Harmaan asialista

(Harmaa) Tuommoisen tekaisin taas. Ihminen on ollut niin vää-vää koko viikon, että pitäähän sille jotain kivaa keksiä.

Harmaa tekaisi sydämenmuotisen pissin

Tänään menin aamulla nukkumaan ihmisen jalkojen päälle. Nukuttiin silleen kolmisen tuntia. Sit se varasti multa taas pissiä, eikä siinä ollut sokeria. Höh, miten pississä voisi olla sokeria? Sokerit on kaapissa!

Ruoka ei maistunut ollenkaan aamulla. Ei piä päästää ihmistä helpolla – jos on huonot tarjoilut, ei tarvi syödä. Nyt päivällä menu parani: nautasuikaleita. Söin.

Mut toi yks kyttää mua silti. Näen kyllä, en oo pyhmä!

untelo harmaa naama

Mööh.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. Hieno pissi! Ihmeellistä, että se nyt noin kyttää. Meilläkin tosin kytätään, mutta toisin päin. Musti kyttää minua, koska teen kauriinlihasta pataa ja se kärkkyy koko ajan lihapaloja. Ransu kyttää minua, koska minulle esiteltiin äsken ihana 5 kuukautta vanha pieni siperiankissapoika ja se vei sydämen <3 Ransu huolestui ja roikkuu nyt kirjaimellisestä esiliinassani kiinni.

  Tykkää

 2. Voi miten hempeä viesti hiekalla! :) Nuppu kakkasi yhtenä jouluna J-kirjaimen. Otin sen todellisena hyvän mielen eleenä!

  Tykkää

 3. Voi Harmaa, sinä olet taitava!
  Meillä täälläkin kyttäillään. On huolissaan kun ei syödä. Kevättä rinnassa, ei sitä aina tarvitse koko ajan syödä! Sitä paitsi toi höntti unohti että kuivamuonaa oli kupeissa vielä aamulla, niin ollaan syöty niitä päivän aikana. Ensin mutistaan että ollaan vähän pyöristytty ja sitten murehditaan kun ei syödä! IHMISET!
  – Hannibal & Myrsky

  Tykkää

  • Mun mielestä herra Harmaalla ei ole nyt kaikki ihan hyvin. Kipuja, kun on wanha kissa? Aamulla söi vielä Lidlin lihatikkua ja päivällä nautaa, mutta nyt illalla ei kelpaa mikään, ei edes Lidl. Lojuu vaan ja väistelee Ilonan rakkausvyöryjä. Oisko tuo hengityskin tavallista nopeampaa? :-(((

   Tykkää

   • Voi ei :( Mutta Harmaa on jo sen verran vanha charmantti herra, että menee varmasti vanhuuden piikkiin. Toivotaan että auttaa pian! Jos vaikka vaan vähän väsynyt ja kipuilee tänään. Onhan kaikilla vanhemmilla yksilöillä (lajiin katsomatta) huonompia päiviä. Toivotaan että huomenna jo parempi päivä ja rakkausvyörytkin otettaisiin vastaan <3

    Tykkää

 4. Sää oot kyllä ihan huippupissijä, kun osaat tehdä tollaisia sydänpissoja! Toivottavasti se yks kyttäilijä murehtii turhaan.. että sulla on niinku kaikki ok!

  Tykkää

  • Vaikea sanoa mikä on. Tepsuttelee muutaman askeleen ja käy sitten lepäämään. Huonosti sujuu jokunen hyppy tuolille, paremmin taas jokunen. Varmaan kipuja ainakin. Jos ei huomenna ole ihan eri kissa, niin maanantaina heti lekuriin. Ja huomenna Nutriplussaa ja vettä, jos ei safkat rupee maistumaan.

   Tykkää

 5. Tykkää

%d bloggers like this: