Pari videota

(Ilona) Oho, musiikki loppui. Sittenhän tästä joutaa lähteäkin teutaroimasta. Heippa!

(Ilona) Miten jännä esine! Onks tää ihan uusi keksintö?!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

26 kommenttia

 1. Hyvä paperipussi ja oivaa tassutyöskentelyä!

  Sää olet Ilona ihan Pantteri. Ja sulla on hirmupitkä häntä!

  Tykkää

 2. Öö, onko siellä paperipussissa jotain sisällä, kun kuuluu noin kiva rapina? Ihankuin siellä liikkuisi joku!!

  Tykkää

  • Hih sä arvasit! Siellä on semmoinen pikkuinen hiiru. Valitettavasti ei live! Mut muuten oikein kiva.

   Tykkää

 3. Otto Kulta

   /  huhtikuu 11, 2015

  Komppaan Friedeä ja Figoa: pantterin elkeitä ja pantterin jäntevä peba!!
  Jännäpörröä saukkoturkissa tuossa paperipussipätkässä, ihan selvästi.
  Ihmistyyppinen tyhmä kysymys: eteisen matto on siis otollinen teutarointiin ja ihmisen kanssa kommunikointiin. Mitä jos eteisen maton siirtäisi olkkariin tms tilaan (vaikka väliaikaisesti)? Säilyisikö eteismaton taika?

  Tykkää

  • Ei tarpeen, kyllä typy teutaroi toisellakin matolla. Eteisessä vaan enemmän ja helpommin. Veikkaan, että liittyy siihen, että hän oli pari vuorokautta eteisessä ja kylppärissä ennen kuin päästin kissat yhteen. Myös voi liittyä siihen, että eteinen ja kylppäri on pieniä tiloja. Kotoisampaa?

   Tykkää

 4. Paperipussi <3 Ilona oot muuten tosi napakka tassuttaja. Kyllä sai pussi ja hiiru kyytiä!

  Tykkää

 5. Teillä on hyvännäköiset matot! Mutta vielä paremman näköinen on Ilona.

  Tykkää

  • Ei voi verratakaan! Tääl blogissa MÄ saan koko ajan kehuja, matot on saaneet ehkä kerran. Niin ETTÄ.

   Tykkää

 6. Siinä oli touhua kerrakseen :) Paperipussit ja kaikki muukin rapiseva on aina kyllä yhtä hauskaa!

  — Me ollaan oltu blogistaniasta niin ulkona nyt jonkin aikaa että.. nyt vasta huomattiin kun Ilona oli käynyt yksin kommentoimassa.. niin rakkaan ystävämme Harmaan poismeno, ja voi että.. itkuhan se tuli. :'( Aika sanattomaksi vetää nämä..Ja pahalta tuntuu että olemme tästä ikävästä asiasta olleet autuaan tietämättömiä näin pitkään. Ikävä kyllä jää.. niinkuin edelleen on Mustaakin ikävä <3

  Niin monta blogikaveria mekin ollaan tässä vuosien aikana menetetty että väkisinkin alkaa jo hiipiä mieleen, että milloin meidän porukasta tippuu joku pois, vaikka eihän sellaisia saisi ajatella. Syvimmät osanottomme suruunne Ana ja Ilona (Tää Ana juttu oli meille kanssa uus).. Olette rakkaita!

  Tykkää

  • Kiitos osanotosta. Silmät hikoilee taas. Kaikkia hyviä omia kissavainaita on monasti ikävä ja tietysti muutamia blogikissakavereitakin. Kyllähän sen tietää, miten lopuksi käy kun näitten kanssa rupee. Ensin paljon iloa, sitten paljon surua. Mut semmosta se on.

   Tykkää

 7. Oi ihana Ilona. :)

  Tykkää

 8. Sofia ja Olga

   /  huhtikuu 12, 2015

  Kiitti vinkistä, Ilona! Meidän mami kans kaivoi jostain paperipussin ja sinne hiirun. Ja sehän sai leikivaihteen päälle tosissaan!
  Kauniit matot meidänkin mielestä, mutta kyl Iltsu on kauniimpi :)

  Tykkää

 9. Emäntä on ollut viikon vähän kauempana blogeista, niin nyt on ihan ihmeissään, mitä kaikkea, Ilona, ootkin ehtinyt tekemään! Linnunpesä katolla löydetty, mattokieriskelyä, kainalossa nukkumista, kenkälöytöjä ja nyt erinomainen paperipussitassutus. Ilona, oot varsinainen kevätenergiapörriäinen!

  Tykkää

  • Tänään en oo kyl pörrännyt, enimmäkseen vaan nukkunut! Mutta ehkä just siks. Lepopäivä välillä. Toi ihminen on kans ihan tööt, tai varsinkin eilen se vaan unteloi. Tänään sen tään sil on vaatetekstiiliä päällä.

   Tykkää

 10. Oih miten ihanaa tassutoimintaa paperipussin kanssa, minkä annat arvosanaksi? Pitäisikö meidänkin koittaa tommosta Ruffen ja Cocon kanssa :D

  Tykkää

 11. Ihanaa paperipussileikkiä ♥ Mie niin petyin kun viimein sain kisuille paperipussin (hesen vieläpä!) nii eivät kiinnostuneet. :D

  Tykkää

 12. :D Ilona! Sä oot ihan koomikko!

  Tykkää

%d bloggers like this: