Radikaali bipolaarin hoitomuoto

Jos arkailisit ja väistelisit jotain tyyppiä päivät, menisitkö illalla sen petiin nukkumaan? Varsinkin, jos se pelättävä tyyppi on myös siellä? En minäkään. Eikä kukaan yhtään järjellisesti etenevä. Mutta Ilona…

Iltsu on ollut möksänder koko viikon kohta. Vieraita joko livenä tai Skypessä ti, pe, la, ja tyttö istuu sängyn alla näyttämättä naamaansa kertaakaan. Väistellyt sitten mua loput ajat. Eilisiltana ajattelin, josko radikaali hellyyshoito auttaisi moiseen. Kävin hakemassa typykän hänen omalta nukkupaikaltaan ja nostin petiin rintani päälle. Silittelin. Se JÄI siihen! Rentoutui ja alkoi torkkua. Kohta käänsä päänsäkin ympäri, että jos saisi leuan alle rapsutusta. Sitten peseskeli siinä itseään ja simahti taas.

Kohta Zetor tietysti tajusi, missä kaikki muut on ja tuli petiin jalkojeni päälle. Oli pitkästä aikaa kunnon kissavuoraus, jee! :-)) Sata hymyä! Ilona oli ehtinyt olla jo ainakin puoli tuntia rintani päällä ennen kuin kyllästyi ja asettui tyynyn viereen nukkumaan.

Ja auttoiko Ilonan käytökseen tämä? Tänään tuli taas kissatätivieras. Ilona oli enimmäisenä ovella vastassa ja keikkui näkyvissä koko vierailun ajan. Ei tehnyt majaa sängyn alle. Ollenkaan! Eli pakkohellittely muutti typykän mielialan ainakin tällä kertaa.

Iltsu nojatuolin takana, vain hiukan selkää ja häntä näkyy.

Älkää nyt tukehtuko pullaan. Osaan mä vieläkin mennä piiloon.

Mainokset
Edellinen artikkeli

27 kommenttia

 1. Voisko tästä sitten päätellä, että ihmisen tulee ottaa kovat keinot käyttöön päivittäin ja hellitellä toista ihan kamalasti ;) ?

  Tykkää

  • Tsihi, kovat keinot tosiaan :-D!! Toivottavast ei eläinsuojelupartio iske, jos meininki menee noin hurjaksi.

   Tykkää

 2. Ilonahan käyttäytyy kunnon naisen tavoin, mököttää niin kauan että saa huomiota :D

  Tykkää

 3. Joo, kissat on vähän vaikeita :-D Figon kanssa musta aina joskus tuntuu, että sellainen piilottelu ja omissa oloissa oleminen jää jotenkin päälle. Kun sen sitten ohjaa osallistumaan, se on ihan tyytyväinen ja läsnä pitkän aikaa. Mutta eihän se aina tietenkään toimi, muutenhan kaikki olisikin ihan helppoa!

  Toivotaan, että Ilona muistaa jatkossakin, että ei ole tarpeen piilotella. Ainakaan kissatädeiltä tai muilta kivoilta tyypeiltä.

  Tykkää

  • Niinpä! Tuo ”jää päälle” on just se, mitä tässä nyt näyttää tapahtuvan. Pitää vaan ymmärtää sekaantua asiaan sopivassa kohtaa. Kivempihan Ilonankin on olla, jos voi olla ihan näkyvillä ja saada samat virikkeet kuin muutkin.

   Tykkää

 4. Ihana Ilona kun noin pehmeällä hoitokeinolla heti alkoi viihdyttää vierailijaa. :D

  Tykkää

  • Mua taidettiinkin huijata.
   Viime yönä jo toistamiseen. Taas huijattiin rinnan päälle ja siitä tyynyn viereen. Osaan kyllä väistää seuraavan keran, en oo pyhmä!

   Tykkää

 5. Joskus sitä voi unohtaa, miten hyvältä tuntuu olla ihan liki. Silloin on tärkeää muistuttaa asiasta, niin pian kaikki kehräävät! <3

  Tykkää

  • Kehrään kun huvittaa. Esim pesukoneen päällä kun saan harjausta, kehrään kyllä! Mutta salaa ja hiljaa. Ihminen kuuntelee korva mun kyljessä.

   Ei piä olla liian helppo!

   Tykkää

 6. Saila

   /  joulukuu 13, 2015

  Voi Ilona <3 Sehän on tyttö, eli ailahtelevaisuus ja yllättävyys sallittua!

  Tykkää

 7. Pitäähän sitä neidolla olla oikkuja. Mut nyt se ihminen keksi miten sut lepytellään…hih.

  Tykkää

 8. Minähän en juuri silloin suostu hellyttelyyn, kun se tehdään pakolla. Suostun vain silloin, kun itse pyydän sitä ja loukkaannun jos en sitä saa. Paitsi joskus pitää ihmisten mieliksi antaa niiden hellyytellä kun ne tahtoo.

  Tykkää

 9. Ilona! Sä OOT hassu ♥ ja erityisen ihana!

  Tykkää

  • Rakastan tuota tyttöä ihan kamalasti just siksi, että se aina osaa yllättää. Ja vaikka ei yllättäiskään. Mun nuppuli.

   Tykkää

 10. Hannibal on välillä ihan samanlainen. Mököttää jossain huoneessa, mutta kun otat syliin niin saattaa viipyä siinä suhteellisen pitkän aikaa Hannibaliksi. :D Ja sitten kun lähtee, niin jää yleensä viereen… Mustavalkoiset kissat on ehkä vähän itsepäisiä? ;)

  Tykkää

 11. Niin söpö Ilona ihana että sua saa pakko helliä ♥

  Tykkää

 12. Höpö Ilona ♥

  Tykkää

 13. Voi Ilona ♥

  Tykkää

 14. Viime yönä Ilona tuli petiin silleen, että ensin Zetor suuntasi hänen paikalleen tyynyn viereen, ja Ilona tuli sitten mun kylkeen leipuroimaan. En ole ikinä kuullut sen kehräävän niin kovaa! Tavallisesti pitää laittaa korva ihan lähelle, että sen voi kuulla. Nyt pääni oli ainakin puolen metrin päässä, ja kuulin :-)))

  Zetor lähti sitten etsimään toista paikkaa jalkopäästä ja Ilona jäi kylkeeni. Valvottiin ehkä yli puoli tuntia siinä keskellä yötä, koska oli vaan niin kivaa. Ja aamulla yhtä väsytti, kahta ei.

  Tykkää

 15. Satu

   /  joulukuu 17, 2015

  Onnistuit muuttamaan Ilonan vakioasetuksia ainakin vähäksi aikaa :)

  Tykkää

  • Joo kuule, se tuli viime yönä ihan ite mun selän taakse nukkumaan. Homma hajosi taas siinä kohtaa kun Zetorin oli päästävä norkoamaan kans. Heippa hei, Ilona. Moikka, Zetor.

   Tykkää

%d bloggers like this: