Nirppis!

Ilona: Kaikenlaista sitä tyrkätään kuppiin. Kania ja kanaa ja kalkkunaa ja pöh ja pöh. ZETOR on täällä sitä varten, että se syö kaikkea! Mulle kelpaa nyt vain tonnikala. Tai siis märkäruuista tonnikala, tuoresafkoista kaikki liha, ja sit raksut. Ihminen itkee, että saan puutteellisuustauteja kun syön vaan tonnikalaa. En ole puutteellinen. Ite on. Tonnarissahan on mausteita: merilevää ja katkarapuu ja mustekalaa ja vaikka mitä! Mut silti se valittaa. Pitäis syödä muitakin märkiä kuulemma, kun niitä on nyt kaappi pullollaan. Itepä osti. Jos mä tykkään syödä vain tonnikalaa, niin sitten syön. Koska mä voin. Tö boss.

Ilona jonottaa ulko-ovella

Voisin täältä kyllä muuttaakin, jos jossain ois hyvempi koti ja vähemmän valitusta.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

24 kommenttia

 1. Ladyt saa nirppistellä, jos palvelusväki ei käyttäydy asiallisesti ja laita kuppiin just sitä sapuskaa, joka ladylle just silloin maistuu. t. Vanhemmat ja kokeneemmat nirppanokkaladyt

  Tykkää

 2. Onko tämä nyt meidän eroavaisuus? Ihan järkytyin! Tonnikalaa – yök! Siis mieluummin kanaa, kalkkunaa, kania.. Max saa syödä tonnarin ihan vapaasti – minä paastoan silloin. Miten me tästä selvitään Ilona?

  Tykkää

 3. Saila

   /  helmikuu 25, 2016

  Ite on puutteelinen :-D Varo vaan Ilona sanojas, oot niin söpö että kohta joku saattaa käydä kaappaamassa sut johonkin toiseen huusholliin missä on tarjolla tonnikalaa yöt päivät!

  Tykkää

 4. OutiAlex

   /  helmikuu 25, 2016

  Hei! Gentlemannitkin osaa nirsoilla. Mä elän tonnolla, katkaravuilla, keitetyllä broilerilla ja raksuilla. Muut mömmöt saa jäädä kippaan. – Alex

  Tykkää

 5. Benun perikunta

   /  helmikuu 26, 2016

  Kivasti olette jaksaneet askarrella kuvasta päätellen :)

  Tykkää

  • Minä! Minä tykkään askarella pahvia! Ei se mitään, että mulla on omat askartelupahvit, on makoisampaa käyä vähän kiellettyjä repimässä! Mitäs laittoi tohon.

   Tykkää

 6. Paula

   /  helmikuu 26, 2016

  Äläs nyt hassujas puhu, Ilona. Mehes sä sieltä omasta kodistas muka muuttaisit, missään sulla ei ole yhtä hyvää kuin siellä. Jos muuttaisit uuteen kotiin, olisit aivan onneton pieni kissa, nyt oot oikea onnen tyttö.

  Tykkää

 7. No mutta jos sinä syöt raksuja, niin sittenhän saat vitamiinitkin? Ei oo mitään puutteita sitten. Ja lihojakin jos saat, niin vielä vähemmän puutetta on! Nih!

  Tykkää

 8. Hear hear! huutaa KissaKaramelli! JUST NII!

  Tykkää

 9. Voi eiiii. :DD Hyvä sentään, että raaka maistuu monipuolisemmin! Jos märkiksen maistuvuutta haluaa parantaa, niin kannattaa kokeilla vähentää kuivaruokaa tai ainakin vihjaista Ilonalle sellaisen mahdollisuudesta. ;D Raksut aiheuttaa monille herkästi nirsoilua, täälläkin se aikoinaan koettu.

  Tykkää

 10. Tonnikala on pahaa hyi!

  Tykkää

 11. Kaisu

   /  helmikuu 27, 2016

  Ookko maistanu tonnaria naudalla, tai jopa huipoujen huippuna KANALLA! ;D

  Tykkää

  • Ääää en tykkää. Tonnarissa saa olla seassa mereneläviä, ei muuta! Niin, ja merilevää, sekin menee.

   Tykkää

 12. Ei sulla Iltsu missään hyvempi olis, sä oot just täydellisessä paikassa.

  Tykkää

%d bloggers like this: