Orjapoika

Ilona: Ihminen teki aamulla himmeen tempun! Pakkasi rääpäleen koppaan ja vei pois!*) Jäin sydän sykkyrällä odottelemaan, koska on kokemusta. Viimeks kun se pakkasi mun kaverin koppaan, ei tuonutkaan takaisin. Tiiätte. Huono juttu. Mutta puuh, tällä kertaa palatessa kopassa oli sama rääpäle. Jes!

Emmä muuten, mutta tajusin just yhden asian: rääppis on mun orja. Se tajuaa jo pestä mun pään ja korvat joka päivä. Leikkii mun kans joka päivä. Näin juuri kunnon palvelusväki tekee. Eikä sellaista palvelusväkee voi noin vaan viedä pois!

*) tehosterokotukselle

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

19 kommenttia

 1. Voi että ♥ Ei tuollaista kaveria tosiaankaan voi viedä pois, ei saa!

  Tykkää

 2. rotsenrollkatti

   /  heinäkuu 27, 2015

  Ilona, sä ymmärrät nyt asiat oikein, luulen ma. Sä oot se kuningatar, mutta orjapoika on hyvä olla, koska kuninkaallisilla semmosii on.

  Tykkää

 3. Sofia ja Olga

   /  heinäkuu 27, 2015

  Hyvää palvelusväkeä on vaikee löytää, mut sä olet onnistunut saamaan ykkösluokan orjan. Tiukka nelitassuote ja eikun nuolua! Pidä kiinni tosta pojasta!

  Tykkää

 4. Tuommoinen vikkelä nuorempi kaveri joutaa passaamaan mua.

  Onhan tääl sitten tää alkuperäinen orja – toi karvaton – mutta se alkaa käydä vähän raihnaiseksi. Kunhan nyt ruokaa toimittaa ja suojelee, niin se riittäs. Hammaspesuja ei tarvita, eikä tarvii ikinä lähtee pois kotoa eikä leikata kynsiä!

  Tykkää

 5. Ei hassumpi kotoa löytyvä pesulapalvelu!

  Tykkää

 6. Yhdymme tassulinnan kommenttiin :D Etpähän joudu kylpyyn kun pikkunen hoitaa ♥

  Tykkää

 7. Taidat jo oikein tykätä tuosta pienestä orjastasi, Ilona, vai mitä?

  Tykkää

 8. No niin! Tuota tuollaista katselisi kyllä vaikka koko päivän! Zetorilla onkin aikalailla pesemistä Ilonassa, kun Z on niin pikkuinen vielä :D

  Tykkää

 9. Kyllä se on kuin joulu ja juhannus yhtäaikaa, kun noita katselee :-)) Onneks omassa kotona! :)

  Tykkää

 10. OutiAlex

   /  heinäkuu 28, 2015

  Hyvin olet kouluttanut Zetorin ;)

  Tykkää

  • Vielä on matkaa. Poika on ehkä turhan aloitteellinen – se orjailee silloinkin kun haluisin ehkä olla vain rauhassa. Toisaalta, se on hyvä suostuttelemaan. En voi pitkään vastustaa jos se alkaa pestä mun päätä! :-)))

   Tykkää

 11. Kaisun

   /  heinäkuu 28, 2015

  Kotiorja on hyvä aina olla olemassa!
  Mutta,mutta,mutta.. Huomasikko Ilona orjan lantion liikkeet pesun aikana?
  Taitaa pikkuhiljaa kollipojalla synapsit korvien välissä kohdata..! ;D
  Meillä kastraatti tekee edelleen polkiessaan palvelijataren mahaa, samaa joka kerta.. ;P

  Tykkää

  • No sepä siinä. Viikko sitten pompulat oli läikkä vaan pennun luupersauksessa. Tänään just kattelin, että alkaa kehittyä 3D-versio niistäkin. Rääpäleen pitää olla kuitenkin 2kg ennen kuin voi leikata, sanoi vetsku. Tottelemme. (Nyt on 1,5kg)

   Tykkää

 12. No mutta! Tuossahan kävi sitten hyvin.

  Tykkää

 13. Naava

   /  heinäkuu 28, 2015

  Toimiiko tuollainen huoltosuhde, kaksi kissaa ja yksi ihminen? Välillä en meinaa saada kunnon palvelua, vaikka tässä residenssissä on huoltosuhde yks kissa ja kaks ihmisorjaa.

  Tykkää

 14. Kyllä se mulle ainakin toimii. Enemmänkin haluisin olla vaan rauhassa. Paljon on semmosta turhaa silitystyritystä ja muuta paapomista. Pikkuorjan harjoittamat superpesut on kyllä kiva ylläri! Niistä tykkään.

  Rääpäle tietty saattaa olla sitä mieltä, että enemmän pitäis leikkiä ja leikkiä aina vaan.

  Tykkää

 15. Kyllä, tollanen orja pitää saada! Ehdottomasti.

  Tykkää

 16. Voi Ilonaa, osaapas mami säikytellä. Hyvää kissamaista palvelusväkeä voi olla vaikea löytää, joten hyvä, että sait omasi takaisin! :)

  Tykkää

 17. Kylläpä sulla oli likainen korva :) Ihanaa se on, että sulla on noin hyvä palvelija ♥ Otekin oli aika tiukka, et päässyt karkuun.. et tainnut tosiaan enää halutakaan karata :)

  Tykkää

%d bloggers like this: