Espoolainen Raffe etsii loppuelämänkotia

Päivitys 22.2.: Raffe on saanut uuden, hyvän kodin!

Viesti ystävän ystävältä:

Raffe (Rafael) on 10-vuotias leikattu poikakissa, norjalaisen metsäkissan ja maatiaisen risteytys. Raffe on ollut minulla vähän yli kaksi vuotta hoidossa omistajaltaan. Aluksi piti olla vain viisi kuukautta, mutta jatkuvien ulkomailla olemisen takia aika on venynyt. Omistaja on taas lähdössä töihin Kreikkaan, enkä koe enää jaksavani hoitaa Raffea – vaikka se on aivan ihana. Minulla ei ole täällä Espoossa sellaista sosiaalista verkostoa, että pystyisin järjestämään hoitopaikkaaa, jos haluaisin lähteä pidemmäksi aikaa jonnekin, ja toisaalta en halua kissasta heittopussia.

Raffe on hellyydenkipeä, ei viihdy sylissä, mutta vierellä. Raffella oli aluksi kaveri, joka kuitenkin kuoli noin puolitoista vuotta sitten. Ehkä se senkin takia kaipaa läheisyyttä. Voisi sopia kaveriksi jonkun toisen kanssa.

Minulta saa Raffen nykyisen omistajan yhteystiedot, mailaa zhanelaa () gmail.com.
Kiitos jos voit auttaa, ja sanaa saa levittää!

raffe1

raffe2

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. Saila

   /  tammikuu 28, 2016

  Voi mikä mussukka, toivottavasti koti löytyy!

  Tykkää

 2. On ihan mussukka, toivottavasti koti löytyy. Harmi kun ei itsellä ole mahdollisuutta tarjota kotia, jos ois, ottaisin varmaan kaikki kodittomat.

  Tykkää

 3. Suloinen, toivotaan että löytyy koti. Meille periaatteessa mahtuis, mutta pelkään Sofin reaktiota. Se kun on niin diiva ja äkäpussi Olgallekin.

  Tykkää

 4. Toivottavasti Raffe löytää hyvän kodin <3

  Tykkää

 5. Upea Raffe, onnea oman kodin etsintään! ♥

  Tykkää

 6. Raffe lähtee testaamaan, jos viihtyisi Malmilla. <3

  Tykkää

 7. Ana

   /  helmikuu 21, 2016

  Raffe muutti Pukinmäkeen.

  Tykkää

%d bloggers like this: