Luku 6

Neiti Ilonan päiväkirjaa

su 5.4.2015 Olen opetellut rämppäämään ovikelloa. Hops hiekkasäkkien päälle ja sitten vaan käpälällä *pling!* *pling!* *pling!* Hah, helppoo!

Tänään kävi yks kissatäti. Ja sen kengät. Vieraitten kengät… ihania. Näihin sukelsin hartioita myöten. Mutta ihminen tuli sojottelemaan kameralla kesken pyhän hetken. En antanu kuvaa. Olin onnellinen kun vieras vei ton yhen mukanaan. Oma rauha!

Ilona häippää kenkien luota

Häiritsit!

Illalla myöhemmin toi otti mut mun omasta nukkupaikasta ja vei kainaloonsa petille. Melko röyhkeetä, mutta annoin olla. Harmaa viltti. En lähtenyt mihkään. Tosi huolellinen pesu oli silti tarpeen, koska ihminen oli koskenut joka paikkaan mua. Sitten vasta kieppi kerälle ton kainaloon. Mutta äh, ulkoa kuului koko ajan jokin ärsyttävä ääni! Piti lähtee siitä ja mennä tarkistamaan, mikä se on. En tiiä vieläkään.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Joo, kenkätarkastukset on pyhiä, niitä ei kuvata! Ei! Eikä myöskään metelöidä pihalla niin että kissan pitää nousta katsomaan! Se on typerää kiusantekoa! Mutta kainalossa kannattaa olla aina, se on hyvä paikka.

  Tykkää

 2. Kissoilla on paljon vahdittavaa ja seurattavaa. :) Ja kun naapurista kuuluu kolinaa niin silloin mä nostan aina pääni ylös, vaikka olisin ollut umpiunessa, ja näytän hyvin valppaalta. ;)

  Tykkää

 3. Oho, olet hieno tyttö kun asetut kainaloon. Ihana Ilona ♥

  Tykkää

 4. Vieraiden kengät pitää tarkastaa aina!

  Tykkää

 5. Sä olit kyllä aika ihanan hassun näköinen siellä kengässä ihana Ilonainen ♥

  Tykkää

 6. Kengät on tärkeitä! Ei oman väen, tieteskään. Mutta vieraiden. Koska hajut, BUKEE, ne on niin yllättäviä ja täyteläisiä ja eksoottisia! Tosi moni tuo terveisiä kissoilta!

  Noi kainalohommat ei ole kovin kauheita ollenkaan, mutta jotenkin en saa itestäni irti että menisin vapaaehtoisesti. Kun ei oo veljes/sisarustukea täällä. Kun Harmaa meni edeltä, menin minne vaan! Ihmisen petiin! Kainaloon! Mut…

  Tykkää

 7. Ovikellon soittaminen on hyvä taito! Kerrassaan mainio.

  Tykkää

  • Haluaiskohan Ilona että ovikello soisi useammin? 0:-) Ei muakaan kyllä haittaisi, varsinkin nää pitkät pyhät on, toisaalta vaikka hyviä kun saa nukkua ja lukea, toisaalta myös aika killereitä.

   Tykkää

 8. Naava

   /  huhtikuu 6, 2015

  Mä olin yhdellä mökillä. Siellä oli kivaa kunnes sinne tuli koira!

  Tykkää

 9. Benun perikunta

   /  huhtikuu 6, 2015

  Oletkohan enää kovin ujo, kun uskallat soitella ovikelloa? Kuvan perusteella olet päivä päivä ainakin kauniimpi :)

  Tykkää

  • Iih, mä aina vaan punastun kun hirveesti kehutaan! Se ovikello, no en tiä. Ehkä hauskinta siinä on kun ihminen joskus hyppää kattomaan, kuka soittaa… Tai hyppäsi. Nyt se jo tietää kuka soittaa.

   Tykkää

 10. Meillä toi ovikello on välioven takana piilossa niin en pääse kokeilee jos se ois hauskaa… Enkä oo kyl koskaan älynny tunkee päätä vieraitten kenkiin, pitää ehkä testata joskus, mut ku ihmisen kengät ainaki haisee tosi pahalle ni en tiiä uskallanko…

  Tykkää

 11. Fiksu Ilona! Saa mamikin kuunnella musiikkia kun ovikello soi. :D

  Tykkää

 12. Vähänkö oot jo taitava

  Tykkää

 13. Pling pling!

  Tykkää

%d bloggers like this: