Hämähäkkikissa

Zetor: Mulla kävi vieraita! Tässä sylissä oon muuten ollut ennenkin. Pienempänä poikana.

Z repen sylissä

Tässä tulee Hämähäkkikissa, woohoo!

kaksi kuvaa, pasi puhuu puhelimessa ja zetor kiipeää vieressä pystysuoraa pitkin ylös

huomaamut1

Ilona: Sun ongelma, Zetor hyvä, on se, että sä tarviit koko ajan huomiota. Toi ihminen yrittää puhua puhelimessa, niin sä meet viereen kiipeemään laatikkopinoa pitkin. Lapsellista.

Zetor: Et sä voi mitään tietää, koska sä olit koko ajan sängyn alla!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

26 kommenttia

 1. Ihmisiä! Emme suosittele suoriltaan syliin menemistä, mutta jos kerran tiedät turvalliseksi, niin mikäs siinä. Varovainen kannattaa olla kyllä, ja kiipeilyä harrastaa. Kiipeily on hyvä harrastus.

  Tykkää

  • Kyllä kannattais olla paljon varovaisempi! Tänään mä varon omaakin ihmistä, kun kaikki tommoset päästi eilen tänne.

   Tykkää

 2. Paras hetki vaatia huomiota on, kun ihmiset on puhelimessa. Paitsi että täällä voi silloin joutua suljetuksi veskiin.

  Tykkää

 3. OutiAlex

   /  joulukuu 9, 2015

  Kukin tyylillään vieraiden seurassa, valitsen Ilonan vaihtoehdon :) Alex

  Tykkää

 4. Oho, mitkä muuvit! Ja tuo huomion vuatiminen just puhupallaan puhumisen aikana on meillä aina ollunna iha kissojen perussettiä. Tyyne on kyllä siinä paras.

  Tykkää

 5. Kaisu

   /  joulukuu 9, 2015

  Zetor on löytänyt sisäisen Tarzaninsa selvästi! ;D ja Jane, nuorena naimattomana neitona on turvallisesti vain kaino.. ;)

  Tykkää

 6. :-D Ootte te kans yksii!

  Tykkää

 7. Noi näyttää kilteiltä setävierailta, miks sä Iltsu piilottelit? Ne olis varmaan olleet ihan lääpällään suhun. Nyt riehupekka vei kaikki silut ja rapsut.

  Tykkää

  • Niin uskomatonta kuin se onkin, juuri näille sedille Ilona ei ole näyttäytynyt KOSKAAN yli kaksivuotisen elämänsä aikana. Muille vieraille joo, näille ei. Go figure.

   Tykkää

 8. Ehkä vähän iihmettelen, että ihminen pystyi puhumaan puhelimessa eikä vaan ihaillut sun kiipeilytaitoja !

  Tykkää

  • Noi sanoi että Työpuhelu, oli Tärkee. (Toi on Joulupunkki. Ei tiiä mitä se tarkoittaa.)

   Tykkää

   • Otto Kulta

     /  joulukuu 9, 2015

    Höh, tekosyy! Prioriteetit eivät ole nyt kohdillaan. Triolan Taru on oikeassa. Tossa oli ihmisellä reippaasti aikaa sanoa langan päässä olevalle, että ootas vähän kun rapsutan ja pusuttelen kissaa ekaks.

    Tykkää

 9. Tiiäkkö Zetor, että mä en kestä tota sun söpöyttä. Sä oot vaan niin kertakaikkisen ihana. Pakko tulla katsoo sua joskus livenä.
  Sataaks täällä teillä lunta??? Vai onks mun silmät ihan ristissä?

  Tykkää

 10. Oli kyllä ihan tyhmää puhuu puhelimessa. Koko ajan teki mieli mukaan kiipeilemään ja ihailin myös huimasti. Ihailukupla pään päällä ei vaan tallentunut kuvaan. Kivaa oli. Tässä ja muutenkin. Kiitti myös Ilona, oma tyyli paras tyyli. :)

  Tykkää

 11. Mitä mitä! Teillä on käynyt joulupukki ja puhunut puhelimessa! Se varmaan puhui kiltteys- ja lahja-asioista! Tiedä vaikka olisi just parhaillaan välittänyt tietoa siitä kuinka ihania te olette ja että pitää kirjoittaa muistiin, että teille pitää tuoda herkkuja paljon sitten jouluna. Teidän tarvii nyt olla tosi tarkkana, jos Joulupunkki kuuluu teidän tuttavapiiriin. NI!

  Tykkää

 12. Kissan mielikuvitus on rajaton kun on kyse huomion hakemisesta. :DD

  Tykkää

 13. Ton riesan mielikuvitus ainakin.

  Tykkää

%d bloggers like this: