Luku 9

Neiti Ilonan päiväkirjaa

su 12.4.2015 Olen nukkunut melkein koko päivän. Ihminen sanoo, että oon läski. 1) Kenenköhän vika? 2) Katsoisi vaan peiliin.

Illalla ihminen nappasi mut eteisestä petiin. Kainaloonsa. Siihen asemoi, tanakasti. Mutta huomasin, että mikäpä totanoin, siinähän on lämmintä ja mukavaa. Nukuttiin koko yö samassa petissä. En toki kainalossa koko aikaa. Myös tyynyn vieressä. Mulla oli hyvä yö. Lähdin kilistelemään hiirua vasta kuuden maissa, ja sehän on herätysaika muutenkin. Pitäiskö ihmisen kaa nukkuminen ottaa tavaksi, mitä mieltä ootte?

siinä se tyynyn vieressä zetaa

Huono kuva! Mut hieno kohde.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

23 kommenttia

 1. Kyllä kannattaa ottaa ihmisen kanssa nukkuminen tavaksi! Se on hyvä! Minäkin nukuin viikonloppuna yhtenä yönä illasta aamuun peräti peiton alla. Noku ihminen oli erikoislämmin ja mulla oli hyvä sen kainalossa. Yleensä nukutaan Figon kanssa peiton päällä ihmisen jalkojen vieressä, päällä tai välissä. Siinä on just kissalle sopiva paikka.

  Tykkää

 2. Ehdottomasti ota tavaksi, siihenhän on mukava nukahtaa kun joku rapsuttaa, ja aamulla on kiva herätä ja saada ihailevia katseita ja rapsutuksia, ennenkun on ehtinyt edes nousta kunnolla ylös! Parasta!
  – Chaplin

  Tykkää

 3. Kyllä, ihmisten kanssa on kiva nukkua koska aamuisin saa heti aamurapsuja!!

  Tykkää

 4. Joo, ihmisen kanssa kannattaa nukkua kaikki yöt – jos näkee painajaisia, on ihminen ihan vieressä ja voi sille kostaa kaikki unen pahuudet ja jos näkee oikein hyviä unia, on ihminen taas ihan vieressä ja voi sille antaa osan hyvästä unesta. Niin ja tietty kun nukkuu ihmisen vieressä koko yön, ei aamulla tarvi erikseen mennä herättämään ihmistä kun voi vähän vaan alkaa potkimaan sitä kynsillä, niin jo nousee nopeaan!

  Tykkää

 5. Suosittelen lämpimästi ihmisen vieressä nukkumista ! Jaloissa tai kyljessä kiinni nukkuminen on ihan mun lemppari paikkoja nukkua

  Tykkää

 6. Jahas, täällähän on hyvin yhdensuuntaista mielipideilmastoa ja perustelujakin löytyy! Ookoo mä voisin kokeilla silleen, että jos se hakee mut toisenkin kerran eteisestä. Niin sitten. Mut ite en kyllä vielä mee. Tai luulisin etten mee. Kissalla on oikeus muuttaa mieltään!

  Tykkää

 7. Joo kannattaa ehdottomasti kokeilla useemmin vieressä nukkumista! Huomaat ajan kanssa että se on kyl ihan kivaakin (: Saa rapsutuksia ja huomiota heti kun isäntäväki heräilee, ja voihan niitä yrittää herätellä aikasemminkin:D Esim. puskemalla ihmistä nenään tai pestä sen hiuksia:D (Mamma ei osaa käyttää tätä wordpressiä joten laitto väärän nimen hehe)

  Tykkää

  • Jaa kyllä mummielest sun nimi näyttää ihan oikealta! Oot se mustavalkoinen nätti. Vaikka enhän mä tiiä muunlaisia mustavalkoisia olevankaan, hehe :-D

   Tykkää

 8. Ehdottomasti tavaksi! ♥

  Tykkää

 9. Sofia ja Olga

   /  huhtikuu 13, 2015

  Sinne vaan rohkeesti petiin! Ja kissojen aamulla kävellään ihmisen pään yli, eiks juu?

  Tykkää

 10. Kyllä mustavalkoiset on sitten nättejä! Se vieressä nukkuminen on ihan OK, paitsi helteellä (ihmiset voi olla liian lämpimiä ja levottomia) ja välillä pitää esittää ettei ole ihan helpoin tapaus ja jättää välistä muutama yö. Sitten kun taas menee sänkyyn, niin saa extra paljon rapsuja!

  Tykkää

 11. OutiAlex

   /  huhtikuu 13, 2015

  no ehdottomasti!

  Tykkää

 12. Vau, siellähän Ilonan kesyttäminen etenee harppauksin!!

  Tykkää

  • (kyl tää menee pikemminkin niin, että saan erävoiton silloin tällöin täysin yllärinä, ja sitten Iltsu palaa taas karttamaan mua. Huoh.)

   Tykkää

 13. ♥ Suositellaan ♥

  Tykkää

 14. Suosittelemme!

  Tykkää

 15. Naava

   /  huhtikuu 13, 2015

  Mun ihminen sanoo että mulla on elintasomassu. En tajuu. Kenelläköhän on? Joskus nukun vieressä, joskus en. Ihan jees.

  Tykkää

 16. Olen tutkinut vastauksia ja tehnyt ristiintaulukointia (siitä ei oo kuvaa) Hmmm, edelleen hyvin yksimielistä. Ehkä kuitenkin toi Naavan joskus ja joskus ois semmoinen siedettävä versio toistaseks. Tulevaisuus on meille kaikille nurkan takana, sitä ei nää.

  Tykkää

 17. Sit semmoinen, että opeta heti alussa ihmiselle, ettei ihminen saa potkia eikä kääntyillä; semmoisesta tulee levoton yöuni ja ei oo sit hyvä. Muuten on ihan jees nukkumista, varsinkin kun on puhtaat, mankeloidut lakanat. Oo tiukkana siitä mankeloinnista, tää meidän emäntä koittaa laistaa liian usein.
  – Pipsu –

  Tykkää

%d bloggers like this: