Hoidettu

”Ilonan hoitokuluvakuutus on nyt lisätty voimassa olleen kotivakuutuksesi alle. Saat uuden vakuutuskirjan postitse lähipäivinä.”

Nuin.

iltsu rötköttää mun vieres petillä

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Sä taidat Ilona-sisko olla arvokas, kun sut on vakuutettukin (ei mua vaan..)!

  Tykkää

  • No, mä maksan herra Harmaa -lääkärivelkoja vielä heinäkuussakin (vuoden!!!) joten pakkohan tosta on jotain oppia.

   Tykkää

 2. Mä sanon, että asiallista ja hyvä homma !

  Tykkää

 3. Hieno homma! Nykykokemuksen perusteella sanoisin, että kannattava ratkaisu.

  Tykkää

 4. Hoitaminen oli hidasta koska ekana Ifistä kerrottiin mulle (puhelimessa), että heillä ei ole kissoille vakuutusta. En jaksanut ruveta siirtämään kotivakuutusta Tapiolaan, meni aikaa, ja sitten kysyin vielä kerran Ifistä. NO ONHAN NIILLÄ. Sitten oli nopsat liikkeet. Tsäp tsäp.

  Tykkää

 5. Kaisun

   /  huhtikuu 22, 2015

  Tutustuin kyseiseen vakuutusasiaan pikaisesti, ja ehdoissa oli pari kohtaa, joita en voinut sulattaa.. Jää siis meillä entinen ell-kuluvakuutus ennalleen, vaikka se kirpaiseekin kovasti kerran vuodessa!

  Tykkää

 6. Pitää vaan ajatella niin, että vakuutus on … vakuutus. Huonosti jos käy, niin saahan sitä aina jotain rahaa edes takasin. Mä jouduin muuttamaan 2010 kun talon putki alkoi vuotaa kotini kohdalla ja päätettiin aloittaa putkiremppa koko linjassa. Vakuutus korvasi 70% kaikesta muuttoon liittyvästä, KAIKESTA – niin teippirullista kuin uuden asunnon vuokrasta. Tunsi saaneensa jotain takas :-))

  Tykkää

 7. Niin tosiaan, se vakuutus… pitäis ihan perehtyä mikä firma tarjoais parasta vakuutusturvaa näille maatiaisille. Tapiolan suoraveloitushan on aika monessa eläinlääkärissä käytössä, mutta meillä ei ole yhtään muuta vakuutusta Tapiolassa, niin tuntuisi vähän hölmöltä sitten sieltä se ottaa :D

  Tykkää

 8. Hienoa, hyvin toimittu. Mä otin kanssa Penalle heti vakuutuksen ja olihan siitä jo kerran iloakin muutaman kympin verran. :)

  Tykkää

 9. Tassut ♥

  Tykkää

 10. Otto Kulta

   /  huhtikuu 24, 2015

  Noin isoilla tassuilla vakuutusasia hoituukin nopsaan.
  Ja ilme on muikea :)

  Tykkää

%d bloggers like this: