Haisuli!

Ilona: Ihminen pakkasi junnun taas koppaan ja vei pois. Ihan asiaa! Sen (junnun) hengitys nimittäin haisee ihan kaaaaameeelta. Sit kun se on aina kita auki tulossa kohti, ja tarttuu mun turkkiin, niin YÄK.

Mut arvatkaa mitä! EI SITÄ MIKÄÄN VAIVAA. Sen hengitys haisee siksi, että hampaat vaihtuu! Ja tää pahenee: koko kissa alkaa haista omituiselle kohta. (Toivottavast joku muistaa kertoa tään Namulle, hahaha! Poikaystävä on haisuli!) Tarttee mennä suuasioista takas vetskulle vasta jos vaik parin kolmen kuukauden päästä hengitys on vielä hirvee.

Eli kuka tässä nyt useimmin joutuu haisulin kanssa tekemisiin? Nii-in, justiinsakin minä. Voi hemmetti. Saanks muuttaa täältä pois? Vaikka jouluun asti… tai jotain.

Ilona lattialla, Zetor pöydällä hyppäämässä alas

Älä edes mieti, ei tarvii tulla yhtään lähemmäs!

Mainokset
Seuraava artikkeli

30 kommenttia

 1. jojo

   /  syyskuu 8, 2015

  teinipoikaa täytyy ymmärtää :) Itsekukin meistä vähän haiskahtaa teini-iässä kun hormonit pukkaa hienerityksen kunnolla käyntiin. Ja täytyyhän hampuleittenkin vaihtua pysyviin.

  Tykkää

  • Uusi kommentaattori, tervetuloo!
   En tilannut tänne mitään teinipoikaa. Oisin halunnut turvallisen ison raitakissan, niinku Harmaa. Ihminen vakuuttaa, että tosta tulee sellainen. Uskokoon ken tahtoo.

   Tykkää

 2. Ilona! Koita kestää… Täällä tuollainen teinityttö välillä hieman haiskahtaa, samasta syystä.

  Tykkää

 3. Kyllä siitä vielä hyvä kissa tulee! Tiiän, kun Figokin oli joskus teinipoika.

  Tykkää

 4. Hih :-D Nuoruus ei ole helppoa, yritä Ilona ymmärtää.

  Tykkää

  • Eiks se yks laulu mee että ”nuoruus on sikailu suunnaton”. Ainakin Z on joskus ihan sika.

   Tykkää

 5. Rotsenrollkatti

   /  syyskuu 8, 2015

  Jumaliste Ilona, sua on petetty! Pitäs kissakuluttajansuojavaltuutetun puuttuu asiaan tai jtn..

  Tykkää

 6. Voi Ilona ressu! Muuta meille, täällä on vaan sulotuoksuisia ja kohtuullisen rauhallisia vanhempia neitikissoja. Ei mitään haisuliruikuleita. Paitsi et me ollaan ihan varmoja, että sun ihminen ei ikinä päästäis sua muuttamaan :)

  Tykkää

  • Ei Ilona saa muuttaa! Ilona on mun! Mä tykkään siitä! *pusu* *pusu* *pusu* *pusu* oho nyt se taas karjaisi ja karkas, outoo.

   Tykkää

 7. Tykkääthän sä Ilonasta niin kun kämppiksestä? Tykkääthän? t. Namu

  Tykkää

  • Namu, TYTTÖYSTÄVÄNI! Tottakai. Kato, Ilonan suhteen mulle ei annettu valinnan mahollisuutta. Mutta niinku muistat, sä ja mä – meitähän nimenomaan yritettiin pitää erillääin, ja silti me tavattiin! Ja tykättiin. Ja seukataan, eiks joo? Me ollaan kohtalon päätös, Ilona ja mä taas ollaan ihmisten päätös. Tiätsä. Kromaattista, sä ja mä!

   Tykkää

 8. Smells like teen spirit!

  Tykkää

 9. Meilläkin laitettiin tänään Max koppaan. Mutta se tuli takaisin.. Ja mun pitää kärsiä sen pärskintää (sai kyllä rohdot ja blogiin tulee juttuu kun se jaksaa) mun turkille! En tiedä kumpi on pahempi; pärskintä vai haju turkissa..?

  Tykkää

  • Maxille tosi paljon terveisiä meiltä ja parantumisvoimia, -säteitä! Ei oo pärskintäkään kivaa, mut onneks siihen on lääkkeitä!

   Tykkää

 10. Alex

   /  syyskuu 8, 2015

  Ei oo Ilona sunkaan elämä helppoo, kun haisuliteini lähentelee :)

  Tykkää

  • Täältä saatu symppa kyllä auttaa. Ehkä tää on vaan vaihe, niinku moni vakuuttaa. EHKÄ.

   Tykkää

 11. No voihan nuuh ja ääh! :-I Kyllä ne legot vielä vaihtuvat hajuttomiin, mutta nyt ei sitten auta kuin nipistää sieraimet umpeen hetkeksi aikaa. Tsemppiä!

  Tykkää

 12. Kaisun

   /  syyskuu 8, 2015

  (kissan)Minttua kirsun päälle, niin ei haisut haittaa! Ja desifisuainetta, eli esim. eläinten antiseptinen suuvesi apteekista, riepuun ja Raktorille pureskeltavaksi. Sillä meitin junnun (nyt 5-v.) kalmanlöyhkät häipyi tossa iässä, kun poskari kohtasi liian läheisesti vastakkaisen ikenen. Mitäs vetsku sanoi? ;)

  Tykkää

  • No eiku vetsku mitään, sanoi vaan että jos 7-8 kk iässä vielä haisee suu, niin sit vois tulla uudestaan. Tuo suuvesi tietysti vois olla… mitenkähän saan sen rätin Zetorin suuhun asti, en tiä.

   Tykkää

   • Kaisun

     /  syyskuu 9, 2015

    Mä lähin penslaamaan, eli pyyhkimään ienrajoja sideharsotaitoksella, missä oli sitä suuvettä ja pentu ei tykänny, vaan alko järsimään taitosta. Totesin vaan, että tehhään sitten pureskellen (pari kolme kertaa per setti) ja kun ”hoitoa” toistettiin pari kertaa päivässä, ien parantui ja haisu katosi. Meullä tosin löyhkän aiheutti se paikallinen, hetkellinen nuoruuden purentavika.

    Tykkää

 13. Kovat kollit saa haista pahalle!
  -Pena

  Tykkää

  • (puuh, Pena niin pelasti tilanteen!)
   NIIN. Jos on kert kova kolli, niin voipi sattua että haiseekin! Rauh!

   Tykkää

 14. Tsempit Ilonalle. :D Kohta kaverin suu tuoksuu taas hyvältä!

  Tykkää

%d bloggers like this: