Viikon uusia

(Ilona) Vihdoin nettiaikaa! Päästään kertomaan viikon uusista jutuista! Ekanakin, toi yks toi niitä hyvempiä ruokia mitä oltiin äänestetty. Tähän mennessä melkein kaikki niistä on olleet kohtuullisia. Tosi hyvää vain tonnikala aloe verassa. Sit saatiin semmoinen ”automaattiharja” joka tyhjentää saaliinsa kun painaa napista. Uuuuu huipputeknologiaa! Mutta paras: sain tämmösen litteen hiirun:

Tsäp tsäp, hiiru! Tsäp!

Tsäp tsäp, hiiru! Tsäp!

(Harmaa) Ette muuten ikinä arvaa, mitä mä sain. Tässä vihjekuva:

karvatuppoja

No niin? Sain trimmerin! En siis hiiruja enkä muutakaan jännää… vähän kun joku saisi joululahjaksi lattiaharjan, häh? Nyt sit kaikki, että miks trimmeri. Noku noku! Mulla on kyljessä se kohta mistä pitää laittaa insulaatiota sisään. Se ei kestä karvattomana tyhmillä terillä. ”Nyt kestää”, sanoi toi yks. Eniveis, en pelännyt vehjettä. Kerran jo kokeiltiin. Samaan arkikärsimysten sarjaan kuin beibiheileri, piikit, tabut – en viiti välittää. Pah. Ihmiset.

(Ilona) Rimmeri… phihii! Onneks ei kuulu mulle!

Ilona myhäilee matolla kaiki tassut allaan

Mainokset
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Kaisun

   /  helmikuu 27, 2015

  Outoja ovat zihmisten aivoitukset, mutta onneksi ruokatarjoilu toimii..! :D

  Tykkää

 2. Hieno hiiri! Kivaa että muissa talouksissa siitä tykätään, meillä se päätyi jo kaappiin. :D Hyvä Harmaa, teräshermot kun ei pelännyt trimmeriä! :)

  Tykkää

 3. Hieno hiiri ja kiva että on hyvää ruokaa, mutta tuo karvanajeluhomma epäilyttää kyllä. Ja tietysti piikit, pillerit ja muut kans. Buu niille!

  Tykkää

 4. Olin kyllä tyhmä: ostin trimmerin ekasta kaupasta joka vastaan tuli, ja nyt kun kattelen netistä, niin mistä tahansa olisi saanut halvemmalla. Olisi pitänyt kattoo huutonetistä kans! Mutta kun oli just sellainen olo, että mulla ei ole aikaa hoitaa tätä ikinä koko keväänä ellen hoida sitä heti… No ihan sama. Mun nykyisiin rahavaroihin sekä halvempi että kalliimpi ihan yhtä liian kalliita. Pöh.

  Tykkää

 5. Mä niin ymmärrän sua Harmaa. Sain kerran joululahjaksi pölynimurin. Tosin se on käytössä vieläkin ja kauan siitä on ollutkin iloa, ja se on myös kauniin sininen. Vähän niin kuin sä, paitsi että sä et oo sininen, he he!

  Tykkää

 6. Mutta muuten vaan kaunis oot, piti lopettaa repliikkini!

  Tykkää

  • Saila, sä puhut aina niin kauniisti musta ja kivasti kaikesta muustakin. Meil on kumminkinpuolinen fanitussuhde, oletan. Ja se on hienoo!

   Tykkää

 7. Heeeei, me tarvittaisiin kanssa trimmeri kun Madamelle pitäisi tehdä brasilialainen. Se ei varmaan olisi yhtä tyyni kun sä, Harmaa. Respect. Sä oot cool!

  Tykkää

 8. Kaikenlaisia lahjoja :D

  Tykkää

 9. Todella outoa, toiselle hiiriä ja toiselle … ”kaljuttimia”! Siis Whuuuut?

  Tykkää

 10. Hui kamalaa, karvat vievä vekotin!

  Tykkää

 11. No, me asutaan ihmisten kanssa, joten mitä voi odottaa?

  Toisalta, eilen saatiin kyllä possunsydäntä ja tänään pakastekalaa, niin että ei asiat oo hirmu huonosti kumminkaan, koko aikaa.

  Tykkää

 12. Pauliina

   /  maaliskuu 1, 2015

  Rimmerillä Naavalle lyhyempi look kesäksi?

  Tykkää

%d bloggers like this: