Kuuppa!

Ilona: Ensteks ajattelin, että en luota tohon yhteen enää IKINÄ, IKINÄ,IKINÄ. Sinne meni suhteet, kun järkkää mulle tämmösii! Mut sit se haki munt viereensä yöksi, ja jäin siihen, ja sit aattelin, että ehkä voin asuu sen kans, jos en koko ajan joudu käyttää tyhmää kuuppaa.

ilona petissä, kauluri peittää pään

Zetor: Oot sä kyllä melko erikoisen näkönen. Hehe! Mutta nuin siinä käy, jos nuolee peppua niin paljon kuin sä. Ekana lekuri, sit kreemii ja kuuppaa. Mutta hei, hyvin sä vedät. Tietenkään et joudu käyttää tota koko ikääs. Höhlä muija.

Mainokset
Edellinen artikkeli

18 kommenttia

 1. Voi sisko! Mitä sulle on tehty, mitä olet joutunut kestämään? Eihän tuon kanssa edes mahdu sängynalle!

  Tykkää

 2. Voi apua noita juttuja! Kreemiä?

  Tuollanen tötterö muuten on helppo saada päästä pois. Mutta sitten se ihminen keksii jotakin muuta, ettet pääse toteuttamaan itseäs. Mikä sulla muuten on, kun jouduit?

  Tykkää

 3. Voi iik, toi näyttää ihan kauheelta kidutukselta! Jaksa, tyttö, jaksa, kyllä se joskus ottaa sen pois.

  Tykkää

 4. Saila

   /  tammikuu 26, 2016

  Toivottavasti peppu paranee pian!

  Tykkää

 5. Hitsinhitsit, satelliitti ei ole koskaan kiva joten pepulle pikaista paranemista !

  Tykkää

 6. Otto Kulta

   /  tammikuu 26, 2016

  The cone of shame – voi Iltsu!

  Tykkää

 7. Noku… Mä luulin, että se ois taas ne anaalirauhaset, kun tuo raivosi peppunsa kimpussa su-ma -yönä ja haisikin vielä omituiselle. Mentiin lekuriin. Rauhasista ei tullut paljon mitään, varastettiin piikillä pissiä. Oli pakko ruveta laittaa kuuppaa ainakin osaksi aikaa (nyt: yöksi) koska parantavan voiteen pitää saada olla, ja se peppu on niin verille nuoltu että muutenkin.

  Oli niin kamalaa ottaa typy kiinni kun lähdettiin lekuriin :-((( Taksi odotti alhaalla, Ilona luki mun ajatukset ja katosi. Meni niin hyvin piiloon (YKSIÖSSÄ) että en löytänyt! Melkein itkin jo, kun hokasin sitten missä se on. Ja vauhdilla. Mutta tää episodi oli kyllä sellainen, mistä ekana sain epäluottamuslauseen foorevö. Toinen oli tietysti itse lekuri, ja kolmas pahis kuuppa. Mutta ihmeen hyvissä väleissä oltiin kuitenkin yöllä.

  Seuraan nyt, miten peba paranee. Voidetta pitäis kuitenkin laittaa pari kertaa vuorokausi, joten se on varmaan sitten taas kuuppaa yö ja vapaata päivä. Koska en tietenkään voi jättää tota kuuppapäänä Zetorin kaa kahdestaan.

  Pissistä tulee loput tulokset kai tänään.

  Tykkää

 8. Voi pikku Ilona :( Pidetään kaikki tassut ja peukut pystyssä, että kreemi auttaa nopeesti ja voit potkaista kuupan pihalle.

  Tykkää

 9. Oli jäätävä vastaanotto kotona tänään. Saattaa jatkua vielä pari päivää ainakin. Mutta mielestäni peba on paremmassa kunnossa, eli vaik Ilona sai olla päivän ilman kuuppaa, ei se hinkannut peppua ainakaan enemmän verille. Nyt mennään kuupan kans taas. Pitäis varmaan käydä nukkumaan. Jospa toi tulis viereen.

  Varastetussa pississä ei ollut mitään huonoa.

  Tykkää

 10. Eikä tommonen päässä, voi sua reppanaa toi ei oo yhtään kiva kohtalo :( Toivottavasti peppu paranee <3

  Tykkää

 11. Kaisu

   /  tammikuu 27, 2016

  Tötteröpää, tötteröpää, tötterötötteröpäää.. *ritari ässän sävelellä..* ;D Tsemppiä Iltsu!

  Tykkää

 12. Ilta ja viime yö meni kans kuuppa päässä. Ilona nukkuu ihan nätisti mun vieressä kuupan kaa! Viiden ja kuuden välillä puhdistettiin pylly ja laitettiin uudet rasvat, jotka sai olla vielä tunnin ennen kuin tötterö lähti aamulla. Nyt Ilona ei pelännyt mua enää niin kuin eilisiltana vielä, mutta ans kattoo taas illalla, kohta nähdään. Nyt jos peppua on kohdeltu nätisti päivällä, kuuppa tuleekin vasta myöhään illalla kun mulla on keskustassa leffa joka alkaa vasta ysin jälkeen.

  On tää ollut jännittävää, kun typy on niin arkaa sorttia. Olen saanut epäluottamusta oikein kunnolla! Mutta jostain syystä en yöllä. Ehkä oon vaan niin hyvä patteri.

  Tykkää

  • Otto Kulta

    /  tammikuu 27, 2016

   ”Kaiken se kestää jne” :D
   Patteriominaisuus on vahva valttikortti. Iltsu pelaa tylytyspeliä päivisin, mutta pokerinaama pettää nukkumaanmenoaikaan.

   Tykkää

 13. Ilona <3 Sympatiseerataan sua ja tiedetään, että sun ihminen on hyvä ihminen, joka ajattelee sun parasta vaikket ehkä ihan aina usko.

  Tykkää

 14. Kiitti kaikille sympasta ja silleen. Yöllä ei ollut tötteröö, koska ihmisen tullessa elokuvista illalla myöhään hypsin pesukoneen päälle ja näytin sille siistiä pyllyä elikkäs nostin hännän pystyyn. Hyvä plan! Aamulla tötterö kuitenkin tuli tunniksi ”annetaan voiteen vaikuttaa”. No hei ihan sama muuten, mutta se päässä ei voi syödä! Aamiainen myöhästyi siis.

  Tykkää

 15. Ilona, kyllä tuo kipeän pepun voittaa! :) Paranemisia! ♥

  Tykkää

%d bloggers like this: