Muodon vuoksi

(Harmaa ja Ilona) Me ei kyllä niinkään pipareista – eikä ihminenkään – mut tämmösiä toi yks teki. Muodon vuoksi, kuulemma. Kissamuodon. Nelijalkainen kissa on uusi, muut on vanhoi.

Kissapipareita Miu mau miu mau miu mau miu!

Miu mau miu mau miu mau miu!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

22 kommenttia

 1. Näyttääpä hyvältä! Mä aloin laiskaks tänä vuonna ja ostin kaupasta valmistaikinaa, leipoa aion sitte vasta lähempänä aattoa… Mulla ei oo kyllä noin hienoja muotteja ollenkaan…

  Tykkää

  • Valmistaikinasta meilläkin… aika pahvii, mutta ei ole pakko syödä.

   Tykkää

   • Niin ja pahimman maun saa aina peitettyä sinihomejuustolla… :) Pitäsköhän sittenki vaan tehdä taikina ite ja syöttää toi valmispahvi läheisen järven sorsille…

    Tykkää

 2. Ruska: Ha-haa. Meilläkin on toi nelijalkainen kissa. Kukas sen just toikaan? Teidän ihminen. Emäntä teki niitä just tänään. Teil on vaik mitä muita, kahta lajia istuvaa, kahta lajia kävelevää ja yksi venyttelevä.

  Tykkää

 3. Meidän emännällä on tuo isompi istuva kissa. Ja joukko muita erilaisia. Sitten se syö niitä ja sanoo että onpa hyvää. Ei meille kyllä maistu.

  Tykkää

 4. Hellu ja Blackie

   /  joulukuu 20, 2014

  Ihan super-kokoelma :)))

  Tykkää

 5. Ihan parhaan muotoisia pipareita nämä! Tästä tulikin mieleen, että unohdin ostaa piparitaikinaa. Harvemmin sitä tulee paistettua, taikina on niin hyvää ;-) Mutta enpä nyt ajatellut enää kylille lähteä ennen joulua, joten näillä mennään. Pääasia, että Mustilla on maksaa!

  Tykkää

 6. Onko meidän ihminen outo, kun se ei oikein saata syödä kissanmuotoisia pipareita?

  Mutta hienoja muotoja kyllä, siitä ollaan kaikki samaa mieltä! Miu Mau!

  Tykkää

 7. Ei mammakaan oikein voisi puraista noilta päätä pois…
  Nättejä ovat.

  Tykkää

 8. Hieno kokoelma! Tunnustan, että toissa jouluna, kun oli itsellä voimia enemmän, tein yhdenmallisia lahjapaketteihin ja töihinkin ja surutta rouskuteltiin päästä häntään :-o! Ei tänä vuonna ole tehtynä yhden yhtä piparia, mutta onneksi on vielä ensi viikko :-).

  Tykkää

 9. Oho, edellinen viesti lähti omine aikoineen. Piti nääs kysyä, miten Harmaan hengitys jakselee? Onko puffailuläpät liikkuneet?

  Tykkää

  • On liikkuneet ihan kohtuullisesti! Pari kertaa viime päivinä olen ollut jopa tyytyväinen keikkaan. Poitsu taitaa tajuta, että sylistä ei lähdetä pois ennen kuin on hengitetty tarpeeksi monta kertaa. Sain pissinäytteenkin tänä aamuna. Ei edelleenkään sokeria! Protskun kohdalta väri muuttui hiukan, mutta se varmaan liittyy tuohon munuaisten vajakkitoimintaan.

   Tykkää

 10. Ooh, sielläpä on hieno valikoima! Meilläkin leivottiin tänään kissapipareita, mutta niistä kissoista tuli siamilaisia (kun hännät ja korvankärjet paloivat).

  Tykkää

 11. Pauliina & Naava

   /  joulukuu 21, 2014

  Hieno kokoelma! Saattaisin jopa minä innostua leipomaan jos olis tuollaisia muotteja. Puf-puf!

  Tykkää

 12. Onpa hyvännäköisiä! :) Meillä on vain istuva kissa -muotti.

  Tykkää

 13. Kiitämmet kaikista kehaisuista! En leipoisi ikinä pipareita, jos ei olisi noita muotteja. Tosin viihtymiseni keittiössä on muutenkin jotain nollan ja pakkasen välissä.

  Tykkää

%d bloggers like this: