Luku 24

Neiti Ilonan päiväkirjaa

su 31.5.2015 Ookoo, mä annan periksi! Ujoilu pois! Nykyään hyppään ihan iloisesti ihmisen viereen petiin – enimmäkseen kyl päiväsaikaan, mutta joskus aamullakin. Niinku tänäkin aamuna nukuttiin yhdessä aineski tunti. Onhan se kätevää – sen kyljessä on lämmin. Jos se on hereillä, saan myös sili-silitystä ja puuhakasta lässytystä sametintiheästä turkista. Turkki onkin mun iso ylpeys. Pidän sen nättinä ja kiiltävänä! Huolto pelaa, nääs.

Löysin myös paikan, jossa nukkua ihmisen napu-naputtaessa. Pöydälle kun ei kunnolla mahdu, mutta ta-daa! pöydän viereen mahtuu! Kuva! Tässä on hyvä vahtia ihmistä, ja saa myös rapsutusta satunnaisesti.

laatikoston päällä pehmeällä alustalla, silmä kyttää

Sain eilen myös laatikon. Pitkästä aikaa – kiva, kiitti! Olen riks-raksinut reunoja ihan huolella, mutta silti tuskin vältyn hampaidenpesulta tänäkään viikonloppuna. Tästäkin pitää muistaa varoittaa, jos saan joskus oman kissan: kun haistat hammastahnan, mee piiloon.

Voih, mulla on niin paljon opetettavaa!

petissä söpönä

Tassuja voi lämmittää tyynyn alla, tiesittekö?

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

20 kommenttia

 1. Silitän.

  Tykkää

 2. Ok mut ei tarvii kovin pitkään, yritän nukkuu. Kiitos!

  Tykkää

 3. OutiAlex

   /  Touko 31, 2015

  Ihanainen Ilona, sussa on ihan selvästi opettaja-ainesta :)

  Tykkää

 4. Kissanmentävä nukkumapaikka sulla!

  Tykkää

 5. Olisit ihan varmasti ihan paras ope!

  Tykkää

  • Ilona vois opettaa ihmisillekin esim. siisteydestä ja söpöydestä ja venyttelystä ja nopsasta nukahtamisesta. Tarpeellisia juttuja!

   Tykkää

 6. Sofia ja Olga

   /  Touko 31, 2015

  Kyllä sun on ihan pakko saada oma kissa! Sä osaisit opettaa sille jo vaikka mitä kissa-asioita.

  Tykkää

 7. Ois jonkun pitänyt meillekki opettaa hammastahnaa karkuun menemiset!

  Tykkää

 8. Voihan hammastahna, ei oo kyl yhtään kivaa kun sorkitaan sen harjan kanssa kiduksiin ja väitetään, että hyvää se vaan tekee…
  Susta tulee kyllä hyvä ope sitte jos/kun saat kissan.

  Tykkää

  • Meil ei oo harjaa, on Topz. Ihminen katto kerran niitä harjoja silmällä ja tuumasi, että ei kenenkään suuhun moista suttua. Hyvä!

   Hirveesti haluisin jo opettaa!

   Tykkää

 9. Ihan mahtavaa! Rohkea Ilona! ♥

  Tykkää

 10. Just hyvän paikan olet löytänyt nokosille. Lässytys menee kyllä joskus ihan överiksi ja sitten kantsii mulkaista arvostelevasti.

  Tykkää

 11. Hammastahna? Onks se sitä, mitä meidän mamma just osti ja laitto kaappiin? Selvä, me mennään karkuun, jos mamma ottaa sen kaapista! Kiitti!

  Tykkää

%d bloggers like this: