Osallistuva nuori

Kissalapsi katsoo kaula pitkänä suoraa lähetystä Meillä on unelma -miekkarista :-)

meillaonunelma

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. OutiAlex

   /  heinäkuu 28, 2015

  Valveutunut kissapoika:)

  Tykkää

 2. Hyvää ohjelmaa!

  Tykkää

 3. <3

  Tykkää

 4. Tosi fiksu poika!

  Tykkää

 5. Otto Kulta

   /  heinäkuu 28, 2015

  ”Ovela vieraslajin edustaja loisii pahaa-aavistamattoman impivaaralaisneidon olohuoneessa.”

  Nämä mirrit ovat sulostuttaneet Suomessa kissamammojen&pappojen olohuoneita/aittoja/savupirttejä/kartanoita/kalastusmajoja (ja parannelleet luomistyötä siinä sivussa) melkein tuhannen vuoden ajan (parisen sataa vuotta enemmän kuin Otto Kullan mamman joidenkin esivanhempien kohdalla). Olivat siis tuontitavaraa idästä ja lännestä. Nämä vieraslajin edustajamirrit ovat kauniita, fiksuja, hurmaavia ja tuoksuvatkin hyvälle!! Huonolla itseluottamuksella varustetut impivaaralaiset älkööt siis vaivautuko.

  Tykkää

 6. Kiitti kommunikaattoreista! Hyvin kiinnostava ohjelma oli, joskin välillä kovin meluisa. Kun ei kuitenkaan tulleet ulos lasin takaa tänne meille huutamaan, niin ok uskalsin kattoo läheltäkin.

  Tykkää

 7. Hei Zetor! Pyydä sun ihmistä näyttää sulle kauhuelokuvia, varsinki se joku Hohto on tosi hyvä! Suosittelen.
  -Pena

  Tykkää

  • Me katellaan leffoi isommasta ruudusta. Mäkin. Mutta en saa mennä suoraan ruudun eteen, vaikka siinä ois parhaat näkymät! Epäreiluu. Koita siinä sitten sivistyä.

   Tykkää

 8. Johanna

   /  heinäkuu 29, 2015

  Huonoa viherpunaista ohjelmaa. Keskellä pääkatua ei todellakaan ole 15. 00 mielensosoittajaa.

  Tykkää

  • Johanna, sun toinen kommentti jäi filtteriin ja annan sen olla siellä. Ymmärräthän, että tänne ei tarvitse tuoda poliittista vääntöä. Tämä on kissablogi. Zetor katsoi liikkuvaa kuvaa kaula pitkällä, ja se liikkuva kuva oli nyt tällä kertaa tuo miekkari, koska katsoin sen kotona. Yhtä hyvin se olisi saattanut olla japanilainen elokuva, jota taas Ilona katsoi muutama viikko sitten https://miumau.wordpress.com/2015/06/02/seuraa/ Keskeinen asia postauksessa on Zetorin asento ja kiinnostus.

   Tykkää

 9. Hyvä aloittaa yhteiskunnallisten asioiden seuraaminen jo nuorella iällä!

  Tykkää

 10. Toi on justiinsa hyvä, että seuraa laja-alaisesti kaikkea. Silleen sivistyy ja oppii ymmärtämään asioita. Kissoillekin ihan tärkeä juttu, mutta meluta ei kyllä tarvitsisi !

  Tykkää

%d bloggers like this: