Luku 10

Neiti Ilonan päiväkirjaa

ke 15.4.2015 Kuukausi sitten Harmaa ei enää tullut kotiin. Mihinkähän se jäi? Ehkä löysi paremman kodin. Ihminen sanoi, että tästä päivästä kaksi vuotta sitten yks toinen musta kissa ei myöskään tullut enää kotiin. Todella outoa. Eihän tää varmaan mikään maailman paras koti oo, mutta kyllä täällä voi asua.

Tääl on kyllä erityisen hyvää se, että toi yks aina heittää kun vien sille jotain. Kerran Wallun kanssa samassa kyydissä hain vahingossa yhen huivin. Hirvee raahaaminen! Ja turhaan, ei toi sitä kyllä heittänytkään.

Oheen liitän vilpittömän mielipiteeni harmaasta viltistä. PARAS LEIPOMAVILTTI IKINÄ. Oli myös Harmaan mielestä.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

18 kommenttia

 1. Ihana pikku leipoja.
  Mä luulen, että Herra Harmaa on mennyt sinne missä kaikkien kissojen on hyvä olla ja missä yksikään kissa ei koskaan tunne kipua tai surua. Sinne ei kellään ole kiire, mutta toiset menee ennemmin kuin toiset. Toivottavasti sä Ilona olet vielä pitkään täällä ihmisten ilona. :)

  Tykkää

  • En tiiä mitä on kipuja tai suruja, mutta ehkä paree niin. Ai siel on paljon kissoja niinkös? Täälläkin kyllä saisi olla yksi mun kaa. En ole vain ihmisten Ilona :-)

   Tykkää

 2. Kyllä täytyy todellakin olla hyvä viltti!

  Älä Ilona hätäile sen paikan kanssa, minne Harmaa meni! Se on sellainen paikka, että aikanaan kaikkien täytyy mennä sinne. Sen huomaa sitten kyllä, kun on pitää mennä. Mutta ei sun aika ole vielä, ole rauhassa. Sulla on hyvä koti ja hyvä ihminen!

  Tykkää

  • Enhän mä. Ihmettelin nyt vaan hetken. Mut yhteen toiseen paikkaan mun pitää kuulemma mennä: Roko Tukseen. Jännää! Toi ei vaan kerro mulle, milloin. Se on yllätys!

   Tykkää

 3. Voi Ilona <3 Sä oot niin ihana ja rohkea ja pidän peukkuja sille, että saat kesällä kaverin.

  Tykkää

 4. Ihana leipuri Ilona <3

  Tykkää

 5. Siellä vietetään haikeita aikoja, menneet rakkaat on muistoissa. Sä olet siinä tärkeässä roolissa Ilona, kun nauratat ja järjestät tekemistä ihmiselle, se ei pääse surkistumaan! Mutta se pitää selvästi opettaa heittämään huivia :-D

  Tykkää

  • Ilona on hassurakas :-)) ♥ Joo, huivi oli tarttunut mukaan hampaisiin kun Wallua tuotiin taas kerran :-D Oli se äheltämistä! Mutta kuvasta ei tullut yhtään hauska, siitä ei saanut selvää, mitä oikein tapahtui. Siispä ei kuvaa.

   Tykkää

 6. Ilonalle voisi laulaa samaa biisiä mitä laulan aina Cocolle, se menee näin: ”Leipuuri puuuulla hän asuuu pullantieeeellä ja kaaaaaikki pullat leipoo sieeeeellä” <3 Ihana Ilona :3

  Tykkää

  • Selvä, otetaan muistiin :-) Toivottavasti Ilona ei säikähdä yllättävää säestystä :-D

   Tykkää

 7. Sanoisin, että video paljastaa Ilonan LIHAKSIKKAAN kehon. Se mikään läski oo. Ihminen puhuu omiaan.

  Tykkää

  • On se kyl vähän… mutta yritän ottaa huomioon ruokailussa. Ja jos (kun) se saa kaverin, sittenhän liikuntakin lisääntyy. Kuka sitä jaksaa juosta loputtomasti itsekseen ralleja. No, Ilona näyttää toistaiseksi jaksavan aika hyvin.

   Tykkää

 8. Sofia ja Olga

   /  huhtikuu 15, 2015

  Todella ammattimainen leipomissessio!
  Harmaa ja se toinen Musta kissa kyllä seurailen sun tekemisiä, mutta ne ei näy. Tulee vaan sellaisia hyviä säteitä :) Jos oikein tarkkaan tunnustelet, niin ne voi tuntua joskus.

  Tykkää

 9. Kaisun

   /  huhtikuu 16, 2015

  Hyvin leipastu! Kyllä bulla taas kohoaa ja massu sitämyöden paisuu.. ;)
  T: Pullahiiri

  Tykkää

%d bloggers like this: