No nyt on nähty kissoja!

(Ana) Triolan kissatäti tuli käymään asioilla iltapäivästä. Koska auto oli alla eikä mullakaan mitään dramaattista tekemistä, suuntasimme seuraavaksi Triolaan. Itse isännät ja emännät tavattu! Hyvin ystävällistä ja kontaktoivaa väkeä on he kaikki neljä. Tosin ainoa, josta sain edes auttavasti tarkan kuvan, oli hra Nilsson. Mutta tehän tiedätte, missä niiden muiden kuvia on :-)

kissa istuu kiipeilytelineessä

Triolan Nissepoika

Ja sieltä, prumm prumm Naukulaan! Viimeksi käydessäni Namu taisi nukkua koko ajan, mutta nyt oli he kumpikin siellä oikein hyvin hereillä ja suorittivat aktiivisesti. Sulo saattaa olla hiukan aikuistunut nyt kun Namu tekee virkaa paikallisena pentuna. Mutta eihän pieni aikuistuminen leikkihaluja sentään vie!

namu_sulo_S

notkea_namu

sulo

namunaama

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. En yhtään pistäisi pahakseni noiden tyyppien tapaamista. Kyllä heidän kuviansa katselee täälläkin ihan kevyesti!

  Tykkää

  • Kivoja ovat! Semmosia normaalisti lähestyttäviä kissoja, hyvää vaihtelua Ilona-seuraan ;-)

   Tykkää

 2. Ja tää on taas niin innoissaan kun sai taas nähdä Ilonan ja Naukulan Pinkkitöppöset ♥ Kiitos kivasta iltapäivästä :)

  Tykkää

 3. OutiAlex

   /  huhtikuu 5, 2015

  Hyvä kuva Sulo-herrasta :)

  Tykkää

 4. Aika seurallista sanoisin. Jos laskuissa pysyin, niin kuusi kissaa tavattu, tai seitsemän siis jos Ilona lasketaan mukaan. Niin ja ihmiset vielä päälle.

  Tykkää

  • Ja hienoja kissoja ovatkin! On aina jännää tavata kavereita, joista on vain lukenut. Näyttelyissä on enimmäkseen osunut kohdalle, mutta monien kotiinkin jo päästy. Teilläkin oon käynyt ainakin pari kertaa!

   Tykkää

 5. Ihania kuvia Nisusta, Namusta ja Sulosta <3 Ps. Bongasin että jollain on samanlaiset legginssit kuin mulla nyt jalassa, nuo tuommoiset mustat missä on harmaita kuvioita :D

  Tykkää

  • Jaa, no noi on Naukulan Mamman jalat. Toisessa yläkulmassa on siivu Tarua ja alakulmassa on mun ihkuoma polvi. Mustaa vaatetta pukkaa monesta suunnasta.

   Tykkää

 6. Olipa hauskaa kun pistäydyitte!

  Tykkää

 7. Oi, teillähän on ollut mahtava päivä! Ehkä ihan aavistus jotain kateutta ilmassa täällä. :)

  Tykkää

 8. Ihanan kissantäyteinen päivä ♥

  Tykkää

 9. On sulla ollu varsinainen kissakierros!

  Tykkää

 10. Oli se kivaa. Vähän sama fiilis kun nuorena kruisattiin ensin tonne ja sitten tonne ja sitten vielä tonne. Harvemmin nykyään näitä kierroksii :-)) Valitettavasti!

  Tykkää

%d bloggers like this: