Luku 2

Neiti Ilonan päiväkirjaa

Touhuilen aamusella noin viidestä lähtien. En viiti herättää ihmistä. Tai no, vähän kilistelen Mimmiä ja Hermannia, mut ei toi siitä välitä. Välillä torkun. Toi herää kun herää. Nyt jotenkin auringon kans yhtäaikaa. Sitten pusku, hyppy ja aamiainen!

to 26.3.2015 Illalla lojuin eteisessä laatikkopinon päällä. Toi tuli harjaamaan mua Just Parhaalla Harjalla. Ei voinut mitään – pakko kehrätä ulospäin! Tosi hiljaa kyllä, mutta silti pääsi lipsahtamaan tuollainen myönnytys. Sitten ihminen otti mut olkapäälleen ja mä en vieläkään tajunnut lopettaa kehräämistä. Sit se laittoi munt olkkarin matolle, ja jatkoin siinä kierimistä, kun toi rapsutti mun massuu. Harja ja massurapsut peräkkäin! Elämä on hetkittäin tosi hienoo.

la 28.3.2015 Ihmisen takatassujen jarpaat on paljon jännemmät kuin etutassujen sormet. Sormee se tarjoo puskettavaksi joka aamu ja aina kotiin tullessaan. Ok, pusken kerran. Mutta jarpaita voi sekä haistella että nuolla ja puskee! Yks toinen ihana juttu on ton yhen vaatteiden leipominen. Rätti lattialla tai petissä, ja leipuri IloPulla iskee!

Ookoo, ANTAUDUN! Illalla hyppäsin ihmisen viereen petille, puskin sitä ja kellahdin sen reittä vasten rapsuteltavaksi. Kehräsin ulospäin. Sit puskin sitä lisää.

Mitä tässä nyt muutakaan voi, kun ei oo muuta seuraa kuin toi.

Ilonan nenu ja tassut petillä

…rrrr…rrrr…

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Hienoa Ilona, että annat vähän noita myönnytyksiä, pysyy emäntä tyytyväisenä :)

  Tykkää

 2. Ihanaa kissan elämää tosiaan <3

  Tykkää

 3. Voi kuinka hienoja myönnytyksiä Ilona <3 Eihän siinä kissa muuta voi kun harjataan Sillä Harjalla ja rapsutetaan vielä massua.

  Tykkää

 4. Olisit sä sisko voinut tehdä huonompiakin päätöksiä. Mutta jos alat käyttää kehräyskonetta säännöllisesti suosittelen öljyjen vaihtoa moottoriin – on pitkäkestoisempi ;)

  Tykkää

 5. OutiAlex

   /  maaliskuu 28, 2015

  Pienet myönnytykset tekevät ihmisen iloiseksi, se kannattaa muistaa :)

  Tykkää

 6. Oikein Ilona! Oikein! Ihan tuolleen samalla lailla on hyvä jatkaa. Masun rapsuttamisesta minä en tykkää, mutta jos sinä tykkäät, niin sitä vaadit sitten paljon. Se kehräys on tärkeää myös, ihminen ottaa sen palkintona ja pyrkii rapsuttamaan vielä paremmin!

  Tykkää

 7. Sofia ja Olga

   /  maaliskuu 29, 2015

  No niin Ilona! Noin sen ihmisen saa pidettyä onnellisena. Jatka tolleen pikkuhiljaa vaan.

  Tykkää

 8. Leipuri IloPulla :D Jännityksellä jäämme odottamaan jatkoa!

  Tykkää

 9. rotsenrollkatti

   /  maaliskuu 29, 2015

  Joo mä tiedän Ilona: jarpaissa on enempi haisuja :)

  Tykkää

 10. Hienoa Ilona, jatka samaan malliin ja anna rohkeasti sen kehräyksen kuulua ulospäin – siitä se ihminen tulee tyytyväiseksi ja tietää, että sinäkin oot tyytyväinen.

  Tykkää

 11. Tässä nyt avautuu ehkä jotain uutta palvelusväen ja mun kommunikaatiossa. Ilman Harmaata en hyvin uskalla kaikenlaista, tai en oo uskaltanut, mutta nyt uskallan jo paremmin. Kiitti, kamut, kannustuksista!

  Tykkää

 12. Ihana hellyydenkipeä mustasimmu Ilona! ♥ Kehräykset ja hellyydenosoitukset tekee teille molemmille hyvää. :)

  Tykkää

 13. Kuule leipuri IloPulla, sulla alkaa olemaan tosi hyvät meiningit siellä ! Harmaakin olisi ihan tosi ylpeä susta, ihan varmasti olisi <3

  Tykkää

 14. Harmaa opetti mulle paljon, mutta ei ikinä sitä, miten ollaan KAHESTAAN ihmisen kanssa. Nyt opettelen sitten ite. *snif* Kiitos kannustuksista!

  Tykkää

 15. Ilona söpöliini, sähän oot keksinyt jo vaikka mitä hienoo. Noi puskut tekee ihmiset kyllä iloisiksi. Ne ei ehkä osaa itte puskee?
  – Pipsu ja Miiru –

  Tykkää

 16. Ai sää olet Ilona joutunut vallan ton yhden armoille. Kyllä pahasti lipsuu, kun jo kehräät ulospäin, etkä pysty pitämään kehruita salassa ja sisällä. Se ihminen taitaa kyllä olla aika tarkka keksimään jo ne salakehruutkin. Menet vielä sänkyyn rapsutettavaksi sen viereen, noh noh. Hmm. En oikein tiedä, mitä pitäs susta ny sanoa tai ajatella.

  Tykkää

%d bloggers like this: