Ilona Hassukissa

Ilona pää nurin

Sääli, kun ei kameraa ole käteen liimattuna! Tänä aamuna oli ihan poikkeuksellisen hihityttävä kohtaus Ilonan kanssa, mutta lähin kamera … metrien päässä. Enkä voinut noutaakaan, koska kädet oli kiinni!

Ilonahan hyppää jo useastikin päivässä pesukoneen päälle pyytämään harjausta. Aamulla, kuten ennenkin, pääsin ensin harjaamaan vasenta kylkeä, koska se ei ollut mitään vasten. Kissa pyöri pää ylösalaisin ja etutassut enemmän vähemmän velttoina hurmoksesta. (kamera! kamera!) Yleensä nostan sitten vähän typykkää ja vaihdan sen asentoa, kun on aika harjata oikea kylki. Mutta nyt Ilona proaktiivisesti lysähti velttona pesukoneen päälle niin, että ehdin juuri saada vasemman käteni pitämään, ettei kissa vierähtänyt reunan yli! Hän tällä tavalla tarjosi oikean kylkensä harjausta varten, vailla pienintäkään luuta, joka olisi voinut pitää kissaa kontrollissa.

Hihittelin aika tiuhaan, pidin Ilonaa kiinni reunalla ja yritin nostaa häntä pystyyn kun olin harjannut jonkin aikaa. Mutta kun ei ollut niitä tottelevia luita! Koko kissa oli vaan yksi koominen turkiskasa, jota olisi vaan pitänyt harjata loputtomiin :-D Ikinä ennen …

No, tässähän on se, että kun en saisi nyt nostaa. Vaan pakkohan mun oli päästä siitä pesukoneen vierestä joskus pois. Nostin kissan vessanpytyn kannelle, johon se valui ihan yhtä löysänä edelleenkin. Vasta kun oli selvää, että harjaukset oli sillä erää harjattu, Ilona löysi luunsa ja hyppäsi eteisen puolelle.

Ilona lojuu valmiina nauttimaan

Tässä eteisen laatikkopinon päällä on toinen paikka mis mua pitää harjata!

Viikonlopun vieraita on olleet Sedät A ja R, erikseen. Edelleen nämä kaksi on ainoat ihmiset, keiden nähden Ilona ei tule piilosta pois. Mielestäni täysin käsittämätöntä. On täällä miehiä käynyt muitakin, ja ennemmin tai myöhemmin Ilona on näyttänyt naamansa. Vaan ei näille. En tajua.

Zetor sylissä

Minä kyllä seuroitan sua, Setä R! Ei hätää!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

24 kommenttia

 1. Noin käy joskus! Ihan normaalia, jos on hyviä juttuja paljon. Paitsi harjaus ei oo hyvä juttu mun mielestä. Rapsuttelu on.

  Tykkää

 2. Iltsulla on ollut ikävä sua ja nauttii nyt ihan ekstaasissa harjauksesta ♥
  Z näyttää ihan pikkuriikkiseltä sedän isossa sylissä :)

  Tykkää

 3. Rentoilija-Ilona, ihana!

  Tykkää

 4. Ilona onko sulla jokin salaperäinen Räsygeeni? ;)

  Tykkää

 5. Ihana Ilona!

  Tykkää

 6. Otto Kulta

   /  elokuu 29, 2015

  Voi hyvänen aika sentään miten söpöä! Tästä on kyse: Iltsulla on ollut ikävä omaa ihmistä.
  Donneria taas mukaillen: Harjaaminen kannattaa aina.

  Se että Iltsu vierastaa setiä A ja R: voisiko olla niin, että sedät vierailivat blogitoimituksessa kun Iltsu oli vielä kotiutumassa? Kissoillahan ( ei kaikilla mutta useimmilla) on hurja muisti ja supertarkka hajuaisti.

  Iltsu: eikö ole kivaa kun oma tuttu (tutun tylsä ja turvallinen:) ihminen harjaa sun upeaa turkkia? Taidat tykätä operaatiosta! Ja sun turkkisi on fenomenaalinen <3

  Tykkää

  • No Setä R oli kuskina hakemassa Iltsua Mellunmäestä meidän kotiin. Mutta se on ihan sama, käykö Sedät tääl erikseen vai yhdessä, Ilona ei näyttäydy :-(

   Turkki on kyllä mahtava :)

   Tykkää

 7. Otto Kulta

   /  elokuu 29, 2015

  Unohtui edellisestä kommentistani: ”Sääli, kun ei kameraa ole käteen liimattuna!” Tähän löytyy käytännön ratkaisuja. Pyöräilijöiden kypäräkameroiden (itselläni on Gopro kypäräkamera) tyyppinen otsahärveli , muu wearable camera tai googleglass (ei taida olla ns markkinoilla)? Aamulla herätessä heti otsalampun tyyppinen härveli päälle ja bloggajan arki helpottuu!

  Tykkää

 8. Ilona on onnellinen 😃

  Tykkää

 9. Rotsenrollkatti

   /  elokuu 30, 2015

  Ilonalla on kyllä aivan huippuvärit turkissa! Kaunis Ilona.

  Tykkää

  • Kiitos <3 Eihän se mun ansiota oo, mutta ylpeydellä kannan. Ihminen sanoo, että taisi olla muutama sukupolvi ulkona asuneita kissoja takana, kun turkki on niin tiheä. Voi olla, enpä noista sen enempää tiiä.

   Tykkää

 10. Hurrur, voin kuvitella, miten ihana kissalälli Ilonasta vetelöityy. Unnakin toisinaan ilahduttaa valumalla vetelänä massana pitkin sohvaa tms. silityksen sattuessa oikein kohdalleen <3

  Tykkää

 11. Ilona meni siis vallan letkuksi ja hukkasi hetkeksi luunsa. Hassua. Tosirentoa meininkiä.

  Tykkää

 12. Ilonahan on ihan räggäri! :-D Way to go! <3

  Tykkää

 13. No kerta se on ensimmäinenkin.

  Ei kylläkään meinaa, etteikö ihminen ois silti liian jännä vehjes mulle. Kyllähän se on pelottava kun se kävelee.

  Tykkää

 14. Awww, selvästi ihan paras harjaussessio! ♥ Kamera tuppaa yleensä olemaan ihan väärässä paikkaa kuin missä sitä tarvisi, kannatan käteen liimaamista tai jotain muuta saatavuutta helpottavaa ratkaisua, olisi kätevä. :D

  Tykkää

%d bloggers like this: