Luku 17

Neiti Ilonan päiväkirjaa

ti 5.5.2015 Toi lähti taas viikon alusta töi:hin. Olen siis kaiket päivät yksinäni kotona. Mälsää. Sit illalla on taas vaikee muistaa, kuka toi on, ja vähän jänskättääkin. Tänään sataa. Supertylsää.

ke 6.5.2015 Mun muisti paranee! Kun toi tuli töistä, ei ollut mitään vaikeuksia tunnistaa: ruokaihminen. Sit myös silitysihminen. Annoin sen silittää ihan lattiallakin. Yllättävän mukavaa! En silti mennyt yöksi viereen. Menin kyllä nukkumaan petin viereen mut en ihmisen viereen. Se saa kerjätä. Viihdyttävää on se.

to 7.5.2015 Päässä tapahtuu kaikenlaista uutta. En viittinyt lähteä enää karkuun ikkunalaudalta, vaikka ihminen tuli istumaan ja meikkaamaan ihan viereen. Mitä suotta – silittäköön jos tykkää. Onhan tää vähän outoa, mutta kun ei tunnu kauheen pahalta, niin menköön.

ilona katsoo kameraan lähellä, istuu ikkunalaudalla

Ota sit kuva jos tykkäät, ei jänskätä yhtään.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

19 kommenttia

 1. Vau Ilona, sie oot kyl rohkaistunu hirmu paljon! :)

  Tykkää

 2. Reipas Ilona <3

  Tykkää

 3. Pakko rohkaistuu, ko ihminen sanoo että saan uuden kissan vasta kun oon kunnon sisäkissa, peloton ja fiksu! Kumma kun söpöys ei enää riitä mihkään. Kyllä ennen riitti…

  Tykkää

 4. Kaisun

   /  Toukokuu 7, 2015

  Kehitystä, kehitystä.. Hiljaa hyvä tulee… ;)

  Tykkää

 5. Kyllä noin hyvällä kannustimella kannattaa ainakin edes näytellä kunnon sisäkissaa! Ois kyl niin makeeta saada oma kissa. Mikähän mulla auttais…

  Tykkää

  • Ainakin sä oot jo kunnon sisäkissa, että siinä ei tarvi säätöö. Ehkä sun kannattaa vaan harjoitella anovia katseita ja silleen. Kattelet kissankuvia näytöltä ja telkkarista ja sanot uu-uu. You know.

   Tykkää

 6. Sun ilme sisko on paljon puhuva.. Ja tuo tausta sun takana on jo upean vihreä!

  Tykkää

  • Joo, siellä on nyt puissakin vihreetä! Tuo ruohohan nyt taitaa olla koko talven vihree. En muista kun siitä on niin kauan. Oisko ollut vähän valkoinen välillä.

   Tykkää

 7. Voi Ilona sun kanssas, se ihminen alkaa kohta sössötämäänkin kunnolla samalla kun se suo silittelee, se vasta hauskaa onkin ! Niinkuin kissat ei ymmärtäisi normaalia puhetta…T. Triolat ja Nisu

  Tykkää

  • Ihmiset nyt on… ei sil mitään mahda. Joskus sössötys on niin kivaakin, onhan se semmosta hellää.

   Tykkää

 8. Sofia ja Olga

   /  Toukokuu 7, 2015

  Joo, ihan noin. Oo vaan nyt kaveria sen kanssa, niin kohta sulla on oma kissa jonka kanssa voit sitten nukkua kyljikkäin ja rallata ja nuuskutella ja kaikkee muutakin kissakivaa!

  Tykkää

 9. Ilona sä oot niin rohkea tyttö, ihanaa! Kohta se ihminen ei muuta teekkään kun vain silittelee, höpöttelee ja pusuttelee ♥

  Tykkää

  • On se sitä yrittänyt jo pitkään. Milli kerrallaan annan periksi. Edelleen: ei saa olla liian helppo!

   Tykkää

 10. Kisukaveri on superhyvä motivaattori! :) Hyvä Ilona! ♥

  Tykkää

 11. Kovat on tavoitteet pikku söpeliinille :) Kyllä se siitä, onnistut kyllä ♡

  Tykkää

%d bloggers like this: