kahta lajia kävelevää ja yksi venyttelevä.

    Tykkää

    Vastaus
  3. Meidän emännällä on tuo isompi istuva kissa. Ja joukko muita erilaisia. Sitten se syö niitä ja sanoo että onpa hyvää. Ei meille kyllä maistu.

    Tykkää

    Vastaus
  4. Hellu ja Blackie

     /  20 joulukuun, 2014

    Ihan super-kokoelma :)))

    Tykkää

    Vastaus
  5. Ihan parhaan muotoisia pipareita nämä! Tästä tulikin mieleen, että unohdin ostaa piparitaikinaa. Harvemmin sitä tulee paistettua, taikina on niin hyvää ;-) Mutta enpä nyt ajatellut enää kylille lähteä ennen joulua, joten näillä mennään. Pääasia, että Mustilla on maksaa!

    Tykkää

    Vastaus
  6. Onko meidän ihminen outo, kun se ei oikein saata syödä kissanmuotoisia pipareita?

    Mutta hienoja muotoja kyllä, siitä ollaan kaikki samaa mieltä! Miu Mau!

    Tykkää

    Vastaus
  7. Ei mammakaan oikein voisi puraista noilta päätä pois…
    Nättejä ovat.

    Tykkää

    Vastaus
  8. Hieno kokoelma! Tunnustan, että toissa jouluna, kun oli itsellä voimia enemmän, tein yhdenmallisia lahjapaketteihin ja töihinkin ja surutta rouskuteltiin päästä häntään :-o! Ei tänä vuonna ole tehtynä yhden yhtä piparia, mutta onneksi on vielä ensi viikko :-).

    Tykkää

    Vastaus
  9. Oho, edellinen viesti lähti omine aikoineen. Piti nääs kysyä, miten Harmaan hengitys jakselee? Onko puffailuläpät liikkuneet?

    Tykkää

    Vastaus
    • On liikkuneet ihan kohtuullisesti! Pari kertaa viime päivinä olen ollut jopa tyytyväinen keikkaan. Poitsu taitaa tajuta, että sylistä ei lähdetä pois ennen kuin on hengitetty tarpeeksi monta kertaa. Sain pissinäytteenkin tänä aamuna. Ei edelleenkään sokeria! Protskun kohdalta väri muuttui hiukan, mutta se varmaan liittyy tuohon munuaisten vajakkitoimintaan.

      Tykkää

      Vastaus
  10. Ooh, sielläpä on hieno valikoima! Meilläkin leivottiin tänään kissapipareita, mutta niistä kissoista tuli siamilaisia (kun hännät ja korvankärjet paloivat).

    Tykkää

    Vastaus
  11. Pauliina & Naava

     /  21 joulukuun, 2014

    Hieno kokoelma! Saattaisin jopa minä innostua leipomaan jos olis tuollaisia muotteja. Puf-puf!

    Tykkää

    Vastaus
  12. Onpa hyvännäköisiä! :) Meillä on vain istuva kissa -muotti.

    Tykkää

    Vastaus
  13. Kiitämmet kaikista kehaisuista! En leipoisi ikinä pipareita, jos ei olisi noita muotteja. Tosin viihtymiseni keittiössä on muutenkin jotain nollan ja pakkasen välissä.

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.