Lisäleikkauksia (no nyt)

Tiesittekö, että eläinlääkärillä saattaa olla faileissaan kaikki Tiernapoikien ekasta keikasta lähtien? Mä en tiennyt. Luulin, että se on tullut vasta näiden ketjujen myötä. Kun varasin eilen pikkukissalle kastrointiaikaa, apulainen puhelimessa kysyi, onko mulla Peto. HÄ? Ja asunko x-kadulla. HÄH? Olen asunut x-kadulla Y-kaupungissa lähemmäs 20 vuotta sitten, ja Peto tosiaankin oli vuoteen 2003 saakka.

typykkä huopalaatikossaan

Ai? Hyvä. Rauhoittuuhan se sitten?

Kastrointi nyt siksi, että Zetor ei näytä enää ymmärtävän mitään rauhallisemmista leikeistä. Ilonalta menee hermot kun se yrittää koko ajan roikkua niskassa, eikä typsy saa olla rauhassa edes laatikkopinon päällä, joka on sentään hänen ikioma nukkupaikka.

kunhan ihmettelee lattialla, sydäntyyny sylissä

Mikä nips-naps? Mitä pompuloista? Pompula-nipsnaps? Puhukaa suomee!

Mainokset
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Ei se satu Zetor. Hetki nukutaan ja sitten saa sapuskaa ja paljon hellyyttä. Mä olin silloin 5kk, kun mulle sanottiin nips-naps.

  Tykkää

 2. Alex

   /  lokakuu 3, 2015

  So it goes :)

  Tykkää

 3. Ou nou, pompulat saapuvat pian tiensä päähän, mutta onneksi on vain ihan pikku juttu. Tsemppiä silti kovasti pikkuiselle traktorille! <3 (Ilona varmaan huokaisee helpotuksesta. :))

  Tykkää

 4. Hei Zetor, kerro jooko mulle sitte ku sulle on se joku nipi-nipi hommattu, että mitä se oikein tarkoittaa ku ei kukaan oikein suostu kertomaan…

  Tykkää

  • Se on oikeestaan vaan, että mennään eläinlääkärille, tuikataan se nukkupiikki ja tullaan kotiin. Ensin on tietty kurjaa, kun se nukkupiikki oli. Pari päivää voi siellä loppupäässä tuntua vähän oudolle, mutta sitten ei enää. Mulle tuli sen jälkeen sitten jotenkin paljon rauhallisempi olo. Ei ollu sen pahempi juttu kuin eläinlääkärillä käynnit nukkupiikillä yleensäkään.

   Tykkää

 5. Hoo, mitkä kissahistorian salaiset kansiot! Enkä muuten todellakaan tiennyt näin pitkällisestä tiedonvarastoinnista. Jännää.

  Pikkutraktori niin sydämellisenä siinä, uih <3 Ilona näyttää "aavistuksen" työliintyneeltä raisuun raitapaitaan. Pyrkimyksenä on selvästi maastoutua näkymättömiin mustan laatikon uumeniin ja aineellistua vasta tilanteen rauhoituttua :D

  Tykkää

 6. Pedro

   /  lokakuu 3, 2015

  Mä kävin torstaina nipsnaps. Ajelin pirssillä. Vähä piti ihmetellä koko ilta ja välillä tarkistaa onko jotain hävinny vai ei. En oo varma, karvat oli hävinny ainaki pompuloista…ihmettelen…

  Tykkää

 7. Nipsnaps ei oo kiva, kun sit pää on ihan piupiu mut kyl se hyvin menee!

  Tykkää

 8. Otto Kulta

   /  lokakuu 3, 2015

  Onnea Zetor! Ihmisesi kustantaa sun – jo entuudestaan täydellistä – hahmoasi uudistavan body sculpting -operaation (höylätään turhat härpäkkeet pois, nothing to be worried about, pikkujuttu, kyllä Suomi pitää huolta omasta pojasta). Operaation avulla pääset elämän pelissä aivan uudelle levelille. Elämä harmonisoituu ja muuttuu rakkaudentäyteiseksi. Tytöt/pojat/Ihminen/kaikki/Iltsukin tykkäävät susta entistäkin enemmän, ja pääset keskittymään kokopäiväiseen hunkqvistiuteen. Ja mikä tärkeintä; alat tuoksua mansikalta <3, niin kuin kaikki hunkqvistkisset!!

  Tykkää

 9. Kaisun

   /  lokakuu 3, 2015

  Jahas, jahas. Ihanan kannustavia kommentteja yllä. :) The Day taitaa olla nyt päätetty.. ;)

  Tykkää

 10. Ai sellasia leikkauksia teillä. Meil oli leikkausten jälkeen sellaset paitulit päällä, se ei ollu kivaa. Mut se johtu siitä, et me ollaan tyttöjä. Meil on erilainen nips-naps, vähän isompi.
  Sä pärjäät kyllä hyvin, oothan sä iso poika jo.

  Tykkää

 11. Hei kaikki, hirmee määrä kommenttaareja täällä! Ei se nips-naps sen paremmin selvinny, mutta nyt ainakin tiän että se ei oo mitään vaarallista, käydään vaan vähän kattomassa mukavaa lääkäritätiä ja sitten nukuttaa. Nukkuminen, sehän on vallan mukavaa! Varsinkin ihmisen selän tai rinnan päällä nukkuminen!

  Tykkää

 12. Enää pari viikkoa. Huh.

  Tykkää

 13. Tsemppiä toimenpiteeseen! Hyvin se menee, vaikka siitä rauhoittumisesta ei kyllä taida takeita olla ;)

  Tykkää

  • Onhan se hassu pieni ison Ilonan niskassa roikkuessaan, mut toivoisin että just se vähenisi. Ja varmaan toivoisi Ilonakin, koska eihän ne hampaat mennen tullen kauheen kivat oo. Muuten ei tarvikaan rauhoittua. Juoskoot kissat hulluina rallia mun puolesta, hauskaahan se on vaan! Kaikkien mielestä :-D

   Tykkää

 14. Onpa erikoista, että vielä noin pitkän ajan takaa löytyy tietoja. :D Toivottavasti toimenpide rauhoittaa tuon niskassa pomppimisen! :)

  Tykkää

%d bloggers like this: