Miete

ilona lojuu lattialla, tuijottaa kuvasta pois

Hmmmm.

Ilona: Oookei. Se puhuu kissankieltä, siis se on kissa. Mutta onko tämä se kissa, joka mulle oli tulossa? Täähän on ihan kesken. Ei tottele yhtään kun sanon. Esim! Sanon, ettei koskisi muhun. Mä saan nuuhkia sitä ja koskea siihen, mut sen ei tarviis koskea minuun. Ei mee perille. Eikä saa tulla yhtään mun ruokailua kohti! Varsinkaan ei! Arvatkaa, uskooko.

Toisaalta ihan kivaakin on ollut. Ollaan pari kertaa käyty ihan yhtäaikaa vessassa asioilla. Ja tänään ollaan ruvettu enemmän juoksemaan peräkkäin. SE on kivaa! Ihminenkin sanoo, että juokse Ilona juokse. Juoksen mä. Ja jos pentu häviää jonnekin, vaik seuraamaan ylen jännittävää hiekkisten siivousta, huudan sitä: ”Iii! Iii! Iii!”. Mutta vain jos haluun seuraa tai ravit on kesken.

Ihminen on hiukan pelottava paitsi kaksi juttuu: aamut ja kotiintulo. Noissa haluun ja saan rapsutusta. Muuten ihminen voi pysytellä ihan kauempana vaan.

Yöt on hyviä. Keskonen ei oo vielä tajunnut, että kirjahyllyn päällä voi myös nukkua. Jee! Saan olla siellä rauhassa, kun pentu kuorsaa ihmisen tyynyn vieressä.

Mähän täällä oon kuitenkin hallitsija ja kuningatar ja vaikka mitä.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

23 kommenttia

 1. Sofia ja Olga

   /  heinäkuu 8, 2015

  No joo, se on keskeneräinen kun se on vielä niin nuori eikä ole ollut sun opissa kun vähän aikaa. Sun tehtävä on nyt kärsivällisesti toistaa sille noita juttuja ja sääntöjä. Mut hei, koitas kumminkin antaa sen koskea sua, ihan silleen varovasti.
  Rallit on alkanu, se on tosi hienoa! Kohta te teette x-hyppyjä (vaik Z taitaa olla vielä liian pieni X:iin?)!

  Tykkää

 2. Ilonan ehdoilla täytyy mennä, totta kai!
  Mietin sitä, että tässä alkukankeudessa voi olla syynä sekin, että Ilonan täytyy kehittää arvojärjestys uuden laumatulokkaan kanssa ennen kuin voi relata. Joillakin kissoilla se järjestys voi olla tärkeämpi juttu kuin toisilla, tietty etenkin, kun kyseessä on huushollin kuningatar.

  Tykkää

 3. rotsenrollkatti

   /  heinäkuu 8, 2015

  Sä oot pomo Ilona, sen on sun kotis, sä olit ensiksi. Mutta sää teet Prinssipojasta hyvän kaverin, se oppii, sinä opetat!

  Tykkää

 4. No niin! Kiva ipana se on, kunhan totutte uusiin systeemeihin. ;)

  Tykkää

 5. Kaisun

   /  heinäkuu 8, 2015

  Keskeneräinen vaan Ilona-kouluun, niin kyllä se oppii.. Ja vice versa. ;D
  Tosiasiahan on, että laumassa tytöt johtaa ja pojat vikisee!

  Tykkää

 6. Mä tykkään siitä että sulla on Zetor luonnetta! Mutta mustavalkoisten kannattaa antaa pitää kuningattaruutensa niin pääsee vähemmillä kiistoilla.

  Tykkää

 7. Kohta siellä on sellainen meno, että alkaa Anan päätä huimaamaan! Näin uskon.

  Tykkää

 8. OutiAlex

   /  heinäkuu 8, 2015

  Kuningatar Ilona :)

  Tykkää

 9. No Ilona, tarkoitus lienee, että koulutat siitä juuri SINULLE sopivan kissakaverin :) Joku muu olisi voinut pilata sen vääränlaisella koulutuksellaan! Tietenkin! Kääri karvasi ja rupea hommiin, siis ;)

  Tykkää

  • Kyllä se kouluttaa. Mutta en välitä! Meen vaan! Toi toinenkin kouluttaa. En muka saisi mennä keittiön pöydälle enkä jumppamatolle. No haha, mähän meen minne vaan!

   Tykkää

 10. Kuulostaa hyvältä. Yhteiselämä on alkanut ja aina vain paranee – ja jatkuu. Jospa saat, Ilona, vaikka ihailijan, tuosta pikkuisesta suurisilmästä.

  Tykkää

 11. Voi Ilona, tiiätkö, säkin oot joskus ollut tuollanen ihan keskeneräinen pieni kissan alku… Mutta katoppa mikä upea valmis kissa suta on kasvanut – niin tuosta pikkuisestakin vielä kasvaa.
  Kiva kuulla, että yhteisleikit sujuu sovussa.

  Tykkää

  • En oo ikinä ollut tommonen rääpäle! Mut joo, kyllä sen kanssa on aika kiva leikkii. Hieno, että se ymmärtää nää rallihommat ihan tuosta vaan!

   Tykkää

 12. Kyllä pentu vielä oppii! Hauskoja hippaleikkejä teille! :)

  Tykkää

%d bloggers like this: