Luku 20

Neiti Ilonan päiväkirjaa

la 16.5.2015 Toi ei ollut nähnyt M&M:ssä pitkään aikaan mun lempparihiiruja, noita narutettuja. Mut kävi ilmi, että se olikin käynyt ihan väärässä kaupassa! Sörkan MustiMirrissä niitä on! Sain koko (ihmis)kourallisen. Tai tietenkään en saanut lattialle kuin yhen, mutta näin kun ne loput livahti kaappiin. JESSS mulla on hyvii hiiruja taas!

Tässäpä tässä näitä ihkuja

Tässäpä tässä näitä ihkuja

Kauneusuutinen: mun akne on parantunut. Ei oo leuassa ollut enää mitään moneen päivään.

su 17.5.2015 Oon kuulemma muuttunut aikuisen kissan näköiseksi. Naamasta ja mun ihanasta podista. No hei kai, oonhan sentään jo puolitoistavuotias neiti!

Ihminen yritti kuvailla, kun kiepuin pesukoneen päällä. Se on meiän oma tradiotio: aamulla mennään vessaan, mä hyppään pesukoneen päälle ja pörrään siinä, käännän pepun pystyyn ja pään ihan alasylöisin. Saatan puskee ihmistä. Saan silityksiä ja harjausta! Paitsi jos on kamera siinä, on aika tyhmää, enkä viiti kieppua hassuiten. Oma salaisuus, oma perinne. Salamoille ei ja noutänks!

vain suttua näkyy, nenä ja viikset

No niin, onko nyt tarpeeks lähellä? Ota kuva, ota kuva!

Poseeraan sekunnin. Hups, meni jo!

Poseeraan sekunnin. Hups, meni jo!

Tästä vois jo hypsiä alas...

Tästä vois jo hypsiä alas…

Viime yönä jo toisen kerran tänä keväänä toi yks potkaisi mut petistä kesken unien. Kyllä! Kirjaimellisesti potkaisi! Tällaista kun joutuu sietämään, tosi iso ihme, että ylipäätään suostun menemään ton petiin. Ehkä en enää suostukaan. Ei o pakko.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

27 kommenttia

 1. Myö ollaan nii samiksia. Miustakkii ihmisten veski on just paras paikka harjoomiselle. Mie oon opettanu mumminkii pitämmään kauneussalonkiva aina vessareissuilla.

  Tykkää

  • Niin onki. Hyvä taso toi pesukone! Harmaa opetti munt hyppäämään siihen, kun se aina meni mua karkuun sinne kun olin pieni tyttö. Mut en ollut pitkään niin pieni etten olis päässyt perästä! Hih!

   Tykkää

 2. Vaikka petissä nukkuminen noin yleensä on kannatettavaa, niin tuollaisessa tapauksessa pistää miettimään. On rauhallisempiakin paikkoja!

  Tykkää

  • Ei kai se tahallaan… aina se pyytää mua tyynyn viereen, mut tykkään enemmän jalkopäästä. Lopputulos arvattavissa, höh.

   Tykkää

 3. No ei kyllä kannata mennä ihmisen petiin jos se sua sieltä potkii alas, kauhee ihminen!!

  Tykkää

 4. Ai kun nätti poseeraus sisko! Kiva että sulla on hiiriä jemmassa.

  Tykkää

 5. Mitä, kauheeta, potkitaan neitoa!
  (Täytyy myöntää että mäkin nukun niin levottomasti, että Musti yleensä häipyy jossain vaiheessa yötä – pienenä se ei edes suostunut nukkumaan mun kanssa ollenkaan.)
  Oot söpö kun keikistelen, uskon että oot ultrasöpö, vaikka siitä ei saakaan hyvää kuvaa. Mutta pääasia onkin nähdä se performanssi livenä.

  Tykkää

 6. Sofia ja Olga

   /  Touko 17, 2015

  Aikuinen nai..eiku kissa sä oot… :-)
  No sen tönimisen takia mekin nukutaan ihmisen pään vieressä tai muuten kauempana. Ihmiset on kummia pyörijöitä ja häärääjiä kun ne nukkuu.

  Tykkää

  • Kyllä häärää! Joskus oon nukkunut pään vieressä, mut ehkä tykkäisin enemmän tosta toisesta päästä. Ellei…!

   Tykkää

 7. Voi Ilona kun tätä sun päiväkirjaas on liikuttava ja kiva lukea. Sää alat kohta olla ton ihmises sylikissa. Näkee et tykkäät siitä kamalasti. Ensin olit vain Harmaan kaveri etkä yhtään ton ihmisen. Sit Harmaa kesytti sun. Varmaan Harmaa tarkoitti jättää ihmisen sulle perinnöksi. Pidä siitä hyvä huoli. Nyyh, kun ajattelen Harmaata.

  Tykkää

  • Paula, tosi nätisti puhut Harmaasta. En tiää mikä juoni tässä on ollut, mutta jotenkin eihän toi ihminen ole enää yhtään niin pelottava kuin ennen. Vaikka en pistäis vastaan jos Harmaa tulis takaisin. Oli se niin kivaa seuraa.

   Tykkää

 8. Johanna

   /  Touko 17, 2015

  hehe, tuli vielä mieleen edellisest postauksesta.

  Tykkää

 9. Mulle on käynyt välillä samoin, kun tykkään nukkua sängyn jalkopäässä – ihminen on keskellä yötä osunut muhun nukkuma-asentoa vaihtaessaan ja mä olen ”paennut” sängystä. Tulen kyllä suht nopeasti takaisin sänkyyn, kun ihminen on asettunut aloilleen. :)

  Tykkää

  • Mä en kyllä… jos kerta potkitaan, niin en kyllä niin mee takas. Sä oot rohkee ja itepäinen!

   Tykkää

 10. Hieno kasa hiiruja! Meillä ei ole ollut tuollaisia. :) Minäkin tunnustaudun unissanikissanpotkijaksi, tosin kisu ei ole ainakaan toistaiseksi lentänyt lattialle tai suuremmin edes liikahtanut *koputtaa puuta*

  Tykkää

  • Toivottavasti kukaan potkituista ei saa traumoja :) Mie ainakin yritin sekavasti jopa pyytää anteeksi, mutta se ei oo kovin tehokasta unen läpi…

   Tykkää

 11. Kaisun

   /  Touko 18, 2015

  Ei se ihminen tahallaan monottanut teitiä pois sängystä! Niinkuin ei tääkään tahallaan ekana yönä melkein kierähtänyt esikoispennun päälle! Siinä kyllä molemmat heräsi säikähtäen..! 8(

  Tykkää

  • Ei se tahallaan. Mut on tuo sänky vähän vaarallinen paikka kuitenkin, todistajanlausunnoista päätellen. Ehkä kumminkin viihdyn siellä parhaiten yksinään. Tai päikyillä ihmisen kaa, silloin se on ihan liikkumaton. Miks voi olla päikyillä liikkumaton, mut yöllä pitää pyörii ja potkii? En tajua. Ihmiset.

   Tykkää

 12. Whuhuuuuuu, asiallinen määrä hiiriä, hyvin koulutettu ihminen sulla Ilona ! Paitsi se potkiminen, just sellasisia kömpelöitä patukoita noi ihmiset vaan on. . Monasti monosta saanut Nisu, joka EI ole saanut hiiriä .

  Tykkää

 13. Meidän emäntä on viime ajat huristellut imuria ja autoa, niin nyt vasta on saatu se istutettua koneelle lukemaan ja kommentoimaan. Ja emäntä on semmoinen yöpotkija ja -kierijä, että kumpikaan meistä ei nuku sen kanssa kuin tarkoin harkituissa tilanteissa.

  Meitä liikutti se Harmaan ruusu, oli tosi kaunis ele työkaverilta. Dog Turbo olisi Miirulle hyvin mieluinen. Sama systeemi olisi täälläkin eli Pipsu saisi ensin vain katsoa, Miiru on niin nopea tassutyöskentelijä. Ja hahaa, kameralle ei parhaita juttuja näytetä, just oikea linja, Ilona! Vaikka ootkin kyllä tosi kaunis kuvattava, mielellään sun säihkyturkkia ihaillaan.
  – Pipsu ja Miiru –

  Tykkää

  • Mustakin se ruusu oli söpö juttu. Kellä meistä ei olis ikävä. Työkaveri oli kerran tavannut herra Harmaan.

   Mun pitää nyt opetella kaikkii juttuja (Dog Turbo on vain yksi) koska jos kouluttaudun ihmistä pelkäämättömäksi ja silleen ja kaikkee, tiiätte, niin saatan saada sen kaverikissan tänne. Ja sit sille pitää opettaa kaikki jutut! iPad ja DogTurbo ja hiirut ja kaikki. Velvollisuudet kutsuu!

   Liked by 1 henkilö

 14. Mikä linssilude :)

  Tykkää

%d bloggers like this: