Luku 14

Neiti Ilonan päiväkirjaa

ma 27.4.2015 MUNT HUIJATTIIN! Oisin mennyt aamiaiselle ihan tavallisesti, niin toi nappasikin koppaan. Ei ollut hyvä juttu! Lähdettiin pois kotoa, vaikken yhtään tykännyt! Ilmoitinkin sen ”III! III! IIIUUUII!” mutta kukaan ei välittänyt!

kopassa

En kyllä tykkää

Enste mentiin hissillä, sitten jouduin kattelee kamalaa meluisaa liikennettä ainaski monta minuuttia. Sitten tuli autolaatikko ja ajeltiin sillä, ja sit mentiin taloon. Siellä talossa oli täti, joka käpälöi ja pisti piikin peppuun. Au!

koppa lääkäriaseman edessä

En kyllä tykkää

kopassa lekurin pöydällä

En kyllä vieläkään tykkää

Leuassa on se akne sitten vissiin. Ihminen jatkaa puhdistusjuttuja. En välitä. Ihan sama. Kunhan saan olla kotona, eikä mitään tommosia kamalia retkiä. Terveisin Ilona, 3 kiloa 695 grammaa.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

25 kommenttia

 1. Oi voi, noi on tyhmiä juttuja! Mutta ei ollut vissiin kauhean paha kuitenkaan, kun ei tullut yöööök eikä nukuttanut eikä sattunut paljon. Piikit on tietty aina kenkkuja. Teillä kuuluu olevan Figon kanssa aika samanlaiset systeemit noiden kuljetusten kanssa. Figokin sanoo IIIII, tai MIIIIII. Eikä rähise eläinlääkärille. Miten te siinä onnistutte?

  Tykkää

 2. Aika karu meininki heti maanantaiaamusta! Mutta älä välitä, Ilona, kyllä se siitä!

  Tykkää

 3. Mutta Ilona! Sä kestit ton kuin kissa!

  Tykkää

 4. Oletpa sä Ilona iso tyttö! En ollut kuvista huomannut.

  Tykkää

 5. Hyvä ilona että kestit rääkkäyskännin! Ajattele positiivisesti nyt sun ei ehkä tarvii mennä sinne enää ku vasta ens vuonna uuestaan ja siihen on vielä piiiitkä aika!! :))

  Tykkää

 6. Kaisun

   /  huhtikuu 27, 2015

  Pikkuisen kiukkuisen näköinen Ilona viimeisessä kuvassa!
  Meilläkin toi on edessä VAPPUAATTONA! ja meillä vanhemmalta pojulta sylki lentää ja hammas saattaa napata.. Jos vaan saan jätkän kantokoppaan edes.. :(

  Tykkää

 7. Mutta sisko, sinähän olet kasvanut! Minä olen noin 3,5 kg ja muistan kun emäntäni sanoi sun olevan ehkä vähän mua laihempi!

  Tykkää

  • Silloin olin vielä teinimpi. Nyt on teiniydestä muistona enää akne! Eikä kukaan enää juokse mun kans.

   Tykkää

 8. Oi ei, olipa julma huijaus! Toivottavasti toi mun ihminen ei saa tästä mitään ideoita ku se on vähän sellanen huijari aina kanssa…

  Tykkää

 9. Todella tyhmä täti! Ihme vimma niillä tökkiä katteja takapuoleen..

  Tykkää

 10. Sofia ja Olga

   /  huhtikuu 27, 2015

  Inhottavaa tuommoinen käytös ihmiseltä! Meilläkin tapahtui koppahuijaus ja vietiin pois kotoa MONEKSI YÖKSI semmoseen tyhmään hoitolaan. Kyllä sai ihminen noottia, mutta nyt ollaan jo lepytty. Ihmiset pitäisi kyllä itte sulloa sellaiseen koppaan joskus!!!

  Tykkää

 11. Aika mälsä homma, mutta nyt se on taas ohi pitkäksi aikaa! Hyvin pärjätty, Ilona! Pieni ininä ja jänskätys kuuluukin asiaan. Jujulta pääsee aina bussissa iso ja surullinen mouru…

  Tykkää

 12. Kaikenlaista. Mä luulin, että kun pentuna sain piikin peppuun ja oli kaikenlaista muutakin, että se ois ollut siinä. Eipä. Mihin tässä vielä joutuu!

  Tykkää

 13. Voi Ilonaa, monta minuuttia jouduit kestämään, se on pitkä aika se ♥ Meillä on ens kuussa (olisi pitänyt olla jo tässä kuussa…) Rakun kanssa piikittämiskäynti tuloillaan.

  Tykkää

 14. Hyi, käpälöitsijä ja piikittäjä! Mutta muuten sulla on ollut vaikka mitä kivoja kuulumisia. Kimppanukkuminen esimerkiksi on oikein suositeltavaa!

  Tykkää

 15. Piikittelyt lakkoon ja kieltoon, ja autoajelut ja kotoa lähdöt ja kaikki paha pois kissojen elämästä. Hitsi, ne vaalitkin meni jo. Oisin saanut HIRVEESTI ääniä noilla vaalilauseilla.

  Tykkää

%d bloggers like this: