Luku 29

Neiti Ilonan päiväkirjaa

ti 16.6.2015 Newsflash: Ihminen ei tajuu mitään! Meni vaihtamaan kankaan tohon mun hyvälle makuupaikalle. EIHÄN SITÄ ENÄÄ VOI KÄYTTÄÄ. Väärä kangas! Puhdas ja ruma! Haluun mun omakarvaisen, itselleni tuoksuvan rätin takas. Miten tyhmii ihmiset voikin olla?!

Nyt joudun etsimään taas uuden makuupaikan. Meenkin sängyn alle niin kukaan ei tuu sinne vaihtelemaan mitään.

kissa hyllyn päällä lähellä entistä makuupaikkaa

Meen ihan kohta

Mainokset
Edellinen artikkeli

27 kommenttia

 1. ARRRRRHHH; ihmiset on on niiin kehittymättömiä noubadeja ettei ne tajuu mitään ! T. Nisu

  Tykkää

 2. Just niin ne ihmiset tekee! Emäntä on katsellut minunkin lempiyöpaikkaa viime aikoina, jos tekisi uudistusta… EI käy!!

  Tykkää

 3. Just ku olit saanu sen sopivaks JUST sulle, niin mitä tekee ihminen. Huohhhhh.

  Tykkää

 4. OutiAlex

   /  kesäkuu 16, 2015

  Niinpä… Meillä mamma teki uuden hienon (?), puhtaan nukkumisalustan kiipeilypuuhun. Siihen ei voinut tassulla edes koskea, vaan piti saada takaisin vanha, kissankarvoilla kyllästetty fleece-peitto. Alex siis ymmärtää Ilonan sun karmaisevan kohtalon :)

  Tykkää

 5. Nisu, Pepsi, Kissakolmio, OutiAlex – ongelma havaittu, mut mitä voidaan tehdä? Niillä on pesukoneet ja peukut ja ne tekee mitä lystää. Voidaan vaan todeta tapahtunut ja kieltäytyä käyttämästä tyhmää alustaa? Vai oisko jollain… suunnitelma?

  Tykkää

 6. Häh, mitä outoa. Miten se nyt tolleen meni tekemään.

  Tykkää

 7. Sofian ja Olgan palvelija

   /  kesäkuu 16, 2015

  No jo taas meni tempun tekemään! Onko sulla mahdollista kiskoa se vanha jostain pyykkikopasta takas? Tai riipiä kaapista joku sen vaate tuohon tilalle? Ihmiset tykkää, kun niiden ”pyhä”vaate otetaan henkarilta alustaksi. t. Sofia (kokemusta on…)

  Tykkää

 8. Tsemppiä Ilona! Mutta ehkä se uusi kangaskin karvastuu kohta?

  Tykkää

 9. Oon yrittänyt kertoa Ilonalle, että hän ei sentään syntynyt sen entisen kankaan päälle. Että sekin kangas oli joskus puhdas ja karvaton ja hän silti otti sen käyttöön. Mut tää on kuulemma eri asia ja iso draama.

  Tykkää

 10. No on kyllä ihan epistä. Pitäs toisen tuttujen tuoksujen antaa olla vaan!

  Tykkää

 11. Näin ihmisenä on kyllä vähän ihmeteltävä tuota kattilogiikkaa… Kun ihmisten sänkyyn vaihdetaan ihanat, puhtaat lakanat, niin mukana touhussa on ainakin sata autuaan onnellista kissaa, jotka köllivät ja kierivät niillä kuohkeilla, puhtailla lakanoilla ennen kuin ihminen on itsekään ehtinyt sänkyyn asti. Mutta kun samoin metodein pestään jokin kissan peitto tms., niin pilalle menee. :-D Mä en tajuu…

  Tykkää

  • Erittäin hyvä huomio! 10+. Kuuliko kaikki kissat nyt? Voisitte vähän avata tätä katti”logiikkaa”!

   Tykkää

   • No hei, tää nyt on ihan selvää – niissä puhtaissa lakanoissa tietty kieritään, jotta saadaan niihin ne oikeet hajut! Pitiks tätä edes kysyä? Ja onko niitä lakanoita pakko jatkuvasti vaihtaa?

    Tykkää

    • Ja… miksi puhdas kangas ei kelpaa kissanpetissä, oli se perimmäinen kysymys…
     Saisi siihen ne hyvät hajut kun vähän kierisi? Mutku ei, koska siks ettei? Tää ei ole ihmiselle kovin helppo käsittää.

     Tykkää

     • Siinä ei oo tarpeeks pinta-alaa kunnolliseen hajustamiseen, ei mahdu kunnolla pyörimään ja hyörimään ja jos se on ihan uus kangas niin sitte siinä ei oo tuttua pohjatuoksua – ei ehkä edes sitä tuttua pesuaineen hajua. Se uus/puhdas kangas pitää ensin laittaa vaikka sinne sängyn päälle huolettomasti muutamaks päiväks, niin mahtuu kunnolla antamaan hajua ja sitte ku hajut on annettu, laitetaan se kangas sinne lopulliseen paikkaansa. Näin mä oon mun ihmisen opettanu ja toimii. Ainaki välillä.

      Tykkää

      • Pena, sä oot tosi viisas pikku kissa. Mut tää kangas on ihmisen (entinen) tyynyliina, joka on pesty, mutta ollut hajustumassa kissankopassa monta viikkoa sen jälkeen. Silti ei vaan kelpaa aluslakanaksi neiti Ilonalle.

       Mutta vetoan taas siihen mihin ennenkin: ihmisellä on isommat aivot. Kyllä me teille pärjätään aina jossain vaiheessa. Aikaa voi kulua, mutta kulukoon.

       Tykkää

 12. Aijai. Miten olisi mielenosoituksellisesti liinaan oksentaminen? Tai sitten vain makaat siinä kunnes se tuoksuu sinulta. :)

  Tykkää

  • Oksennan enimmäkseen eteiseen.
   En tietenkään mee pilatulle petille. Höh.

   Tykkää

   • Ilona, oot nero. Muistat kai, että My Fair Lady harjoitteli hienon englannin ääntämystä lauseella ”The rain in Spain stays mainly in the plain”. Nyt me voidaan kaikki ottaa oppia susta ja harjoitella hienoo suomee lauseella ”Oksennan enimmäkseen eteiseen”. Copyright by Ilona ite.

    Tykkää

 13. Sandra sen kiteytti. Nih :)

  Tykkää

 14. Voi ihmiset minkä ne taas teki ja pilasi voivoivoi =(

  Tykkää

 15. Eikä! Toi on melkein julmaa jo! Toinen on se, että vaihdetaan nukkumapaikan sijaintia. Ei sellainen toimi.

  Tykkää

  • Toi jälkimmäinen… no, mähän vaihdan vain itse! Nukun missä tykkään!

   Nyt sinne uuden kankaan päälle on ilmestynyt karvoja. Ehkä mun. Hämmentävää. Tutkin asiaa.

   Tykkää

%d bloggers like this: