Kolmas päivä

Ilona: Ihminen imuroi tänään. Suhtauduin toiveikkaasti, josko hirviö olisi imuroitu pois täältä häiriköimästä. Ei ollut. Jostain se ponkaisi esiin taas.

Zetor: PÄIVÄÄ TALOON! Mä olen Zetor ja mulla on tiaaara! Oon siis vissiin kuninkas. Tai prinssi ainakin.

Ilona: Ja mulla on kitler-viikset, oon kuusi kertaa sun kokoinen ja vanhempi. Mieti uudestaan.

Zetor: Tuu täti haistelee mun nenua!

Ilona: Olisin jo tullut, mutta kun sä vedät pulloharjat ja alat vinkua jos tuun lähelle.

Zetor: Noku sä aina tuut ja sanot yhtäaikaa ”iii!” ja ”SÄHHHH!”. Mistä mä tiiän mitä sä meinaat. Nappaset tassulla vaikka.

Ilona: Ilman kynsiä.

Zetor: Mut silti. Jos et sähise, saat haistella. Mutku sä aina sähiset vaan.

Ilona kyttää nurkan takaa Zetoria

Ilona kurkottaa pöydältä alaspäin nähdäkseen Zetorin joka kyttää häntä pöydän alta

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

26 kommenttia

 1. Sähinät sikseen ja leikkiä peliin! Tuo näyttää kyllä oikein hyvältä, noin liki. Kohta se kiinnostus voittaa jännityksen.

  Tykkää

  • Zetor nukkuu mun tyynyn vieressä yöt, ja aamulla olen aina ottanut Ilonan syliin (koska se on ainoa aika kun sitä ylipäätään voi nykyään koskettaa) ja vienyt aamuharjaukselle vessaan. Kuvittelisin, että kun Ilona herää vielä pari aamua niin että tuo pätkä on täällä, ja silti hänelle tulee aina heti ekana aamuharjaus, niin… koska harjaus on kiva asia –> jos nää vaikka jotenkin kytkeytyisi yhteen. Ei se uuteen aamuun herääminen pätkän kans olis niin kamalaa, koska oma aamurutiini ihmisen kans on kuitenkin paikallaan.

   Mut ikävä on Ilonan elämä varmaan nyt kun pitää pelätä sekä mua että tuota toista. :-(

   Tykkää

 2. Naava

   /  heinäkuu 6, 2015

  Tänään ku olin valjastelemassa näin toisen valjaskissan. Sähimurisin sille nurmikon paikan heti. En osaa edes kuvitella millaista olis jos toinen kissa tulis mun kotiin! Paitsi Ruska, se voi tulla, mutta sähimurisen varmuuden vuoks kertaalleen sillekin.

  Tykkää

  • Oon kans sitä mieltä, että yks kissa ois hyvä ja sille en sähisisi. Tiedätte kuka. Vinkki: ei rääpäle.

   Tykkää

 3. Zetor vaikuttaa olevan reipas poika! Ja eiköhän se Ilonakin siihen totu, kun huomaa ettei se tosiaan ole lähdössä minnekään, ja omat ihmisjutut ja -rutiinit on kumminkin ihan kohdillaan (niinkuin se harjaus vaikka). Tsemppiä!

  Tykkää

 4. Sofia ja Olga

   /  heinäkuu 6, 2015

  Päivää Zetor, hauska tavata! Kyllä tuo Iltsutäti siitä rauhoittuu, kun huomaa, että sä et häivy minnekään.
  Ilona: Älä oo mustis rääpäleelle! Ihminen hoivaa ja paijaa sua ihan kuin ennenkin ja kohta Z on sun paras juoksu- ja painikaveri.
  Ana: tuo näyttää ainakin kuvissa ihan lupaavalta. Ja kun ne oli jo jonkin aikaa kahdestaankin ilman vauriota, niin hyvä tuosta tulee.

  Tykkää

 5. Emäntä teki vertailevan tutkimuksen tai jonkun teistä ja meistä. Se löytyy täältä: http://tassulinna.blogspot.fi/2015/07/pepsi-ja-max-vai-ilona-ja-zetor.html

  Tykkää

 6. Kaisun

   /  heinäkuu 6, 2015

  Siitä se lähtee sujumaan! Ilona on IHAN SELKEESTI kiinnostunut, kun noin intensiivisesti toista tarkkailee ja seuraa. Ja jo nyt neiti saa sitä kauan kaivattua liikuntaa, ainakin karvojen kohottajalihaksissa. ;D

  Tykkää

 7. Ihanat minitassut näkyvissä <3

  Tykkää

 8. Ei kuulosta ollenkaan pahalta ja vielä kun ne näytääkin niin söpöiltä <3

  Tykkää

 9. Kiitos teille rohkaisuista! Päivä kerrallaan jne. näin me mennään :-) Pienin voitoin…

  Tykkää

 10. Mulla on sellanen tunne, että niistä tulee oikein hyvät kaverit…

  Tykkää

 11. Johanna

   /  heinäkuu 6, 2015

  Erityishyvää ruokaa Iltsulle ja paljon hemmottelua ja hyvää rutiinia niin eiköhän lähde käyntiin.

  Tykkää

 12. Otto Kulta

   /  heinäkuu 6, 2015

  Iltsu: onnittelut – Turkkisi on edelleen mahtavassa kondiksessa; täällä ihaillaan. Ja nyt johdettavanasi on pikku, pikku tiny little prince Zetor. Kaverin päässä on tiara, muttei princess -tyyppinen. Nämä rääpäletyyppiset xy – versiot ovat simppelimpiä ja aika reloja. Rohkeasti vaan lähesty rääpälettä – olet sentään lady of the house – nuuhkaise etupäätä (takapää tulee sitten bonuksena) ja johdata Mr Tiara jalomieliseen valtakuntaasi. Huomaat että hän kellistyy selälleen ja vastaanottaa huomionosoituksesi.

  Zetor: onnea miljönäärille! Superonnekkaana prinssinä Ihmisesi on (kissa)ihmisistä fiksuimpia ja valtiattaresi – lady of the house – Ilona toivottaa sinut vielä tervetulleeksi (kunhan tokenee näistä ensi päivistä). Suosittelen (uhka)rohkeaa masuraitojen/täplien esittelyä ladylle ja Ihmiselle.

  Tykkää

  • Otto Kulta

    /  heinäkuu 6, 2015

   Perhana sentään ku tulee näppis yms virheitå: piti sanomani:
   Zetor: onnea miljönäärille! Superonnekkaana prinssinä Sinulla on Ihminen, joka on (kissa)ihmisistä fiksuimpia. Valtiattaresi – lady of the house – Ilona toivottaa sinut vielä tervetulleeksi (kunhan tokenee näistä ensi päivistä). Suosittelen (uhka)rohkeaa masuraitojen/täplien esittelyä ladylle ja Ihmiselle

   Tykkää

  • Kiitti :)) sä aina.. no, asiaan. Tänä aamuna en sähähtänyt rääpäleelle, kun mentiin ihmisen kaa vessaan harjaukselle. Kaikki oli muutenkin aika hyvin (niin hyvin kuin voi olla kun kotiin muutti alien) monta minuuttia kunnes RÄÄPÄLE MENI MUN RUOKAKUPILLE. Siitä meni hermot taas, ja syystä. Mun kuppi on mun, sen kuppi on sen. Ei voi olla yksinkertaisempaa!

   No, sain tarjoilun taas pöydälle ikkunan luo. Ihminen ei haluu että mun on nälkä ja v-tuttaa, jälkimmäinen riittää.

   Tykkää

 13. OutiAlex

   /  heinäkuu 6, 2015

  Molemmat ovat niin suloisia, toivottavasti päivä nro 4 on taas parempi…

  Tykkää

 14. Taas, mutta: ootpa sä Ilona jo iiiiso tyttö! Ei sillain hyvin syönyt vaan nopeesti kasvanut.

  Pennuille pitää pitää kuria, mutta anna sille vähän porkkanaakin (tai hiirtä), niin voit saada siitä kivan kaverin!

  Tykkää

 15. Kiva kun monet tajuu, että tää on nyt mun koti. Mulla ei oo muuta kotia! IHAN KAIKKI ei oo vielä tajunneet… toi vihainen täti täällä on vielä lämmittelyssä. Se haisteleekin mua eikä mutta yhtään muuten pelottais mutku se myös sähisee. Vaik haistelee. Outo täti.

  Tykkää

 16. rotsenrollkatti

   /  heinäkuu 7, 2015

  Jotkut tätsykät on semmosia vähän äkäsiä aluksi, erityisesti nuorelle sukupolvelle, jota ne ei ymmärrä :) Kyllä se siitä suttaantuu, ne tätsykät on loppujen lopuksi pehmoja sisältä.

  Tykkää

 17. Hyvä se on sähistä säännöt pikkuselle selväksi, ennenkuin se ihan ”kotiin” asettuu

  Tykkää

 18. Ihanaa, että Ilona alkaa pehmentyä kommenteista päätellen!! Kyllä se siitä kohta iloksi muuttuu ♥

  Tykkää

 19. Ymmärrän kyllä Ilonaakin, Zetor näyttää aika rempseältä isäntämieheltä :-D, joten kissaneidin on laitettava hieman rajoja, että nuoriherra oppii talon tavoille. Mutta Ilona, sillai kohtuullisesti, ettei pikkuinen ihan pelästy.

  Tykkää

 20. Pikku prinssi ja kuningatar ♥ Ihana tuo toka kuva, tosi hyvä, että Ilona on utelias! On siinä varmasti pienellä kisulla ihmettelemistä kun ei tiedä millä tuulella toinen lähestyy. Meilläkin kun Nora tuli, Haiku näytti sille heti kaapin paikan jahtaamalla ja läimimällä sitä. Sittemmin Noralla meni aika pitkä aika ennen kuin se alkoi luottamaan Haikuun ja siihen, että sen jahtaukset onkin leikkimielisiä. Tytöistä tuli kuitenkin oikein hyvät kaverit keskenään ja leikkivät hippaa päivittäin, yleensä Haiku hippana. :)

  Tykkää

 21. Meillä on varsin mukavaa jo nyt, 8. yhteisenä päivänä. Ralleja on vedetty monta päivää, vuorotellen toisiaan jahdaten. Ilona ei edelleenkään tykkää että Zetor koskee häntä, mut kosketuskielto on tietenkin yksipuolinen – Ilona saa koskea ketä huvittaa! Queeeeennn…

  Tykkää

%d bloggers like this: