Voihan Ilona

Melkein tämä loma menikin kissojen osalta täydellisesti. Mutta nyt Ilona on saanut viime yönä oikeaan silmäänsä jotain hämmentävää. Saatiin Felinaan aika iltapäiväksi. Taas tietysti tämmöinen aika kun puolet lääkäreistä on lomalla (ei päästy omaan Vallilan lekuriin).

Silmäasiat on kiireellisiä. Ja onneks meillä on nyt se vakuutus, kun Felina taas pikkasen laskuttaa.

Tyttö on vähän vaisu ja tietenkin torjuu Zetorin lääppimykset, mutta muuten ok eli esim. söi aamulla.

(Tulokset kommenteissa!)

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

21 kommenttia

 1. Sofi ja Olga

   /  elokuu 6, 2015

  Voi Ilona ressu! Onneksi saitte kuitenkin ajan nyt heti, että simmu saa hoitoa. Tsemppiä teille!

  Tykkää

 2. OutiAlex

   /  elokuu 6, 2015

  No voihan sentään! Tsemppiä kaunokainen!

  Tykkää

 3. Pikaista paranemista Ilonalle!

  Tykkää

 4. Voi ei! :-( Tsemppiä ja pikaista paranemista ihanalle Ilonalle!

  Tykkää

 5. Voi sisko! Onko Zetor läpännyt sua? Paranehan pian ja käy reippaasti tutkituttamassa silmäsi!

  Tykkää

 6. Voi sentään! Onneksi saitte ajan (ja on se vakuutus). Tsemppiä ja pikaista paranemista!

  Tykkää

 7. No niin! Kaisu tuli kattomaan Zetoria tänään, mutta oli hienosti valmiudessa myös Ilonan pyydystykseen jos tarpeen. Ei tarvinnut – typy meni sängylle nukkumaan ja nappasin sen siitä noin vaan kyytiin.

  Sidekalvontulehdus, eli Zetorilla ei ole osuutta asiaan :) Antibioottia silmään 4-6 krt päivässä kunnes lähden töihin ens viikolla, sitten pari kertaa päivässä vielä viikon ajan. Pitäis hoitua.

  Niin, ja vakuutushommelikin hoidettu. Vakuutuskauden omavastuu 84 e naksahti tästä mut silti saadaan vähän yli satasen laskusta 22 e takas. Jes!

  Tykkää

 8. ENKÄ oo lihonut. NIIN. Turhaan mälkytetään siitä. Viimeks keväällä 3,7 kg, nyt 3,6.

  Tykkää

  • Otto Kulta

    /  elokuu 7, 2015

   Iltsu: kissakehosi paino (upean samettisena hohtavan turkin alla) on just passeli ellei peräti täydellinen. Ihminen puusilmällään vaan arvioi kilot väärin.

   Tykkää

   • Mietinkin sitä, miks näen Ilonan muka lihoneen. Mutta ehkä mulla on vain liian selvänä kuva siitä hoikasta nuoresta kissasta mikä hän oli vielä pitkään meille tultuaan. Nythän se on kuitenkin aikuinen ja hyvässä aikuisen neidon painossa. Pitääkin päivittää oma pää eikä kissa :)

    Tykkää

 9. OutiAlex

   /  elokuu 6, 2015

  Olit siis laihtunut :) Nuoriherra taitaa pitää liikkeessä…

  Tykkää

 10. Ilonan kanssa on ihana juosta! Ihana, ihana! Paitsi nyt se ei oo juossut, sanoo vaan että mee pois peipi.

  Tykkää

 11. rotsenrollkatti

   /  elokuu 6, 2015

  Minä oon aina sanonut, että oot missin mitoissa, Iltsu! Olin kyllä jo syyttämässä nuorta herraa silmävaivoista, mutta en sitten syytäkään….

  Tykkää

 12. Kaisun

   /  elokuu 6, 2015

  Kiitos mahdollisuudesta tavata pikkuraktori (vai pitäisikö sanoa raptori, hurja saalislelun kanssa muriseva peto), kun se on vielä noin uhmisikäinen vauva! :) ja valmiudessa muka Ilonan lekurille lähdön aikaan? Istuin sokerihumalassa kahvipöydässä aamupalan jäätyä väliin.. ;D

  Tykkää

  • Joo tosiaankin, Zetor puolusti leluaan vimmalla ja äänellä, joita ei ole ennen koettu. Murisi! Raptori se saattaa olla!

   Tykkää

 13. Hyvä että oli vain silmätulehdus. Se hoituu tipoilla. Silloin kun Figolla oli silmätulehdus, huomasin myös, että ensi alkuun se ei vastustanut sitä tipan tiputusta juuri ollenkaan. Ilmeisesti se auttoi heti niin paljon, että kissa huomasi tipan hyväksi. Vasta kuurin loppua kohti se rupesi vastustamaan. Ja onneksi olet kotona, 6 tippaa päivässä on vähän hankalaa jos pitää töissäkin käydä.

  Tykkää

  • Pitääpä kertoa Ilonalle, että kaverikaan ei oo vastustanut tippoja…

   Ei vaan, aika helposti homma hoituu pyyhekäärön kaa. Kunhan Iltsun saa ensin napattua tai huijattua syliin. Tähän mennessä ok mutta varmaankin vielä vaikeutuu, kun ei se ihminen jätä rauhaan vaan aina vaan on kimpussa…

   Tykkää

   • Minäkin luulin, että Figo muuttaisi sohvan alle pysyvästi asumaan, mutta ei! Ihan kiltisti se antoi tiputella, paitsi aivan viimeisinä päivinä.

    Niin että Ilona, oo kiltti tyttö! On paaaaaljon kurjempaa jos silmiä kutisee ja kirveltää. Tipat on pieni riesa. Purrr purrrr!

    Tykkää

 14. Voi söpöliini, inha vaiva :/

  Tykkää

 15. Oijoi, paranemisia Ilonalle! :( Ja tsemppiä antibioottien laittoon!

  Tykkää

%d bloggers like this: