Kosketuksia ja melkein-kosketuksia

-IMG_9387

-IMG_9386

-IMG_9384

I-MG_9375

-IMG_9374
-IMG_9390

-IMG_9396

-IMG_9394

-IMG_9391

Ilonan häntä on Zetorille lähes ylivoimainen houkutus. Silloinkin, kun harjaan Iltsua pesukoneen päällä, mun pitää samalla keriä hänen häntä pois roikkumasta, koska muuten tulee taas huutoa ja sähinää ja hyvän hetken menetys. Mutta noin yleensä, Ilona antaa jo hiukan kosketella ja saattaa jopa pestä pennun päätä himppasen – tai sitten läpsii tassulla päähän, jos ei ollutkaan sopiva hetki. Zetor taas yrittää x-hyppyjä Ilonan kaulaan sekä edestä että sivulta. Tulee mieleen vanha vitsi muurahaisesta kuristamassa elefanttia…

-IMG_9404 copy

Tämä asetelma nähtiin joskus iltakymmenen jälkeen. Pelkäsin jo, että menetän öisen tyynynvieruskaverini, sillä Zetoria kiinnostaa muutenkin isojen kissojen jutut – käyttää isojen kissojen hiekkistä, vinkuu isojen kissojen ruuan perään – niin miksipä ei isojen kissojen nukkumapaikatkin sitten. Mutta ei onneksi kuitenkaan :) tuli vielä petiin nukkumaan.

Mainokset
Edellinen artikkeli

14 kommenttia

 1. Zetorilla itselläänkin on varsin hieno häntä! Pitkä! Ja hyvinhän se Ilona jo on sopeutunut, jos pienen päätä jopa pesee vähän! Kohta ne on ihan erottamattomat.

  Mutta voi sentään millainen pikkujätkä se on ♥

  Tykkää

 2. Taitaa niistä kaverit tulla ihanista!

  Tykkää

 3. Siimahäntähän se :)
  Kyllä ne kaverustuu ihan kauheella vauhdilla. Ja mullahan on lomaa vielä melkein kuukausi, ehdin vahtia niitä hyvin.

  Tykkää

 4. Johanna

   /  heinäkuu 13, 2015

  Ihana hurmuri. Häntä on liian vastustamaton ja sitten on nuo suuret ”viattomat” silmät.

  Tykkää

 5. Oijoijoijoijoi <3 Lupaavaa, hurmaavaa! Omakin häntä kiinnostaa. Se taitaa olla pennuille yhteistä, samat hommat oli meilläkin, onneksi Musti ei ole neuroottinen häntänsä suhteen.
  Muistan, kun taannoin kävin Korkeasaaressa katsomassa tiikerinpentuja ja ne painivat täyttä päätä emonsa hännän kanssa, emon ilme oli sen näköinen, että joku muu voisi ottaa hoitovuoron välillä.

  Tykkää

 6. On kyllä tuo Zetor niin valloittava ettei ihmetytä yhtään että Ilona jo vähän antaan rakkautta vaikkakin välillä saattaa lyödä päähän. Pitää katsoa videot myöhemmin en saanut kännykällä toimimaan, mutta uskon jo miten söpöä katseltavaa videossa on <3

  Tykkää

 7. Ihana Zetor, pesuvideossa näyttää siltä, että häntä meinaa lähteä ihan kokonaan karkuun aluksi. :D

  Tykkää

 8. Sofia ja Olga

   /  heinäkuu 13, 2015

  Söp söp söp!

  Tykkää

 9. Ihminen selitti mulle, mitä karma ja elämän kiertokoulu tarkoittaa. Eiku kiertokulku. Olis vissiin pitänyt antaa Harmaan olla rauhassa vähän enemmän… HUOH. No eiku :-))) enhän mä voinut, kun rakastin! Ehkä toi rääpälekin vaan rakastaa mua, mut se ei osaa ilmaista sitä yhtä sivistyneesti kuin tyttökissat? Niin sen täytyy olla.

  Mut silleen kiva, että nyt saa juosta taas kaverin kaa. Ja PALJON!

  Tykkää

 10. Vau, mahtavaa Ilona ja Zetor!!!! ♥ ♥ ♥

  Tykkää

 11. Tellervo Hyvönen

   /  heinäkuu 14, 2015

  Voi miten valloittava viliskantti pieni Zetor on <3 Ilonakin alkaa sulaa ja heltyä pikkiselle <3 Mammakin voi vielä pitkän ajan nauttia, iloita ja leikkiä murujen kanssa :)

  Tykkää

 12. rotsenrollkatti

   /  heinäkuu 14, 2015

  Aivan selvää tassuhipelöintiä :) Ymmärrän, että on vaikea pitää tassuja irti häntäkäärmeestä…

  Tykkää

 13. Kiitti kommenteista! Kuvia tulee lisää…

  Tykkää

 14. Oiii, Ilona on saanut ihastuttavan kaverin ja hyvään vauhtiin kisuset näyttävät lähentyvänkin. ♥

  Tykkää

%d bloggers like this: