Luku 12

Neiti Ilonan päiväkirjaa

ti 21.4.2015 Puikahdin ton yhen tyynyn viereen yöllä sen jo nukkuessa. Sit puikahdin sieltä pois aikaisin aamulla. Se ei yhtään huomannut, että nukuin samassa petissä melkein koko yön. Hihii! Tai oon melko varma ettei huomannut. Tai ehkä ei huomannut. Ei ainakaan tuppautunut lääppimään. Pääasia!

pe 24.4.2015 iPad on paljon kiinnostavampi, kun sieltä tulee kunnon ohjelmaa! Ei pelkästään sitä tyhmää hiirua joka vipeltää edestakas ja häviää välillä lätyn reunan alle.

kissa kiinnostuu Arne Dahlista ipadissa

Oon ollut paljon yksin koko viikon, mutta nyt kohta en enää. Toi yks on ensi viikon mun kans. Muutakin seuraa tulossa. Vain ihmisiä. Pöh.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

11 kommenttia

 1. Oi ihana Ilona, sä oot vissiin alkanu huomata, että ei sen ihmisen vieressä niin kauheen kamalaa oo toi nukkuminen. Sitä kannattaa kyl harrastaa ja paljon niin pysyy se ihminen tyytyväisenä.

  Tykkää

 2. Lähinukkuminen kannattaa! Mutta hyvä ettei lääpitä jos et halua.

  Meillä ei oo sellaista padia, mutta näkyykö sieltä kissa- tai muita luonto-ohjelmia? Tuollainen ukko ei näytä kauhean mielenkiintoiselta. Vai oliko se?

  Tykkää

 3. No mutta jos ne vieraat tuo kivoja tuliaisia!

  Tykkää

 4. Ihanaa Ilona, sängyssä on pehmeetä ja lämmintä olla :)

  Tykkää

 5. Aika salassa oletkin päässyt viereen nukkumaan!

  Tykkää

 6. Sofia ja Olga

   /  huhtikuu 24, 2015

  Ei se varmaan huomannut kun se kerran nukku, jatka siis vaan samaan malliin. Voit kokeilla päivälläkin mennä viekkuun kun se vaikka kattoo tota ipadia. Silloin se ei kans varmaan ehkä huomaa mitään – hih, kissat on ovelia ;)

  Tykkää

 7. OutiAlex

   /  huhtikuu 24, 2015

  Todella, ei se ihminen ole voinut mitään huomata kun on vaan nukkunut. Vai olisiko kuitenkin tuntenut kissan läheisyyden?

  Tykkää

 8. Otto Kulta

   /  huhtikuu 25, 2015

  Phantom -nukkuja. Erittäin taitavaa toimintaa, Iltsu!
  iPadiin tilaa nyt Ihmiseltä lauantain alkuillan klassikkoa tyyliin Avara luonto. Siinä leijonat ja gasellit vetävät lapsia, kissoja ja muita imeväisiä viihdyttäviä ralleja niin, että savanni pöllyää.

  Tykkää

 9. Kavrut, kiitti kommenteista! Luontoa ei oo vielä ollut tarjolla iipadissa, enimmäkseen vaan nuita ihmispäitä ja kaikkee mekkalaa.

  Ei oo paljo huvittanut mennä ihmisen viereen nyt. Tänään se nukkui piiitkät päikyt, mutta kävin vaan kerran nojailemassa sängynreunaan. En menny. Sit sillä oli myös päässä pelottava huivi, sitä koitin ottaa pois, mut ei lähtenyt. Saatte myöhemmin kuvan siit huivista. Kaamee.

  Tykkää

 10. Ehdin jo innostua muusta seurasta. :D Mutta on ne ihmisetkin kivoja!

  Tykkää

%d bloggers like this: