Pieni putkimies

Zetor: Jooo kyllä se nyt toimii. Renkkasin ja räpelsin illalla ensteks nuo putket hyviin asentoihin. Toi yks ihmetteli puoli yötä kestänyttä naksutusta ja raksutusta, mutta hei tuleehan siitä melua kun töitä tehään.

Zetor näyttää pesukoneen putkia viemäriristikon päällä

Aamulla sitten siirsin ton metalliristikon pois ja nykäisin sen alla olevaa valkoista muovitöpperöö sen verran, että saatiin kotiin herkullinen viemärin odööri.

Toi ristikko. Tässä kuvassa jo siirretty takas paikoilleen.

Toi ristikko. Tässä kuvassa jo siirretty takas paikoilleen.

Ja niinhän siinä kävi. Herkkutuoksu levisi, ja sitten vasta ihminen huomasi, että kotona on upouusi ammatinharjoittaja: putkimies Zetor!

Ilona kyllästyneenä

Että se jaksaa. Seuraavaa ideaa odotellessa…

PutkimiesZetor nauraa suu auki

Haha! Niin jaksankin!

Mainokset
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Zetor! Ymmärsit vähän väärin: ei sitä viemäriä purkaa pitänyt. Pitää vain vahtia, ettei sieltä tule ketää, kun se lirisee.

  Tykkää

 2. Mitä siellä ritilän alla oli? Oliko siellä SE? Me ei olla koskaan katottu sinne, mut joskus kyllä ihmetelty vieressä.

  Tykkää

  • Hajusta päätellen kyllä siellä jotain oli! Mutta toi yks keskeytti hyvin alkaneen remontin… pitää tutkii tarkemmin joskus kun se ei oo kotona. Jospa sieltä löytyy SE! Moni arvoitus ratkeaisi!

   Tykkää

 3. Ne hajut ne hajut.. Minun velvollisuus kuningattarena on haistella hajut valtakuntani puolesta.

  Tykkää

 4. Mä oon jo monta päivää yrittäny päästä kaivamaan tota tollasta ritilää ylös lattiasta, mut aina ihminen keskeyttää mun puuhat. Voi kun se unohtais kylppärin oven auki yöksi joskus.

  Tykkää

 5. Rotsenrollkatti

   /  tammikuu 9, 2016

  On myös mahdollista, että se punainen piste lymyää väliajat siellä ristikon alla! Sä oot nyt jäljillä selvästi Zetka, elä luovuta!

  Tykkää

  • ”Zetka”! :-D Pistän vinkkis mieleen. On siinä semmonen järki, että jostain se piste ilmestyy salaperäisesti. Eli se VOIS asua jossain tommosessa kolossa, kyllä.

   Tykkää

 6. Taitava Zetor! :D Haiku taasen pitkästä aikaa koitti viime yönä murtautua (paukkeen kera) suihkukaappiin… Kisuilla on sinne pääsy kielletty kun viemärin kannen saa superhelposti irti ja siinä on semmoinen kuppi, mikä kerää hiuksia…. t. Suolitukosta pelkäävä, vaikkei kisuja ole ainakaan toistakseksi kiinnostanut availla viemärin kantta

  Tykkää

  • Se kuppi on varmaan just tuo samanlainen ku meilläkin. En mä mitään hiusjuttuja pelkää Zetorin suhteen, märkää ja haisevaahan siellä on kaikki. En vaan ehkä hirveesti tykkäis kun tuun joku päivä kotiin ja koko huusholli döfaa viemärille. :-D

   Tykkää

 7. Hyi viemärin hajut ja karvat ja hyi, Zetor lopetappas putkimiestouhut!

  Tykkää

 8. Kai sä sait yölisän ja likaisen työn lisän aherruksestas?!

  Tykkää

 9. Paula

   /  tammikuu 12, 2016

  Haha! Olet kyllä aika putkimiäs.

  Tykkää

%d bloggers like this: