Vierailuja

Melkoisen vilkas kissätätipäivä eilen, kun olin etäduunissa kotona! Potkaisin ujopiimäilyn pihalle ja pyysin Triolan Tarun lounaalle meille. Oli tietysti kivaa, mut sen lisäksi Taru otti paikallisesta kissaväestöstä tosi söpöt potrettikuvat – kiitos! – ja lisäksi teimme pienen ”näin laitat babyhalerin kissalle” -videon. Hyötyä ja hupia!

Tarun kuva Ilonasta <3

Tarun kuva Ilonasta <3

...sama kuvaaja, machompi kohde.

…sama kuvaaja, machompi kohde.

Herra Harmaa ei pitänyt hienoa eikä huonoa huutokonserttia Tarulle, mutta heti hänen lähdettyään valeriaanahiiru sai pitkän ja perusteellisen aarian.

Pari tuntia Tarun jälkeen tuli Naukulan Merja, ja ajeltiin yhdessä Pauliinalle (Naavasta pari kuvaa alla!), jossa oli myös Pepsin ja Maxin emäntä. Viihtyisää. Kaunis ja mukava Naava! Kiitos!

Kaunis Naava!

Söppeli Naava!

naava2

 

– – – –

(Harmaa) *Tassut!*, Sulo, mäkin oon vesiMies!

Mainokset

17 kommenttia

 1. Oi, hienoja kuvia ja varmasti hienoja vierailuja.

  Tykkää

 2. Mukavaa! Upeat kuvat on Taru ottanut sankareista ♥ Ja Naava on niin nätti!

  Tykkää

 3. Hiiih mä olen sellaisten pönötyskuvien mestari, vakavia kissoja kuvissa mutta ah niin söpöjä ! Ei vaan ihmisvaltioiden suurihmisistä saa noin ihania pönötyksiä ;)
  Kiitos lounaasta ja seurasta, tietenkin kanssa. Naava on todellakin sievä kuin mikä, epäien että rapsutitte toista kilpaa!

  Tykkää

 4. Ihanat potretit varsinkin Ilonasta! Oli hienoa nähdä Naavalla! Kuvia tulee kunhan ehdin.

  Tykkää

 5. Ihania kuvia! Mieltä aina lämmittää kun ystävystymisiä tapahtuu netin ulkopuolellakin, tosi kiva lukea yhteisistä hetkistä. :)

  Tykkää

 6. Onpas ollut kovasti vierailuja! Hienot potretit Taru on ottanut, Harmaa näyttää tosiaan aika macholta. Ja komealta. Ilona taas näyttää söpöltä, tietty. Naava on myös nätti, varmasti mukava vierailu sekin!

  Tykkää

 7. Jopa sitä onkin sosiaalisteltu niin kissoja kuin Zihmistäkin uuden vuoden kiintiöstä! Älyttömän söde oliivisimmupotretti Ilonasta. Taru taitaa kaivaa machouden pintaan kuvauskohteistaan, kun Harmaakin on noin jämeränä :)

  Tykkää

 8. Sofia ja Olga

   /  tammikuu 3, 2015

  Upeat kuvat – ovat sekä kaunis että komea oikein edukseen.

  Tykkää

 9. Kuulostaa hauskalta päivältä! Ja komea saldo kissakuvia, kaikki ovat oikein edukseen. – Ilonalla on ihana sydännenänpää <3.

  Tykkää

 10. Ihana kuva Ilona-neidistä! Niin tuikeena ja tomerana, mutta silti niin suloisena. :)

  Tykkää

 11. Pauliina & Naava

   /  tammikuu 4, 2015

  Ihan mielettömän hyvät kuvat herra Harmaasta ja Ilonasta.

  Tykkää

 12. Kiitos kaikista kivoista kommenteista! Tarun kuvat noista ötököistä on kyllä siistei ku mitkä! Vierailutkin jatkuivat vielä tänään, kun käytiin Merjan kaa katsomassa 7-viikkosia pentuja Paulalla. Tämän viikonlopun jälkeen on söpöysmittari ihan tapissa :-)

  Tykkää

 13. Meidän mami on myös kuulemma vesimies, mutta on silti nainen. Miten voi olla samaan aikaan sekä mies että nainen? Tässä on nyt jotain outoa…

  Tykkää

 14. Just joo! Meiltä viedään lisääntymisvehkeet ja tuolla on molemmat, ihmiset on ahneita!

  Tykkää

 1. Liikennettä | Laua ääres
%d bloggers like this: