Eip

(Ilona) Ihmistä on niiiin helppo johdatella! Esimerkiks, jos haluu että se hermostuu, ni presto! jättää vain syömättä! Oon ronklannut ruuan kans pari päivää oikein tahallani. Tänään en syönyt aamiaista ollenkaan, päivällä söin kymmenisen raksua (Harmaan, renaaliraksuja, just niitä ainoita hyviä!) ja nyt illalla söin vähän jotain purkkikanaa/lohta.

Muutenkin on ollut oikein mukavaa, kiitos kysymästä! Harmaa söisi kaiken mitä meitsie jättää syömättä, mut ei se saa.

Mietin, mitä tekis huomenna. Ehkä syön, ehkä en! Jätetään jännitysmomenttia!

Vinkeäilmeinen kissaneito petillä

Hihi!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

22 kommenttia

 1. Hei kaunis siskoni (saanko sanoa sinua siskoksi?)! Olet juuri oikeassa, noin pitää toimia! Ihmisten käsittely on välillä niiin helppoa!

  Tykkää

  • Toki, kaunis Pepsukka, mehän ollaan siskoksia niinku Harmaa ja Kollo on veljeksiä – blogisiskoja ja söpösiskoja! *tassut!*

   Tykkää

 2. Perin nokkelaa, nöpönenä, mutta ehkä kuitenkin huomenna maistelet pöperöitä ihan kunnolla! :) Meidät johdateltiin tänään antamaan ruokaa jo kello kuusi, vaikka haaveena oli nukkua ainakin kahdeksaan…

  Tykkää

  • Lipsahti! Iltadinneri oli taas sitä kanaa ja raksuja, vahingossa söin kaiken! Noku rupes olemaan nälkä…

   Tykkää

 3. Ei saa ihmistä kiusata, söisit ny huomenna edes sen verran, ettei ihminen ihan kokonaan menetä hermojaan siellä.

  Tykkää

 4. Benun perikunta

   /  tammikuu 31, 2015

  Saukko, syömään siitä söpöstelemästä! :)

  Tykkää

  • Hihii, Benun perikunta! En kyllä yhtään tiedä, mikä on saukko mutta jotain tosi söpöä varmaan, koska toi yks kans sanoo mua saukoksi.

   Tykkää

 5. Että sellaista peliä siellä!

  Tykkää

 6. Jebjeb, meillä Raku leikkii tätä nyt kanssa. Eilen annoin nomnom broilerinsydän-keltuainen-ruokasekoitusta nii ei kelvannu. Aamupalaksi samaa tarjolle, niin ei. Katsotaan onko mieli muuttunut nyt päiväruuan aikaan…

  Tykkää

  • Sehän siinä on, kun mieli saattaa taas muuttua viikon tai parin päästä – tai tunnin päästä… Olen nyt pongannut muutamia ruokia joita ei tosiaan tarvi ostaa meille koskaan, mutta vielä on paljon ns. harmaata aluettakin.

   Tykkää

 7. Joo, tolleen saa kyllä ihmisen kiipeämään pitkin seiniä. Mutta ei kyllä pitäisi ronklata! Ei muuten jaksa pitemmän päälle kaikkia kissahommia tehdä!

  Tykkää

 8. No sä olet vielä niin nuari, Ilona että suo riehututtaa vaikka nälkä kurnisi suolistossa mutta kyllä se kannattaisi syädä aina edes vähän ! Pysyisi tykka kiiltävänä, kato :)

  Tykkää

  • Joojoo syön mä aina välillä jotain, mut vain jos on mummielest hyvää ruokaa! Harmaahan nyt syö kaikkee. Niin kuin mäkin ennen. Mut mäpä en syö enää! Ssssssnobi mussa heräsi! Haha!

   Tykkää

 9. Ihan ovelaa, kun et vain niin paljon hermostuta, että kiikutetaan sörkittäväksi!

  Tykkää

 10. Se onkin ihan parasta saada ihminen sekaisin ja huolestuneeksi. Mekin tehdään sitä, välillä syyään kauheen paljon, ja välillä ei pirruuttaankaan yhtään. Paitti niitä raksuja vähän. Ehkä salaa

  Tykkää

  • Hah, näin on! Tänä aamuna taas söin nirisemättä kaiken mitä eteen laitettiin. Ja taaaaas ihminen ihmetteli. Niitä pitää pitää varpaillaan. Ei päästetä helpolla!

   Tykkää

 11. Hei mäkin teen tota samaa välillä! En syö omaa ruokaani mut vedän sitten Kajsan erikoisruuat.

  Tykkää

%d bloggers like this: