Noista disainhommista

Zetor: … ja varsinkin niitten esteistä! Ihmisellä on kumma hinku suoristella mattoja just kun me ollaan saatu ne hyvin. Eli liu’uttu matto edellä kohti ulko-ovea tai ylipäätään laitettu mattoja jotenkin fiksumpaan järjestykseen. Disainia, beibeet!

Ensinnäkin. Eteinen. Sinne osti uuden maton. Jäykän (samalaisen ku on keittiössä). Ja junttasi toiseen päähän viien kilon painon.

rautalätkä matolla

Estoa

Zet kattoo kameraan ja selittää vieressään olevaa mattoa ja painoa

Tommoset. Miten tässä nyt enää liukuu menemään matto edellä? Haitta!

Ilona: Sitten tää entinen eteisen matto, jonka päällä hyvä oli kissan lennähdellä ja lennättää. Sen alle on ostettu paha asia.

liukuesteen paketti

Antislip?!

matonkulma taas rutussa trad, antislip näkyy alta

Tämä ei haittaa menoa niin paljon kuin paino maton päällä

Hiukan tuota mattoa voi vielä heitellä! Hei sori, ihminen, oisko hyvä idea naulata se lattiaan? Kissoilta kaikki mattoriehat pois, jooko?

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. No höh! Voiko tuohon muuta sanoa?

  Tykkää

 2. Ana

   /  maaliskuu 2, 2016

  Hemmetin (hemmets) disaineri tuo yks. Tänään kun tulin kotiin, pohjallista järsitty, lautanen rikottu ja taulu rämpätty vinoon. Muut tuhot on vielä paikallistamatta…

  Tykkää

 3. OutiAlex

   /  maaliskuu 2, 2016

  On se väärin, kun kissoilta on viety pienet ilot! -Alex

  Tykkää

 4. Ihmiset kuvittelee, et toi antislipjuttu muka estää liukumisen, höpö höpö sanotaan me! Meillä on tollanen eteisen maton alla ja sen saa ihan hyvin kuprulle ja vinoon. Me ei päästä juoksemaan siihen edes suoraan, vaan pitää tehdä just ennen mattoa jyrkkä mutka, mutta silti runttaus onnistuu. Toi paino voi ollakin pahempi juttu…mut kunhan ihminen on lyönyt siihen varpaansa muutaman kerran, niin se varmaan häipyy siitä ;)

  Tykkää

 5. Onneks meidän ihminen ei välitä vaikka runtataan matot! On meilläkin kyllä eteisen maton alla tollanen likastelueste, mutta se on useimmiten rullalla jossain reunassa meidän leikkien jäljiltä. Julmaa tollanen, että ei muka matoilla saa leikkiä.

  Tykkää

 6. Noi liioittelee taas. Onhan niillä rullattavana tää iso matto keskellä, ja noi pikkumatot liikkuu ihan koko ajan ja sit on vielä yksi. Kunhan huutavat. Ihan tyytyväisinä juoksentelevat ympäriinsä.

  Tykkää

 7. Hah, meillekin emäntä osti tuommoista antisliippijuttua, mut kaivettiin se pois sieltä maton alta, ja Chapi hoiti tuhotyön loppuun järsimällä sen vähän erilaiseen muotoon. Sliippailut jatkukoon!!
  – Cru

  Tykkää

 8. Aika huono kun kielletään lentävä matto -hommat kissoilta.

  Tykkää

 9. Ihmiset on kyllä niiin outoja kun ei tajua meidän kissojen sisustuksesta hölkäsenpöläystä. Ruttuinen matto on paras matto eikä se muuksi muutu!

  Tykkää

 10. Ruttuiset matot tekee kodin! ;)

  Tykkää

 11. Hyvä että meidän kanta saa ymmärrystä!
  Menispä ihmisellekin perille.

  Tykkää

 12. Meillä teipataan matot lattiaan, siis pienemmät, isot on onneksi niin painavia ettei ne liiku. Maalarinteippiä vaan kaksipuoleisena alle, hyvin pysyy. :P

  Tykkää

  • Eih? Oikeesti? :-D Liikaa vaivaa meikäläiselle. Tai toistaiseksi oon sitä mieltä… onhan tuossa nuo pari pienempää mattoa, joiden liikkumiseen saatan vielä joskus hermostua.

   Tykkää

%d bloggers like this: