Yks huono ilta, yks hyvä ilta

Zetor ja Ilona: Ihminen oppii ovelaksi! Se ei oo välttämättä hyvä juttu. Toisaalta, hyvä että sekin jotain oppii, mut toisaalta meillehän siitä on haittaa. Yks ilta nimittäin…

Ilona: Se oli lauantai. Kello repi puoltayötä ja oltiin jo menty nukkumaan. Toi yks vaan netissä. Ni yhtäkkiä otti mut laatikon päältä petistä syliin ja vei a) korvienpuhdistukseen b) hampaidenpuhdistukseen ja c) kynsistudioon! Noin vaan. En ehtinyt ees miettii karkuun lähtemistä!

Zetor: Nii. Ja mulle sama setti, keskellä yötä. Kyllä nyt saa ruveta varomaan! Liian ovelaksi menee!

Zetor pitkä kieli ulkona pesulla lavuaarissa

Lääps! Ei oo uusia kuvia, nyt saatte ihailla vanhoja!

Zetor ja Ilona: Sit yks toinen ilta äsken oli parempi. Sofin ja Olgan ihminen tuli käymään kaukaa vieraasta kaupungista!

Ilona: En kauheesti viittinyt olla piilossa. Selkeesti kissaihminen kuitenkin: oktaavi semmonen sopiva ja lelliä tarjolla. Taisin koskettaakin kerran.

Zetor: Mut Ilona, muistatko muuta? Leikattiinko meiltä…?

Ilona: JOO. Ai niin. Peukkukynnet leikattiin! Kai se kahestaan on helppoa. Eipä osaa meiän ihminen yksinään. Hähä.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

9 kommenttia

 1. Meidän mami oli ihan tohkeissaan vielä kotonakin, kun sä olit antanut koskettaa! Saatiin teidän tuoksuterveisiä sen sukista ja lehdestä, oli aika mielenkiintoista kyllä :) Toinen tuoksu oli sellainen hienostunut ladylike ja toinen sellainen höpsöttelevä, vähän pentumainen.

  Tykkää

  • Saattoi erittyä kummastakin sitä höpsähtelevää :-D
   eli Ilonalla on taas leikkisämpi kausi menossa, jei!

   Tykkää

 2. No jopas jotakin!

  Tykkää

 3. Oho! Yöllä noita hommia (NOITAhommia). Meillä leikataan kynnet sentään päivällä. Peukkukynnet kyllä joka kerta. Jaksamista kaverit!

  Tykkää

 4. No jo on julmaa tollanen!!! Keskellä yötä kauneudenhoitopuuhiin ryhtyminen on kyl ihan plaah. Kuuluis pitää rutiineista kiinni, niin, että toiset ois valmiina pakenemaan kun on taas SE aika.
  Toi Sofin ja Olgan ihminen on aina tosi kiva vieras kun se tuo niitä tyttö-hajuja mukanaan.

  Tykkää

 5. Ovelaa! Täällä käytetään tuollaisia tilanteita hyväksi hampaidenpesuhetkinä kun muuten 2/3 kissoista lähtee yrittämään karkuun. :D

  Oi, kävipä teillä kiva vieras!

  Tykkää

 6. Kukapa sitä nyt hampaidenpesuun varsinaisesti _suostuisi_ … No mut nyt on uutta tahnaa ja se on kyllä hyvämmakusta! Vaikka onkin koirille. Ja vähän kissoille. Miks kissoille ei oo aina nuin herkullisia tahnoja?

  Tykkää

 7. Yöllä meitäkin aina kiusataan :((

  Tykkää

 8. Ihmiset. Ja sitten ne ihmettelee, että niiden seurassa pitää välillä olla vähän varuillaan!

  Tykkää

%d bloggers like this: