Luku 23

Neiti Ilonan päiväkirjaa

la 30.5.2015 Jos ikinä saan kissan, tosiaankin tiedän, mitä opetan sille ensimmäiseksi! ”Kun ihminen kerää lelut lattialta, se on varma merkki siitä, että imuri on tulossa!” Ja imuria kuuluu mennä karkuun, piiloon. Niin.

typy korkealla hyllyn paalla

Tai sitten tosi korkeelle turvaan!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

18 kommenttia

 1. Onneksi on turvapaikka!

  Tykkää

 2. Hyvä opetussuunnitelma!

  Tykkää

 3. Cocokin tarvis jonkun korkeen paikan minne piiloutua koska imuri on iiiiiks!

  Tykkää

 4. Sinäkin Ilona jouduit sen kokemaan tänään! Minäkin jouduin heti aamulla miettimään turvapaikkoja imuria vastaan.

  Tykkää

  • Joo, joka viikonloppu :-((( Paitsi jos toi on lomallakotona, sit voi surahtaa jopa kaksi kertaa viikossa. Onks reiluu?

   Tykkää

 5. Sofia ja Olga

   /  Touko 30, 2015

  Imurin keksijä oli varmaan kissavihaaja! Meidän mami kehtaa väittää, että ME karvastetaan ja ripotellaan hiekkaa ja siks pitää imuroida! Ite se kylvää leivänmuruja joka paikkaan! Varmaan teilläkin ihminen sotkee enemmän, eikös juu?

  Tykkää

  • Ootte oikeessa! Koska jos se on töissä, imuri vain kerran viikossa. Mut niinku sanoin, jos se on kotona, imuri 2xvko! Eli sehän täällä sotkee. Mä laitan hiekanmuruja ihan vähän vaan vessaan ja eteiseen ja petiin. En paljoo.

   Tykkää

 6. Otto Kulta

   /  Touko 30, 2015

  Ihanainen Iltsu! Eikö ole mahtavaa, että Ihminen lukee kirjoja (lukee tai on lukenut, kirjahyllyn kiinnostavasta sisällöstä päätellen:). Jos ei olisi kirjoja, niin ei olisi oivallista pakopaikka kirjahyllyäkään!
  Veikkaanpa että kissatalouksissa (lue: kissojen johtamissa kotitalouksissa) on ns keskivertoa enemmän kirjoja. Hypoteesi joka odottaa testaamistaan.
  J.Donneria siteeraten: ”Lukeminen kannattaa aina.”

  Tykkää

  • Sehän ei muuta teekään ku lukee! Tai sit kattoo elokuvia. Tai naputtaa napu-napu. Heittää kyllä lelua, jos vien, mutta on se noin yleensäottaen yks lahna.

   Kirjojen hyvä puoli on korkee hylly, KYLLÄ!

   Tykkää

 7. Mä oon katsonu parhaaksi vahtia tarkasti vierestä kun se imuri mellastaa täällä, että ei vahingossakaan syö mitään mun leluja. Ei kyllä uskalla jättää sitä ihmisen kanssa kaksistaan yhtään tohon pärisemään…

  Tykkää

 8. Se on hyvä, ettei moiset hirviöt osaa kiivetä! :)

  Tykkää

 9. Me jouduttiin viikonloppuna pahasti ojasta allikkoon; imuria lähdettiin luukusta pakoon kohti tarhaa.. ja siellä oli NURMIKONLEIKKURI!

  Tykkää

%d bloggers like this: