Kun Joulupukki suukon sai!

mersu jiipukin sylissä

Mersu ja joulupuksu

Joulumies ja mä!

pukinmuori pussaa pukkia, kummankin naamat piilossa

(Harmaa) Kröhöm, krööh, hei meitsi häippäsee tässä kohtaa (kuvan alareunassa), tääl on näköjään pussailutautia liikkeellä enkä tosiaan haluu saada tartuntaa! Kaameeta. Vaikka onkin pukin oma muori, eikä meijän ihminen.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

25 kommenttia

 1. Oooooh!! ROHKEA Harmaa! Kyllä ei oltais menty joulu-ukon syliin. Aika pelottavaa.

  Tykätään myös keskimmäisen kuvan asenteesta. Häntäindikaattori kertoo kenellä on komento.

  Tykkää

  • Joo, mun piti hoitaa taas tää edustus, ko Iltsu oli tuossa kohtaa vielä sängyn alla. Mutta ei ollu kovin rankkaa! Tuo joulumies käy varsin harvoin, kyllä sen kans jaksaa pientä diag … dig.. keskustelua.

   Tykkää

 2. arppu

   /  joulukuu 25, 2014

  Khurrrrurrrr,
  kiitos henkevästä j-aattoseurasta. Eka kerta j-muorin elämässä, kun sai suihkussakin nauttia kissakamusta – arvostan! Sitä kelpaa muistella tääl K-tunturilla, alkeellisemmissa oloissa, porojen porukoissa. No joo, heistä saa kyl kaveria kaikenmoiseen telmintään ja jopa piiloleikkiin, mut peseytymissivistys uupuu tyystin, puhumattakaan muusta oveluus-tajukkuudesta, joka teil kissoilla kuuluu syntymäpakettiin.

  Eikö muuten onnistuttu viettämään aika lysti omapaskartelujoulu? Muorikin, vanha partaradikaali ( = ainakin viis valkeaa haiventa; mut joo, en vieläkään oo onnistunut kasvattamaan tyylikkäitä kissavviiksii), iloitsee aina kun saadaan pätskysti heivatuks joutavia perinteitä pihalle.

  PS Oli ilo nähdä, että teidän likkalapsesta on kehkeytymässä ihan vilpas ihmisseurakissa.

  Mojovia talvimeininkejä
  t
  muori

  Tykkää

 3. Tykkäsin teistä koko matkan! Mut en vaan näyttänyt heti ettette ylpisty
  :-D

  Kaikilla oli tosi kivaa. Hyviä vieraita saa käydä paljon paljon paljon PALJON meiän mielestä! Hyvät vieraat on tolleen kissatietoisia henkilöitä. (Muitakin saa käyä, mut vähemmän on näkynyt.)

  Tykkää

 4. Oooh, teillä käy joulupukki ja joulumuori joka vuosi! Ei vaan ole täällä näkynyt.

  Tykkää

 5. Kyllä me nyt vähän kadeja ollaan, kun teillä on käynyt joulumuori ja punkki. Olitteko kiltisi koko ajan vai keksittekö jotain jäynää?

  Tykkää

  • Mä todella keskityin että oisin uskaltanut puraista punkkia jarpaasta. Ei vielä tällä kertaa lähtenyt! Mutta kovasti mun nättiyttä ja rohkeutta muuten kehuttiin :-)))

   Tykkää

 6. Tarvittaessa laittakaa silmät kii jos meno menee liian hurrrrjaksi! Jouluja teille!

  Tykkää

 7. Ohhoh, teillä käy tosi erikoisia vieraita!

  Tykkää

 8. Olipa Harmaa rohkeana! :) Oliko ollut kilttinäkin, tuliko kisuille lahjoja?

  Tykkää

  • Kilttinä aina! Me ei kovasti harrasteta lahjoja, mut j-pukin muori hommasi meille Wallun. Se tulee postiluukusta. Jänskättää jo. Saadaan kuulemma avata paketti ihan ite, koska Wallu varmaan innostaa siihen kuitenkin.

   Tykkää

 9. Te tunnette julkkkuja, hei !!!! Koko maailma diggailee tota pariskuntaa ja te ootte vaan että hei, ne hengailee meillä kylässä ;)

  Tykkää

 10. Onpa siellä ollut hienoja vieraita! Meille ne kävi vaan viskaamassa paketit oven taakse ja jatkoivat matkaa kenenkään näkemättä…

  Tykkää

 11. Herra Harmaa, teillä on joulun paras häntä <3!

  Tykkää

 12. Oooh! Me jo luultiin, että pusuttelija olis ollut Ilona :)

  Tykkää

 1. Luku 26 | Neiti Ilona
%d bloggers like this: