Akne?

Huomasin Ilonan leuassa pienen ruskean ruventapaisen. Penkaisin nettiä haulla ’kissan akne’ ja useimmissa keisseissä puhuttiin myös mustista pisteistä läikän kohdalla. Meil ei mustia pisteitä näy. Olisikohan aknea vai ihottumaa? Ruokakupit on olleet aina posliinia ja lasia, ei muovia. Vesikuppi sama.

Aknen kohdalla puhuttiin myös siitä, ettei kannattaisi liikaa räplätä. Ajattelin jos puhdistaisi ihmisten kirvelemättömällä Septidinillä vaikka kerran päivässä tai miten hän nyt antautuu kiinni otettavaksi.

Meillä on rokotus ja terveystarkastus viikon päästä. Uskoisin, että tuon voi antaa olla ja tarkkailla vaan siihen saakka, ettei mene selkeesti pahemmaksi. Eikö niin? Kun ei katti itse tunnu olevan millänsäkään.

Ilona sukelsi paperipussiin hartioita myöten

Löysin pikalääkkeen ihovirheisiin ihan itse!

Itse oon ollut tosi huono tarkkailemaan mitään tällä viikolla, olen ollut ihan poissa pelistä nelisen päivää. Nyt just vasta alkaa tuntua, että olen terve (kunnes taas…).

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Outs, pikaista paranemista! Varmaan ihan hyvä ajatus mainita lääkärille, ehkä nyt ei tarvitse sen kummempia toimenpiteitä. Kun neiti osaa näköjään itse hoitaa iho-ongelmat :-D

  Tykkää

 2. Voinee antaa olla ja seurailla, kun ei haittaa kissaa, ja kun noin pian olette muutenkin eläinlääkärille menossa. Figon leuassa oli ihan vasta joku pilkka myös. Meni itsellään pois, en tiedä oliko jomman kumman kynsi tehnyt jäljen vai mikä oli. Putsaamisessa on joskus se vaikeus, että sen jälkeen kissa vasta oikein erityisesti yrittääkin räplätä sitä kohtaa, jos ei ennen putsausta yrittänytkään :-D

  Pikaista paranemista kummallekin!

  Tykkää

 3. Pikaista paranemista! Toivon todella, että kaikki vaivat häviäisivät kuin tuhka tuuleen.

  Tykkää

 4. Noralla on aknea, vaikka se syö lasilautaselta, joka menee pesuun kerran päivässä. Uskoisin, että jos aktivoituisin putsaamaan lautaset vähintään vedellä aina ruokailun jälkeenkin, niin aknea ei tulisi. Kissallehan se ei ole kuin ulkonäköhaitta, ellei lähde ihan fyysisestikin häiritsemään, jolloin voi tulehtua.

  Tykkää

 5. Maxilla on parhaillaan leuassa ”arpimöykky”. Lienee tapellut Pepsin kanssa tai sitten telonut itseään. Mutta tähän mennessä ne ovat parantuneet itsestään. Karvattomana alue näyttää kyllä oudolta..

  Tykkää

 6. Kiitos kommenteista! En ala siis hässäköimään rinsessan ruven takia. Katotaan viikon päästä lekurilla sitten.

  Tykkää

 7. Kaisun

   /  huhtikuu 20, 2015

  Uskon ja toivon, että tuo on esteettinen haitta vaan. Nuorille nyt tuppaa vaan välillä poksahtelemaan näppyjä… Maihe asiasta ELLille jos siinä tilanteessa onnistuu. Tsemppiä molemmille tytöille! :)

  Tykkää

 8. Ilona on ihan tositeini, pikku finnistä koko pää pussiin :)

  Tykkää

%d bloggers like this: