Luku 18

Neiti Ilonan päiväkirjaa

la 9.5.2015 Pelasin Dog Turbon läpi. En oo pelannut sitä kuin kaksi kertaa nyt yksinäni. Silloin kun Harmaa oli, se pelasi tosi nokkelasti enkä yhtään ehtinyt mukaan! Kattelin vaan. Ehkä siitä oli hyötyä, kun kerta nyt osaan.

kuva raksupyydystyspelistä

Dog Turboooo!

su 10.5.2015 Ihminen kehuu mua, kun oon alkanut kuljeksia enemmän häntä pystyssä ”niin kuin kunnon kissat”. Hä? Sitäkö se nyt on odotellut? Ois sanonut. Osaanhan mä tepsutella häntä monessakin asennossa.

ti 12.5.2015 Ihmistä naurattaa, kun pyrin nukahtamaan samassa asennossa kuin sekin. No, toinen meistä saa nukkua rauhassa, kun taas toista sohotellaan kameralla milloin mistäkin syystä. Juu duu tö mäth.

Toinen etutassu näin, ja toinen leuan alla.

Toinen etutassu näin, ja toinen leuan alla.

nyrkkikuvaajalle

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

19 kommenttia

 1. Mikä ihana tassu se siellä sojottaa <3

  Tykkää

 2. Meilläkin Maxia kehutaan, kun se kulkee häntä pystyssä. Se kun on vähän arka välillä. Mitä tuossa Dog Turbossa tehdään?

  Tykkää

  • No, ekana ihminen laittaa nuo pylperöt keskelle ja sit se kylvää raksuja nuihin uriin. Sit se laittaa ton lattialle ja mun tärkeä tehtäväni on ujuttaa nuo pylpyrät koko matkan urissa, jolloin NE TYÖNTÄÄ RAKSUT ULOS! Ihan mahtavia hetkiä! Mun keskittyminen ei aina riitä, huidon vaan niitä pylppiä toiveikkaasti sinne tänne. Mut aina kun se osuu uran ulkolaitaan asti, oiiii palkinto!

   Tykkää

 3. Näyttää hauskalta toi Dog Turbo!

  Tykkää

 4. Vautsi mikä peli! Oot aika etevä, ei me varmaan osattas..
  -Ruffe ja Coco

  Tykkää

 5. Miten ihana tassu sulla onkaan ♥ Oot ihana muutenkin!

  Tykkää

 6. Mutta jos sitä toista kokoajan sohisi kameralla niin ne kuvat vaan ei olisi niin ihania. kato kun ihmiset. Kyllähän sä Iltsu tiedät.

  Tykkää

 7. Yritin kirjoittaa kommentin, mutta tuli error. Pöh! Mutta valloittava nukkumisasento Ilonalla, ja meno kuulostaa jo reippaalta hännän asennosta päätellen! <3 Nuppu alkoi heti haikailla tuollaisen raksunintendon perään!

  Tykkää

  • Oliko bitti poikittain? Se on aina huono. Mut tuli läpi lopulta.
   Toi turbo on ihan ok. Ihminen osti sen kirpparilta. Yks namikka ei toimi kunnolla. Mut silti lopputulemus aina tyydyttävä!

   Tykkää

 8. Sofia ja Olga

   /  Touko 13, 2015

  Olga: Häntä pystyyn vaan, Iltsu! Ihmiset tykkää siitä, mä tiedän. Mulla on aina häntyli pystyssä ja karvatkin on ihan vekillä siinä hännän juuressa sen takia.
  Sun tassut on kans tosi söpösti, pidä tuo!

  Tykkää

 9. Ilona – tämä sun päiväkirja on tosi ihana. Ihan niin kuin sä itte!

  Tykkää

 10. Näyttääpä kivalta tuo Dog Turbo! :) Fiksu tyttö kun osaat pelata sen läpi!

  Tykkää

%d bloggers like this: