Ennätysmäärä kissoja tarvitsee apua

Zetorin ensikodin Sanni kirjoittaa asiaa suomalaisten kissojen hädästä, jota ylläpitää maaseudun jälkeenjääneet asenteet. Ensikoteja ja muuta apua tarvittaisiin nopeasti lisää! Valitettavasti täällä kahden kissan asuttamassa yksiössä ei paljon ensikodiksi aleta, mutta ehkä jollain olisi paremmat mahdollisuudet? Rahaa voi ainakin lahjoittaa melkein kaikki: tiedot ostoista ja lahjoituksista täällä.

Zetor kurkottelee taas pöydältä tassulla alaspäin

Meitsikin on KiSun ensikodista!

Mainokset
Edellinen artikkeli

9 kommenttia

 1. Niinpä :(

  Tykkää

 2. Pasi ja Anna-Liisa Uusivuori

   /  syyskuu 27, 2015

  Hei Zetor,
  tänään KISU sai kaksi jäsentä ja kuukausilahjoittajan. Hyvä kun muistutit tärkeästä asiasta!

  Tykkää

 3. Voi kun oliskin mahdollista pelastaa ne kaikki… Onneksi pienillä teoilla voi auttaa.

  Tykkää

 4. Tärkeää asiaa!

  Tykkää

 5. Tärkeä asia! Meillä on Myrsky eläinsuojeluyhdistykseltä ja oon vakaasti päättänyt että seuraavakin on, ja mielellään vielä aikuinen. Pennuille löytyy helpommin koteja kuin aikuisille.

  Tykkää

 6. Ana

   /  syyskuu 28, 2015

  Aikuisetkin kai kesyyntyy aika mukavasti ensikodeissa. Mie halusin Zetorin koska Ilonakin on nuori. Saavat riehuseuraa toisistaan.

  Tykkää

 7. Mekin otettiin viimeksi pentu kun Hannibal oli 4kk ikäinen silloin. :) Olisi siellä silloin ollut muutama ihana aikuinenkin kissa.. :D

  Tykkää

 8. Voi että, milloinhan hädänalaisten kissojen virta alkaa loppumaan. :( Meidän alueella tänä vuonna rutkasti useampi kissa on saanut oman uuden kodin tai jopa päässyt alkuperäiseen kotiinsa takaisin viime vuoteen verrattuna, mutta tekemistä riittää silti yhä liikaa.

  Tykkää

%d bloggers like this: