Luku 34

Neiti Ilonan päiväkirjaa

1.7.2015 ”Aletaan totutella muutoksiin”, se sanoo. Vai niin, että aletaan. Jepujep.

pehmeä ja pyöreä

Uusi peti.

Kissoillahan, tiiätte, on tää kollegitiivinen alitajunta. Siellä sanotaan, että kissaa varten erikseen ostettuja petejä ei käytetä. Ihminen yritti selittää, että ei ole ostettu, ihan ilman eestä saatiin Rudilta ja Karrilta, ja vieläpä käyttämättömänä (niin, mitä mä sanoin?!). Mua on nyt yritetty huijata tuonne petille heittelemällä sinne hiirua yms yms. Alkeellista! Vanhingossa saatoin tassulla koskettaa tota olentoa, mutta että nukkumaan? Eheeeeeiiii!

nelikulmainen entisen suorakaiteen sijaan

Uusi hiekkis.

Okei, tään hyväksyn. Ei ole nimittäin paljon vaihtoehtoja.

nukkapintaisia punaisia

Uusia alustoja.

uusialusta1

Toi kirpparilta makuualustoja (muka). Laittoi lempparipaikkaan kirjahyllyn päälle. Siinä meni lempparipaikka. Laittoi toisen toiseen lempparipaikkaan, eteiseen laatikoitten päälle. Heippa, lempparipaikka. – Okei, myönnän: kirjahyllyn päällä vahingossa olkapäällä nojasin tohon rättiin. Hetken. En pitkään.

lattialla kaiken takana ja välissä

Oma paikka!

Katsoin parhaaksi vetäytyä tänne tuolin taakse kaikelta piiloon. Myös turvallinen sängynalus on tässä lähellä.

Muutoksia. Pyh. Ja pah.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

28 kommenttia

 1. rotsenrollkatti

   /  heinäkuu 1, 2015

  no on ne ihmiset yksinkertasta porukkaa… ounou ;)

  Tykkää

 2. Ja NIIN: ikkunoihin laitettiin lyhyemmät haat. Ei ees nenu mahdu enää. No, ehkä just nenu.

  Tykkää

 3. Kaikkee ne keksii kissan kiusaksi!

  Tykkää

 4. Aika monta muutosta! Oota vaan, jos se laittaa sängyn allekin jonkun alustan. Joudut pian etsimään vielä jonkun paikan!

  Tykkää

 5. Sun ihmisellähän onkin selvästi joku fiksaatio alustoista, hei ! Kysyisi kissoilta,. Voimia Iltsu ja jos jsokus vähänb sitten pötköttäisinkin noilla jutuilla niin ei paha juttu. Ihminen vaan innostuu ja alkaa lässyttämään.

  Tykkää

  • Pötköttäköön itse. Mitä se muuten taisikin jo tehdä. Tempaisi valkoisen petin istuintyynykseen. Nyt se peti siis paitsi on uusi&ostettu, myös haisee ihmisen hanurille. Fiksu veto?

   Tykkää

 6. Voi kauheeta miten paljon muutoksia! Mutta hei Ilona, kohta tulee tosi kiva muutos! Ja sitten on ihan sama, onko jossain joku pehmuste vai ei. Enää kolme päivää (tai jotain) ja sulle tulee PIKKUVELI! Ihan kuin Mustille!

  Tykkää

 7. No mutta ei sentään ole keksinyt sängyn alle laittaa mitään (vielä)!

  Tykkää

  • Sinäkin Brutukseni. BRRRRUUUUTUUUS!

   (En tosin tiiä mitä tuo tarkoittaa, mutta näyttää hyvältä)

   Tykkää

 8. Ihme tyyppejä noi ihmiset kun tunkevat alustoja ja petejä joka paikkaa, onneks meidän ihminen ei oo keksinyt.. Keittiön pöydälle ostivat jotkut ihme jutut ja niiden päällä en varmastikkaan makaa, potkin aina lattialle, se on hyvä. Edelliset yöllä söin rikki haha siitäs saivat. Oppivatpahan ettei kannata pitää niitä pöydällä. Nykyään ottavat yöksi pois ja se on hyvä!
  -Rufus

  Tykkää

 9. Mutta mitä se ihminen nyt ajattelee? Jos kissa haluaa pehmeän paikan, niin kissa menee sellaiselle! Ei vanhoja paikkoja tartte pehmustaa. Pehmustettu kirjahylly ainakin järkytti mut!

  Tykkää

 10. No johan nyt on joka paikassa kaikenlaista uutta häiriötä! Mutta ehkä niitä alustoja kannattaisi vähän testailla ja tehdä vaikka varauksia pariin miellyttävimpään ihan vain siltä varalta, että lähiaikoina makuupaikoista tulisi kovempikin kysyntä… :)

  Tykkää

 11. Oot ihan oikeessa, ei toi punanen aine oo makuualustaa! Meillä oli semmonen kerran vessan lattialla ja se oli selkeesti vessa. Paitsi ei ihmisen mielestä niin sit se lakkas olemasta kokonaan. Sitä oli tosi hyvä kaivaa.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

  • Vessa? Oho, tätä en ehkä halunnut kuulla. Oikeesti? Onneks en mennyt pahasti koskettelee noita punasii.

   Eiku hetkinen, just päinvastoin. Niistä pääsee siis eroon, jos tekee sinne kakkelit ja pissit? HYVÄ idea! Ite en tajunnut!

   Tykkää

 12. OutiAlex

   /  heinäkuu 1, 2015

  Nyt on tainnut olla Ilonalla hieman ankeaa: makuupaikkoja on yritetty sisustaa, ei vaan sovi kissalle :)

  Tykkää

  • Tää liittyy jotenkin johki ”muuuuutosaaltoon” ja ”myllerrrrykseen”. Että pitää totutella siihen että kaikki ei oo niinku ennen. Ihmisten juttuja varmaan. Näyttää olevan ruohookin kasvamassa päydällä vaikken siitä välitä. Jospa pistän silmät kii ja käyn takas nukkumaan.

   Tykkää

 13. Oi mitä ihanaa luin täältä, kerrassaan suloinen salaisuus (uutinen). Ollaan nyt maalla mutta olisi ihanaa joskus syksyllä tulla katsomaan Ilonaa ja sitä ”Zetaa”.

  Tykkää

  • Ilman muuta oot tervetullut! Mie oon kaikille sanonutkin että viikko pari rauhallista aikaa meillä keskenään, mutta sitten varmaan voipi tulla jo kaikkia ja paljon. Jono on alkanut jo muodostuu, kuin Madonnan konserttiin :-D

   Tykkää

 14. Sofia ja Olga

   /  heinäkuu 1, 2015

  Jännitys tiivistyy… :-)

  Tykkää

 15. Uusia juttuja, mahtavaa. Mutta kannattaako niitä käyttää, sitä en tiiä :)

  Tykkää

 16. Tuo valkoinen peti näyttää tosi kivalta! :) Toivottavasti edes tulokas tykkää. :D

  Tykkää

%d bloggers like this: