Kuka ehtii piilottaa?

kissat huutolelun äärellä

(Harmaa ja Ilona) Meillähän on nyt näitä librettoja, huutoleluja, laulukirjoja. Päheimmät on noi originaalit lohjalaiset, mutta huudatus on levinnyt hyvin esim. PepsiMaxilta saatuun huopahönttöseen ja yhteen huopapalloon ja… no, voihan sitä monikin lelu laulattaa, joo?

Ihminen on silleen surullinen tapaus, että sen on taipumus kerätä nää hienot laulukirjat yöksi pois, piiloon. Hermanni, Mimmi, Wallu, huopaset, kaikki häviää! Tai hävisi. Keksittiin nimittäin vastaisku. Alettiin piilottaa niitä leluja ite! Haha!

Nyt ei kukaan enää tiedä, missä Mimmi on. Valitettavasti ei edes me ite. Noita muita piilotellaan ihmiseltä vaihtelevalla menestyksellä. Mutta sillä on edelleen porukan isoimmat aivot, joten aina ei mee putkeen. Vaan menestystä se on vaihtelevakin menestys! Vai mitä eiks, kamut?

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. Meilläkin ihminen joskus piilottaa jotain ja joskus se etsii jotakin meidän piiloista. Ei löydä, koska meidän piilot on hyviä, ihmisen ei! Vähän tylsää kyllä, että teidän ihminen estää teidän harrastustoimintaa. Ei ole ihan reilua.

  Tykkää

 2. Miksei saisi laulaa kun laulattaa? Ja kissojen juttujen piilottaminen on niin väärin!

  Tykkää

 3. Tsemppiä piilottamiseen! Ja voi sitä riemua, kun Mimmi löytyy kello kaksi yöllä!

  Tykkää

 4. Benun perikunta

   /  tammikuu 16, 2015

  Näin meidän kesken sanottuna: aivan kuin tuolla Ilona-neidin olkavarsien alla olisi piilo.

  Tykkää

 5. On siinä pieni ero laulaako päivällä vai yöllä – yöllä useimmat meistä ihmisistä arvostaa kovasti hiljaisuutta, jotta jaksaa päivällä sitten pitää kissoista hyvää huolta. :)

  Tykkää

 6. Joo, mä oon huomannu että piilottamisessa tarvitaan yhteispeliä. Niin ettei toinen piilota ja toinen ota esille.. Ja voi harmi, laulukirjat kerätään yöksi. Mitäs jos vaikka JUST sillon sattus laulattaan?

  Tykkää

  • En nyt haluu leuhkii, mutta oon jo opetellut laulamaan ilman librettoakin. Esim tänä aamuna päästelin ihan muuten vaan. Ihminen oli pesemäs hampaita (omia) vessassa ja tuli oikein taas kattomaan, kun sen mielest laulukirjat oli vielä kaapissa. Niin olikin! Ei aikuinen kissamies kirjoja tartte jos niikseen tulee!

   Tykkää

 7. Meillä on onnistuttu piilottamaan pehmoporkkana niin hyvin, että täytynee ostaa kisuille (=Rakulle) uusi. :( Toivottavasti kelpaa, sillä eläinpuolen porkkana poikkeaa entisestä hieman.

  Tykkää

%d bloggers like this: