Syytä kehrätä!

Ilona: Ihminen pakkasi riehupellen boxiin ja vei pois. JEEEEE!!! Mä sen sijaan sain ruokaa ja taivastelin täällä RAUHASSA itsekseni kunnes ihminen tuli takas. Yksinään. JEEE!!! Leipuroin ja sain rapsutusta ja kehräsin ja leipuroin ja kehräsin ja leipuroin!

Ilona lojuu

Aaah, oma rauha. Jes.

Purrrr purrrr purrrr purrrr leipuri leipoo leipää eiku housuja, leipoo leipoo housuja...

Purrrr purrrr purrrr purrrr leipuri leipoo leipää eiku housuja, leipoo leipoo housuja…

Kunnes. Toi yks sanoi, että ei ollutkaan vielä tässä. Että hän hakee pellen takaisin parin tunnin päästä. Miks elämä ei ikinä voi olla hyvää kuin hetki kerrallaan?

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

22 kommenttia

 1. Voi sua <3 Ehkä sieltä tulis rauhallisempi kaveri takaisin?

  Tykkää

  • Tai kokonaan toinen kaveri? Ois niin parasta. Tai siis toiseksiparasta. Ihaninta on olla yksinään vaan, nyt kun ei Harmaata kerta ole. (Yksinään = ihmisen kaa.)

   Tykkää

 2. Mahtaakohan sieltä tulla takas semmonen lampunvarjostin?

  Tykkää

 3. Otto Kulta

   /  lokakuu 16, 2015

  Iltsu:siis taas kehräsit? Sun turkki kiiltää julmetun hienosti, vaikuttaakohan kehruujutut &leipomiset kiiltoa lisäävästi? Martat saa lisäjäseniä tällaisen mainospropagandan avulla. Vaadi bonuksia!
  Iltsulle pikkupellestä: aika jänskää, kun ei tullut lampunvarjostimena tai rukkasina poika takaisin, jonkin muodonmuutosjutun ihminen on kuitenkin juoninut.

  Tykkää

  • KEHRÄSIN, koska oli ihanaa! Koska olin kahestaan ihmisen kaa ja se lelli!

   En kyllä huomaa mitään muodonmuutosta. Hyvät rallit se edelleen vetää, muuten yhtä rasittava kuin ennenkin.

   Tykkää

 4. Noh noh Ilona, ei se nyt niin paha ole!

  Tykkää

 5. Voi Ilona, ainakin sait vähän aikaa nauttia ihan vaan itsekses. Mä uskon, että sä salaa kyllä tykkäät Zetorista, mutta et haluu tunnustaa ku oot niin cool mimmi.

  Tykkää

  • Niin sain, vähän aikaa. Seuraavan kerran vasta kun toi nukkuu. Iltaunoset otettiin ihmisen kaa vierekkäin. Pentu ei häirinnyt. Poikkeuksellista, ja kelpaisi useamminkin!

   Tykkään Zetorista heti kun se oppii käyttäytymään ja on fiksu.

   Tykkää

 6. Laatuaikaa mamin kanssa ♥ Toivottavasti Zetor on nyt vähän rauhoittunut Ilonan suhteen! :)

  Tykkää

 7. Mä tiedän mitä toi tarkotti. Se tarkoitti sitä, että siitä pennusta tuli nyt sun alamainen.

  Tykkää

 8. Voi Ilona, kyl sä siihen pelleen vielä totut ♥

  Tykkää

  • Ehkä. Tänään sain taas nukkuu ihmisen kaa päiväunet kaikessa rauhassa. Sen kainalossa leipuroin ja kehräsin. Mieli oli hyvä!

   Tykkää

 9. Me on huomattu, että tuommoista pienempää voi kyllä töniä tassulla. Pitää vain pitää huolta ettei emäntä näe liikaa, tulee sanomista. Tai miten teillä?
  – Pipsu ja Miiru –

  Tykkää

  • En oo kauheesti töninyt, sähisen vaan. Se on mun makuun liian raju. Tai no, vähän tönin ehkä kun jonotetaan ruokaa, mut se johtuu vaan siitä että se tönii eka.

   Tykkää

 10. Toi on niin Iltsu naisen elämää, niiin just sitä itseensä! Omaa aikaa saa vaan pienissä pätkissä ja sitten ukkelit palaa sekoittamaan jutut täysin. Tsemppiä siskosein !

  T. Triolan daamit

  Tykkää

 11. Ilona

   /  lokakuu 17, 2015

  Kiitti tuesta, daamit Triolan.

  Tykkää

 12. Naava

   /  lokakuu 18, 2015

  Todellakin mulle on nyt vasta kunnolla auennut toi sun tilanne Ilona. Nyt kun täällä on tää mun fanikerho, joka ei jätä mua hetkeksikään rauhaan. Ne on aina tunkemassa iholle. Mulle on luvattu joku hermolepo mökkireissu tän jälkeen. Tulee niin tarpeeseen.

  Tykkää

 13. Rankkaa olla suosittu!! Me tiedetään. Milloinkahan mä saan hermolepoa? Tuo ei lähde taas pitkään aikaan pois kotoa. Mut ihminen on luvannut, että kohta se alkaa käyttäytyy paremmin. Joopajoo, sitä odotellessa.

  Tykkää

%d bloggers like this: