Luku 26

Neiti Ilonan päiväkirjaa

la 6.6.2015 Kannatti valittaa yksinolosta, sillä heti aloin saada vierailuja! Sekä torstaina että perstaina kävi vaaraton tätipuolinen ihminen. Kaiken varalta ensin olin hetken petin alla, mutta kun ne ei välittäneet siitä sen kummemmin, niin tulin esiin ja aloin taas olla kuin kotonani. Ainiin joo, olen kotonani. No eniveis, haistelin tarjottuja sormia ja jarpaita, ei siinä mitään.

Tiesittekö, että elämä on pikkasen erilaisempaa, jos ei oo kaikkien vierailujen ajan sängyn alla? Mä alan hokata. Nää ihmiset, tai siis naiset ja joulupunkki, ne on ihan vaarattomii. Muista miehistä en osaa oikein sanoa. Monet huutaa kovaa. Ei ehkä vaarattomia.

uniset silmät petin laidalla

Häiritset. Mee pois.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

26 kommenttia

 1. Me ei olla koskaan nähty joulupunkkia, mutta se kuulostaa aika pelottavalta! Vieraat on ihan ok, jos ne on täysikasvuisia ja rauhallisia ihmisiä, jotka ei lääpi ilman lupaa. Mielellään just tätejä.

  Tykkää

  • Joulupunkki on ihan kiva!
   Noista muista vieraista just samaa mieltä. Kissa saa lääppii ihmisiä ilman lupaakin, mut toistepäin ei.

   Tykkää

 2. Esillä kannattaa olla senkin takia, että silloin ne ihmiset muistaa keskittyä ollenaiseen – ja se olisi niinkuin sä, Ilona ;)

  Tykkää

 3. Oot Ilona fiksu likka. Tiesin sen!

  Tykkää

  • Säkin oot osaltaan kesyttänyt mua, muistan kyllä. Vaikket ookaan käynyt sikapitkään aikaan!

   Tykkää

 4. Mikää joulupunkki? Mikäs se semmoinen oikeen on. Sängyn alle on välillä ihan hyvä sujahtaa sitä harrastaa täälläkin yksi pyöreäpyllyinen räggäri ;)

  Tykkää

 5. Otto Kulta

   /  kesäkuu 6, 2015

  Joulupunkki on punkeista parhain!!

  Ihanainen Iltsu: tomera ote tuottaa aina tulosta. Sametinpehmeän tassun alta kuuluu telaketjun suloinen kolina.

  Sun katseeskin on nyt – jos ei terästä niin – jo tosi konfidentin oloinen.

  Tykkää

 6. Minusta naiset on kivempiä kuin miehet..

  Tykkää

 7. Jotku vieraat on ihan ok, mutta ne, jotka haisee sille tupakille ni niitä pitää mennä piiloon ja sitte ne sellaset, jotka puhuu kovalla äänellä ja tunkee naamaa kiinni mun nenään ni niitä kanssa pitää mennä piiloon. Muut on ihan ok ja niitten kanssa voi leikkiä. Joulupunikista en tiiä ku en oo koskaan nähny, mut ihminen sanoo, että kerran se on sellasta pelänny, mut muuten se on ollu tosi jees.

  Tykkää

 8. Sofia ja Olga

   /  kesäkuu 6, 2015

  Jotkut ihmiset osaa puhuu kissaa. Ne on aina kivoja ja niitä ei tarvi pelätä. Niin ja hyvä olis, jos ne tois hyviä nameja tai leluja:)

  Tykkää

  • Totta! Jotkut on vielä parempii vieraita ku toiset. Oisko se sitten tuo kielitaito? Nameista ei vältsi, mut lelut on aina jees! Naruhiirut varsinkin.

   Tykkää

 9. Joulupunkki? Kirjava? Ok, pitääkin varoa :) Mut hei kiva että käy kivoja vieraita!

  Tykkää

 10. Kerron sulle salaisuuden: monet miespuoliset pelkää kissoja. Mutta tää sun päiväkirja on aivan mahtava. Olen niin samaa mieltä sun kans monesta asiasta. terv. Muksu-kissa

  Tykkää

  • Kiitos päikkärikehuista! Mun kans on helppo olla samaa mieltä, koska oon kissa :-)

   Noista miehistä en silleen tiiä. Pitäis varmaan tutustua asiaan. Joskus! Ei oo kiire!

   Tykkää

 11. Joskus kannattaa pitää möykkää. :) Ihanaa, että sait seuraa!

  Tykkää

 12. Samaa mieltä, että vieraiden pitäis olla metelöimättä, huutamatta, kolistelematta ja lääppimättä. Meen kyllä joka tapauksessa ensin piiloon, vaikka ois kuka. Maltti on valttia.
  – Miiru –

  Tykkää

 13. Paljonhan onkin puhetta aina niin ajankohtaisista joulupunkista ja sängyn alla olosta. Jp tykkää kyllä näin kesäaikaan pötkötellä ihan siinä patjan päällä.
  Hauskaa kesää Ilona ja ihmiselle terkut. t jp

  Tykkää

  • Joulupunkki! Sää tulit käymään! En oo sängyn alla! Jarpaat tänne, haistelen ja puraisen! :-D Sitten mennään pötköttelee yhessä!

   Tykkää

%d bloggers like this: